Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה חשוב להבין בכלל מה מקור הרעש

לפעמים הרעש הזה בכלל מגיע מכיבוי והדלקה של הHU או הפרוססור שבאים לפני המגברים - הם פורקים DC אל תוך יציאות המגברים והאות הזו מוגברת ע"י המגבר ישירות לרמקולים.

במקרה כזה כיבוי והדלקה שקטים של המגבר לא יעזרו - מה שאתה תצטרך לעשות זה לכבות את המגבר לפני שאתה מכבה את מקור הרעש או להדליק את המגבר אחרי שמקור הרעש נדלק ומוכן לעבודה.

כאן - בניה של מפסק כיבוי והדלקה לרימוט של המגבר יכול לעזור בצורה מסויימת ברגע הכיבוי.

לגבי ההדלקה של המגבר בDELAY יש DELAY RELAY שאתה יכול לכוון מכל זמן של 0 עד 60 שניות, אני העליתי כאן פעם פתרון כזה שרציתי לבנות להשהייה של הדלקת המגברים שלי בכדי שהם יעלו אחרי הCARPC ואחרי הביט 1.

יש עוד הרבה פתרונות כמו PAC7 שעושים כאלו דברים.

---------------- כיבוי והדלקה שקטים של המגבר עצמו ---------------

זה גם משהו שפועל באותו העקרון - זה ממסר שמקבל סיגנל מספק הכוח של המגבר והוא בעצם "מתעלק" על היציאות לרמקולים ועל כניסות RCA של המגבר ועושה להן פעולה של ניתוק או חיבור בזמן ההשהייה וככה בעצם אתה מכבה את בזמן שהמגבר נדלק ואז אחרי שעבר פרק זמן שקבעת להדלקה (בד"כ 5 שניות) הממסר יחבר (יסגור מעגל) לכל היציאות ולכל הכניסות והמגבר יראה את הHU או הפרוססור שמחוברים אליו ואת הרמקולים.

זה תיקון שעשו לי בקיקר KX600.4 שבעצם שיפר אותו והוסיף לו פיצ'ר שהתווסף רק בסדרת הZX.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תיקח מפסק ON.OFF ותשים אותו בין הדק הרימוט של המגבר לחוט הרימוט - תדליק את המערכת תחכה כמה שניות ותדליק את המגבר - אין רעש? ממסר השהייה יפתור לך את הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואלה? ואני חשבתי לשכב בבגאז' ולבקש מהילדה הקטנה שלי לשחק עם הכפתורים של הרדיו.

סליחה על הציניות, ראה פורום אוף טופיק.

מתחדשת*

פורסם

מה לא עושים בשביל לשעשע את הילדים

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...