Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת

אני שם ראשון ישר מגיע ל 15 אני שם שני 25 שלישי כבר וככה הלאה

יוצא שאני ב 5 בשכונה נוסע ב איזה 45

אמא שלי אומרת שזה יכול להזיק לקלאץ

מצד שני זה חוסך ים דלק

מה אתם אומרים ??

תודה מראש !!!!!!

פורסם
זאת אומרת

אני שם ראשון ישר מגיע ל 15 אני שם שני 25 שלישי כבר וככה הלאה

יוצא שאני ב 5 בשכונה נוסע ב איזה 45

זה חוסך ים דלק

אני אומר שאם אתה נוסע 45 קמ"ש בחמישי - חסכון בדלק אתה לא משיג.

פורסם

בודאי שהנך גורם לשחיקה מואצת של המצמד.

כל דריכה ושחרור שלו גורם לבלאי, כך שיוצא שהנך מבצע זאת 5 פעמים(זכור שו פעולה כפולה כך שהנך מבצע שחיקה 10 פעמים רק בהאצה) לעומת כ-2-3 פעמים לאדם "נורמלי".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום לך.

שתדע שאתה עושה טעות חמורה כאשר אתה נוסע כך אתה מאמץ את המנוע וגורם לו נזק מאד גדול . וזה יותר גרוע מה משמשיכת הילוכים עושה הרבה יותר גרוע !!!

במהירות שציינת ניתן לנסוע בהילוך 2-3 תלוי לפי סיגנון הנהיגה שלך אבל לא 4 ו5 במהירות 45 זה נזק רציני!!!

ובקשר לקלאץ זה לא קשור בכלל אם אתה מושך או לא מושך זה הכל תלוי איך אתה משתמש בו בעדינות או שאתה זורק אותו

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
ועכשיו לשאלה הבעה , אז אני עושה נזק למנוע שאני נוסע נגיד ב 4 במהירות 30 ?

בדרך כלל..

תודה מראש

חחחחחחחחח...הילוך רביעי על 30?! אתה משוגע בנאדם...

30 קמ"ש אתה צריך לנסוע על הילוך שני...אלא אם כן בחלק מן המקרים אם אתה בירידה תלולה ומדרדר למטה על 30 קמ"ש ותהיה על הילוך שלישי עוד מילא...

אבל במישור 30 קמ"ש והילוך רביעי זה עומס גדול על המנוע וחבל שתהרוס את המנוע.

תתחיל למשוך קצת הילוכים...אני אישית מושך כל הילוך לפחות 10 קמ"ש!!!

כדי לתת תאוצה למנוע ואז ההילוך הבא נכנס בלי בעיה...אם תיסע על מהירות של לדוגמא 40 קמ"ש אפילו 45 (כשאתה נוסע בכביש עם עליה) ותכניס הילוך שלישי תראה שתוך מספר שניות הסקלה תרד לך במהירות ולא תעלה כי המנוע בעומס ואין לו מספיק תאוצה הגלגלים מסתובבים לאט מדי וזה רק מעט את הרכב.

לעומת זאת עם תמשוך שני עד אזור 50 קמ"ש ותכניס הילוך שלישי תרגיש כמה שלרכב יותר קל להאיץ ולנסוע בלי בעיה...

:scatter:
פורסם

השאלה עם נגרם כבר נזק למנוע..

אני איזה שבוע וחצי ככה לא מושך הילוכים

יש מצב שזה גרם נזק ?

תודה מראש

פורסם

יש מצב שזה גרם נזק ?

תודה מראש

לא אין מצב שנגרם נזק.

אתה עושה נזק למנוע בכל שהמנוע לא מוציא פיח וזהו.

אם אתה לא מאמץ את האוטו ב50 בחמישי זאת אומרת לא לוחץ כמעט על הדוושה אז אין מאמץ למנוע.

אבל במקרה אני מכיר את הרכב שלך (איביזה טורבו) ו50 בחמישית זה מגוחך... תקנה פיאט אונו !

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

יש מצב שזה גרם נזק ?

תודה מראש

לא אין מצב שנגרם נזק.

אתה עושה נזק למנוע בכל שהמנוע לא מוציא פיח וזהו.

אם אתה לא מאמץ את האוטו ב50 בחמישי זאת אומרת לא לוחץ כמעט על הדוושה אז אין מאמץ למנוע.

אבל במקרה אני מכיר את הרכב שלך (איביזה טורבו) ו50 בחמישית זה מגוחך... תקנה פיאט אונו !

דניאל.

עזוב לא מוציא פיח... יהיו לו עוד מעט קורי עכביש בטורבו... :lol:

פורסם

עם איביזה טורבו לעשות את המעשה שאתה עושה... צריך לתת לך עונש של שבוע התנתקות מהרכב... אתה מתעלל בו! במיוחד בטורבו, אני חושב שהוא נעלב ממך. :cry:

פורסם

אני מבין שאנשים צוחקים על אונו .... סבבה נעביר יצא לך לכם לנהוג על אונו תדברו. . . אני כמו כלום (אונו 1.4 קרבורטור ל-ל-א תוספות ושיפורים) הילוך ראשון עד 30 40 ושני אם אני רוצה גם 100 אפשרי כי היה פעם א--ח--ת "רק לבדיקה" :lol: .. הרגיל שזה לא בעיה בחום נורמלי של המנוע היא נוסעת על 85 הילוך שני סוף הדרך!! אין לי מד סל"ד אז אני לא יכול לדעת כמה עומדת אבל המד מהירות. . . עפה למעלה וגם החשת מצערת מעולה!!! שלישי 110 בערך אפשר יותר אין תועלת כבר אני לא ממש רוצה שלילה...

מת לנהוג במשהו ע-צ-ב-נ-י להרגיש הבדלים !!!!

למשל גולף כסופה מנוע 2000 טורבו כמו שראיתי היום עם מד לחץ גדישה וכו וכו. . . אוטו נראה טיל

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
אני מבין שאנשים צוחקים על אונו .... סבבה נעביר יצא לך לכם לנהוג על אונו תדברו. . . אני כמו כלום (אונו 1.4 קרבורטור ל-ל-א תוספות ושיפורים) הילוך ראשון עד 30 40 ושני אם אני רוצה גם 100 אפשרי כי היה פעם א--ח--ת "רק לבדיקה" :lol: .. הרגיל שזה לא בעיה בחום נורמלי של המנוע היא נוסעת על 85 הילוך שני סוף הדרך!! אין לי מד סל"ד אז אני לא יכול לדעת כמה עומדת אבל המד מהירות. . . עפה למעלה וגם החשת מצערת מעולה!!! שלישי 110 בערך אפשר יותר אין תועלת כבר אני לא ממש רוצה שלילה...

למשל גולף כסופה מנוע 2000 טורבו כמו שראיתי היום עם מד לחץ גדישה וכו וכו. . . אוטו נראה טיל

מה קשור מחת לתחת?

אז יש לך הילוכים של טרקטור באונו , חבר שלי עם 205 1100 קרבורטור ( גם ל-ל-א שיפורים ד"א ) הגיע איתה פעם ל120 ...

אז זה עושה אותו גבר גבר? זה אומר שהאוטו מהיר?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז בטח האונו שלך יותר מהירה מהאוטו שלי. כי שלי מגיע רק ל98 קמ"ש בשני. איזה בעסה. אני מוכר. רגע אבל יש לי שעוני גדישה. זאת אומרת מד לחץ גדישה. האוטו שלי נראה טיל גם ? רגע אבל אמרו לי שיש לי מנוע 2.0 טורבו. בגלל שרשום מאחורה 20VT זה נכון ? כדאי לי להחליף לאונו 1400 קרבורטור ל-ל-א ש-י-פ-ו-ר-י-ם שפעם א--ח--ת רק לבדיקה נסעה 100 בהילוך שני ? אני ירגיש הבדל רציני ? יהיה לי וויפלשים בצוואר מהכוח ? אני יביא יותר כוסיות ? יהיה לי יותר חברים ?

דניאל.

- עכשיו אני בסדר, תודה על הסבלנות -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
לעלות הילוך בירידה תלולה?...לא חבל על הבלמים?

אגב...אתה מושך הילוך 10 קמ"ש מעל מה?

חחח לא לעלות הילוך בירידה תלולה...התכוונתי שבמידה והוא נוסע כפי שהוא אמר בהילוך 3 על 40 קמ"ש האם זה מעמיס על המנוע.

ועניתי שאם הוא נוסע בירידה תלולה למשל לפני גבשוש או משהו בהילוך 3 על 40 קמ"ש זה לא יהרוס לו את המנוע.

ולפני הגבשוש הוא יוכל לרדת ל-2, אבל הוא תמיד נוסע על כזאת מהירות, לא משנה אם זאת עליה ירידה או מישור.

:scatter:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...