Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי רכב בליסינג מאלדן ואני רוצה לבדוק אותו במכון אמין שיתן לי פירוט רב כמה שיותר ויעלה את כל הריג'קטים.

באלדן התחייבו לתקן הכל.

כמו-כן, מאחר שאני ממש לא מתמצאת, אשמח לקבל רשימה של הדברים העיקריים שאני צריכה לבקש או לוודא שיהיו בבדיקה.

אני גרה בפ"ת ולוקחת את הרכב מסניף אלדן בצריפין, כך שאשמח אם מכון הבדיקה יהיה בטווח סביר.

תודה רבה!

נגה

פורסם

Noga 10 שלום

שמחתי לקרוא שרכשת רכב באלדן, אשמח לעזור לך ולענות לשאלתך

שימי לב, מכון בדיקה מורשה עובד לפי טופס קבוע בחוק, הוא בודק את כל הפרמטרים לפי רשימה מובנית ומוגדרת מראש, כך שאין צורך להכווין אותו במיוחד.

עם זאת אפשר ורצוי להפנות את תשומת הלב לשלדה (יש להפריד בין שלדה-שסי ולמרכב-כל מה ש"רוכב" על הגוף), לגיר , ולמנוע

יש מכונים בראשון ברמלה ובסביבה. רק תוודאי שזהו מכון מורשה לבדיקת רכב לפני קנייה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על כל שאלה נוספת כאן בדיון או בפרטי

מיטל מאלדן

פורסם

אני בדקתי את הרכב הנוכחי שלי לפני שרכשתי אותו (לפני כ 3 חודשים) במכון הדרום בסגולה בפ"ת והתרשמתי לטובה מהבוחן ומאופי הבדיקה. הרושם שלי שהם אכן בודקים היטב ובדקדקנות.

הם אפילו עלו על כך שדלת הנהג שנפגעה בתאונת חנייה כשהרכב היה חדש, הוחלפה בחדשה ולא תוקנה כפי שסברה מוכרת הרכב.

ההסבר בתום הבדיקה היה מקיף וממצה לטעמי.

• תוכן חדש...