Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקב במניפולד

דודי ויצמן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במסגרת שיפןץ סיטרואן cx פאלאס אני מצרף תמונה של החלק התחתון של המניפולד-הוא הולך שבוע הבא להתזת חול אילגון (אם אפשר) וצביעה-השאלה היא מה זה הפתח הקטן -הייתה שם פייה קטנה שנשברה ואני יכול להלחים חדשה-השאלה היא לאיפה היא מתחברת-אם יש פתח אין קומפרסיה

אז לאיפה זה אמור להתחבר ?לנשם שעל הראש מנוע?לפילטר אויר ? לקרבורטור?

בתודה

דודי

SANY0280.JPG

SANY0281.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרים רבים מדובר בחיבור לצינור ואקום, אם קבוע ואם ניפל לצורך בדיקה עם צינור ומחוון חיצוני, יכול להיות שכך המקרה גם הפעם.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אציין שאיני מומחה לסיטרואן.

האם מורכב אצלך ברכב דיסטריביוטור (מפלג) הכולל יחידת קידום המופעלת ע"י וואקום? תוכל לזהות זאת ע"י מבט על המפלג ולראות אם יש לו תוספת שנראית כמו דיסקה עגולה בקוטר של כ- 70-100ממ.

אם כן האם תוכל לומר לאן צינור הוואקום מהמפלג מתחבר?

יכול מאוד להיות שהוא אמור להתחבר למניפולד בנקודה שציינת.

אכן המנוע יימשוך אוויר דרך החור הקטן הפתוח, לכן חשוב לזהות מהו ומיהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב מורכב דיסטריביוטר עם מקדם ואקום-משיחה היום עם רני הרניק שמכיר את הדגם היטב הוא הסביר שמדובר בצינור דקיק שיוצא מהבסיס של משאבת המים ושולח מים חמים לבסיס המניפולד על מנת לחמם את התערובת-הוא טען שזה לא היה מורגש ושמאחר שמדובר

בפיית אלומיניום קטנה היא הייתה נאכלת ומתפוררת תוך זמן קצר

ובדגם 2 סיטרואן הורידו את זה-העצה שלו הייתה להלחים את זה .בחיים לא הייתי חושב על זה......

אגב כל השיחה איתו נערכה בזמן שהוא נוהג בcx שלו.......

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...