Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום גלשתי לאתר p1000 והסתכלתי קצת על מחשבים ניידים, בערך המחשב השני שבדקתי היה זה:

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741522

ראיתי שהמחיר ההתחלתי היה די נמוך, 1800 ש"ח, בדקתי בזאפ וראיתי שהדגם הנ"ל מתחיל מ2500, אז הצעתי 2400 (כבר טעות ראשונה. הייתי צריך להציע מחיר נמוך בהרבה, לראות אם זכיתי, ואז אם לא להציע קצת מעל. לא ישר להתחיל גבוה)

בכל מקרה, הצעתי התקבלה וקיבלתי מייל אישור שהזמנתי בוצעה.

רק אחרי זה נזכרתי שאולי כדאי לבדוק קצת דיעות לגבי המחשב בפרט וסמסונג בכלל, וראיתי שהדיעות לא משהו.

מדיניות הביטולים שלהם אומרת שאני אחוייב ב100 ש"ח על הביטול.

מצאתי שם גם את זה:

http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741276

וחשבתי שאולי כדאי לי כן לבטל את הסמסונג, לספוג את ה100 ש"ח ולהגיש הצעה על הHP של 2200-2300, כך שעדיין לא אצא מופסד, ואקבל מחשב שעל פניו (לא מבין כלום במחשבים. רק לפי שם החברה אני מבסס את דבריי) יותר טוב ממה שהזמנתי.

מה אתם אומרים? המחשב שווה משהו? לבטל? מה לעשות?

אגב, הייעוד הוא בעיקר סרטים וסדרות (לא HD) בזמן שאני בעבודה, קצת אופיס והרבה אינטרנט. לא משחקים ותוכנות כבדות. בשביל זה יש נייח.

תודה לכם

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מבחינת חומרה, הנתונים של שני הדגמים האלה די דומה, הHP הזה מגיע רק באדום דרך P1000 לידיעתך.

אישית, לדעתי, אם קונים מוצר של HP, רצוי כזה רק עם 3 שנים אחריות.

אין שום בעיה מסויימת שידוע לי עליה לגבי מחשבי סמסונג וכפי שנרשם כאן בשרשור אחר, חטיבת הניידים שלה היא כבר לא מה שהייתה פעם.

אני מבין שרכשת את המחשב ב2400, לידיעתך, הדגם הנ"ל עם 3 שנים אחריות נמכר באזור ה2600 ש"ח, שווה להרים טלפון לחיון ולראות כמה יעלה לך ואם אפשר להרחיב אחריות על הדגם הזה, בדר"כ ניתן רק בצמוד למועד הרכישה.

לשימושים שלך המפרט מספק.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לי סמסונג 10.1 אינטש. "בובה" של מחשב.

אין לך מה לחשוש מהמותג. אחריות ל-3 שנים על מחשבים נישאים היא תמיד רעיון טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אוקיי הרגעתם אותי. תודה רבה.

אני אתקשר לגבי האחריות. כמה בערך זה אמור לעלות?

hagggg55 כתב:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

והסאגה מתחילה. אני מתחיל להרגיש כמו פרנקוס:

המחשב הגיע יומיים מיום ההזמנה, אחרי ההתקנה בדקתי במאפיינים של "המחשב שלי" וראיתי שמערכת ההפעלה היא windows 7 premium 32 bit, כשבמודעה, כתוב 64 bit.

מאחר ואני לא אוהב לשלם סתם על משהו שלא קיבלתי, החלטתי להתלונן אצלם באתר במקום המתאים. כתוב שם שהם מתייחסים לכל פנייה ומתחייבים לחזור תוך 48 שעות. זה היה ביום שלישי, ועד היום לא חזרו אלי. התקשרתי אליהם הבוקר לשאול אותם לפשר העניין.

אחרי 14 (!) דקות של המתנה, ענתה לי נציגה מאוד (לא) חביבה, ובחוסר סבלנות מוחלט אמרה לי שזה לא בעיה שלהם, ושאני אבדוק את זה מול הספק. היא דרשה מסמך מIBM (האחריות על המחשב היא שלהם) שאומר שבאמת במחשב שלי יש רק 32, כמו שאני אומר.

התקשרתי לIBM, שם היו מאוד נחמדים ומאוד שירותיים (גם מילה טובה צריך לתת לפעמים), שאלו אותי כמה שאלות, ואמרו שיחזור אלי בקרוב. תוך כמה שעות חזר אלי נציג תמיכה בשם אבי שאמר שהדגם שרכשתי בכלל לא מגיע עם 64, אלא רק 32, ושאם כתוב אחרת באתר של P1000 זה טעות ושעליהם לתקן זאת. ביקשתי ממנו איזשהו מסמך שאני יכול להעביר הלאה לP1000 ע"מ להוכיח להם שבאמת יש לי רק 32 (למה בכלל אני צריך להוכיח? הם צריכים לדעת את זה, לא?). הנציג אמר שאין לו מסמך כזה, אבל שהוא מעביר את הבקשה הזאת לאחראי שלו, והוא יבדוק מה הוא יכול לשלוח לי ע"מ להראות לP1000.

התקשרתי שוב לשירות לקוחות של P1000 הרגע, דיברתי עם מישהי קצת יותר נחמדה ועוזרת מהבחורה מהבוקר, ואמרתי לה שאין לי מסמך לשלוח לה, והאם זה מספיק שאשלח לה צילום מסך של מאפייני המחשב שלי. היא ענתה שכן ושלחתי לה למייל את המכתב הבא:

שלום גלי,

בהמשך לשיחתנו, מצ"ב 2 צילומי מסך. האחד של מודעת פרסום המוצר באתרכם, השני של מאפייני מערכת ההפעלה שקיבלתי מכם.

שימי לב שבאתר מפורסם כי המחשב מגיע עם מעררכת הפעלה 64 ביט, ובפועל אני קיבלתי 32 ביט.

לטיפולך המסור אודה.

נ.ב- דיברתי עם נציג תמיכה בשם אבי, בIBM שאישר כי אין הם מספקים את הדגם שרכשתי עם מערכת הפעלה של 64 ביט כלל, וכי מחשב זה מגיע רק עם 32, וכי כל טעות בפרטי המוצר מקורה אצלכם.

x plane

את ההודעה שלחתי עם 2 צילומי המסך המצורפים.

מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו? האם יש טעם להמשיך להתווכח איתם?

32.jpg

64.jpg

hagggg55 כתב:

פורסם

נכנסתי שוב לאתר של P1000 מהקישור שלך למוצר, רשום שם WINDOWS7 32 BIT.

יש לך קבלה מפורטת של נתוני המחשב שרכשת?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מבין את העניין של הרצון לקבל מה ששילמת עבורו והעיקרון וכו' וכו'.

אבל תכלס זה כל כך לא משנה, במיוחד בשביל משתמש עם צרכים "רגילים" כמוך. ל64 ביט אין שום יתרון עבורך.

אני במקומך עוזב את זה, או מקסימום מבקש פיצוי או משהו בסגנון..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לי קרה עם סמסונג בדיוק ההפך,

הזמנתי 32 קיבלתי 64 ביט

מכיוון שהנייד שלי עם 4 גיגה זכרון לא הפריע לי במיוחד שכל ה4 יהיו נצילים :)

נ.ב. תגיד תודה שקיבלת מערכת הפעלה עם ממשק אנגלית, אני קיבלתי ממשק עברית למפגרים עם התחל בצד ימין והיה לי סיפור שלם.

נ.ב.2 אני קיבלתי רק שנתיים אחריות על דגם Q330.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נכנסתי שוב לאתר של P1000 מהקישור שלך למוצר, רשום שם WINDOWS7 32 BIT.

יש לך קבלה מפורטת של נתוני המחשב שרכשת?

חראות. בטח שינו את זה עכשיו שהתלוננתי. בטח הולכים להגיד לי שזה היה ככה כל הזמן. מזל שיש לי את הצילום מסך שעליתי בהודעה הקודמת. זו הוכחה מספקת, נכון?

אני מבין את העניין של הרצון לקבל מה ששילמת עבורו והעיקרון וכו' וכו'.

אבל תכלס זה כל כך לא משנה, במיוחד בשביל משתמש עם צרכים "רגילים" כמוך. ל64 ביט אין שום יתרון עבורך.

אני במקומך עוזב את זה, או מקסימום מבקש פיצוי או משהו בסגנון..

זה גם מה שאני חושב. אני חושב שפיצוי בדמות אופיס 2010/USB/כל דבר אחר יספק אותי. אין שום סיבה שאני אשלם על מוצר X ואקבל X-1. נכון?

hagggg55 כתב:

פורסם

סתם שאלה, אתה מתכוון לנצל את ה64 ביט לטובת פיתוח/וירטואליזציה או שאתה טרולינג ?

troll_face.png

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

מה קשור לטרולינג

64 ביט יותר יקר מ32

אם הוא שילם על 64, וזה ממש לא מעניין למה, וקיבל 32, הוא אמור לקבל פיצוי כספי הולם

קאפיש?

פורסם

הגישה הישראלית, המחיר של 64 ביט זהה למחיר של 32 בשוק , חוץ מזה 64 ביט לא יתן לך כלום חוץ מכאב ראש אם יש לך חומרה מוזרה/סינית(לא חסר מכשירים ללא דריוורים ל64ביט).

זו אכן טעות ואתה צודק, אם רשום 64 אז אתה צריך לקבל 64, מבחינה פרקטית עדיף תשאר אם 32.

את האמת אני לא רואה למה לחברה לפצות אותך , מקסימום שי קטן יהיה נחמד אבל ליותר מזה לא היתי מצפה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אין לך 4 גיגה זיכרון ויותר, עדיף גירסת ה 32.

ה 64 צורכת יותר משאבים.

והן עולות אותו דבר.

פורסם

אין כבר דברים שלא תומכים ב64 ביט , אנחנו לא בWINXP 64. אני עם 7 64 ביט כמעט מיום היציאה - עובד מעולה.

גם רוב הביצועים יותר טובים ב64 (לא מוחשי אבל קיים)

מה שכן - עם 3 גיגה זיכרון - אין ממש הכרח ל64 ביט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

64 ביט היום זה כבר לא למפתחים בלבד, ואין עם זה שום בעיה מלבד הצורך ביותר זיכרון בהשוואה ל-32.

אם במודעה היה רשום 64 ביט, הוא צריך לקבל מחשב 64 ביט או איזה שהוא פיצוי עקב הטעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...