Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ל " בעל טידה"

שלום שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

לביצוע במרכז שירות מורשה יש הרבה יתרונות בתחום המקצועיות , החלפים , הידע ועוד ולכן לדעתי ( הלא אובייקטיבית....) שווה להשקיע מעט יותר כדי להבטיח שהרכב החדש שלך יקבל את היחס הטוב ביותר.

יחד עם זאת , "ממבט על" משהו נראה לי קצת יקר בפירוט שנתת ומאד הייתי רוצה לבדוק זאת באופן מפורט יותר.

אשמח אם תוכל לכתוב לנו ל [email protected]

תן לנו בבקשה טלפון להתקשרות ומספר רישוי של הטידה.

אני מבטיח שנבדוק באופן שקוף והוגן ואם יתברר שטעינו , תקבל כמובן החזר ואף התנצלות.

תודה מראש

שוד לאור יום . למכונית עם 16000 ק"מ מחליפים שמן תיבת הילוכים , מסנן אוויר , מסנן מזגן ונוזל בלמים ?

אין פלא שיצא לכם שם רע כל כך .

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי מחליפים שמן לתיבת הילוכים? העיניין לא מופיע בספר יצרן.

לא יודע מה עושה היבואן בארץ, אבל לפי הלינק ששלח semi-t מחליפים כל 30000. אבל בודאי שלא בטיפול 15000 וגם בטיפול 30000 נכתב רק אם הרכב בשימוש חריג "severe use only".

פורסם

איך אפשר לקרוא למחיר הזה סביר??

הקרסו האלה צרה צרורה. סך הכל רכב משפחתי 1.6, לא מסובך יותר מידי, טיפול שוטף רגיל ובמחיר כזה?

רק לצורך השוואה, טיפול דו שנתי ב508 1.6 טורבו עם מאה מיליון חיישנים וצינורות כמיטב תוצרת צרפת, טיפול כזה יעלה 850 לפני תקלות :-)

זה פשוט לא יאומן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש פה בעייה קשה של אמינות .

נתקלתי בתוקף עבודתי במשרד התחבורה בהרבה מקרים בהם מוחלפים חלקים שלא לצורך .

אנשים מבוגרים , או נשים שאין להן מושג במכונאות באים למוסך ושם עושים עליהם קופה .

פורסם

אשכרה אלמנט.

פילטר אוויר ב-150 ש"ח?

שייבה ב-15 ש"ח?

שמן לתיבת הילוכים שלא נסעה בכלל?

לחבר מקרסו - השם הרע של רנו בארץ הוא בעיקר בגלל המוסכים שלכם. ברגע שאתה משחיל אלמנטים כאלה ללקוחות (ניסאן ורנו כאחד) - הם מעדיפים לעבור למוסכים לא מורשים - שם גם לא מצליחים תמיד לטפל ברכבים ומשתמשים בחלקים באיכות ירודה.

כתוצאה מכך מתפתחות בעיות אמינות קשות, שגוררות אחריהן ירידת ערך של מותג רנו על כל דגמיו.

רבאק - תהיו קצת פחות חמדנים ותראו איך הלקוחות חוזרים והרכבים נשארים אמינים ואיכותיים.

נכון לעכשיו אני נשאר עם שלושת הפיאט שלי במוסך של סמל"ת בעכו. גם תמחור חלפים הוגן וגם הנחה על חלפים ועבודה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איך אתה חושב אפשר להוזיל עליות?

אופציות ידועות לי: לעשות טיפול במוסך רגיל (לא מורשה).

לקנות חלפים בעצמך ואולי אפילו להחליף בעצמך.

פורסם

אז איך ללמוד מה ומתי עושים באוטו?

אני לא מפחדת ללכלך ידיים שלי, במיוחד שלמדתי להשתמש בכפפות כירורגיות צמודות לצורך ביצוע עבודות מלכלכות.

ובכל אופן תמיד סירבתי בתוקף להיות האשה לפי תווית וסטיגמה גם של מוסכניק רגיל. ואני לא פחדתי ללמוד דברים ממוכנאות רכב. אפילו היה לי ראיון לעשות קורס של מכונאות רכב בשביל זה. אבל בנתיים לא עשיתי.

עדיין חוזרת לשאלה שלי: איך אמנה לעשות קופה עליי. איך ללמוד דברים בסיסיים במכונאות רכב.

הערה: חלק מין הדברים למדתי גם פה בפורום.

פורסם

דבר ראשון , כשבאים למוסך , באים עם רשימה מוכנה של מה שאת מבקשת לעשות .

לא אומרים טיפול קטן , גדול או שנתי .

בספר הרכב יש טבלת טיפולים ויש לנהוג לפיה .

לפני הכנסת הרכב מבקשים הצעת מחיר ובודקים אותה .

בסיום הטיפול יש לבדוק את החשבונית היות וברוב המקרים תמצאי חיובים כמו - חומרי עזר , עץ ריח , שטיפת מנוע וכו' .

מה שלא בקשת , בקשי פרוט והסבר .

פורסם
ל " בעל טידה"

שלום שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

לביצוע במרכז שירות מורשה יש הרבה יתרונות בתחום המקצועיות , החלפים , הידע ועוד ולכן לדעתי ( הלא אובייקטיבית....) שווה להשקיע מעט יותר כדי להבטיח שהרכב החדש שלך יקבל את היחס הטוב ביותר.

יחד עם זאת , "ממבט על" משהו נראה לי קצת יקר בפירוט שנתת ומאד הייתי רוצה לבדוק זאת באופן מפורט יותר.

אשמח אם תוכל לכתוב לנו ל [email protected]

תן לנו בבקשה טלפון להתקשרות ומספר רישוי של הטידה.

אני מבטיח שנבדוק באופן שקוף והוגן ואם יתברר שטעינו , תקבל כמובן החזר ואף התנצלות.

תודה מראש

זה יקר? זה זול!

ממני ביקשו למעלה מ-2000 ש"ח.

בסוף רכשתי את החלקים במוסך המרכזי, את השמנים הכי יקרים שהיו - וולוולין (ולא פז), וכל זה בפחות מחצי מחיר, כולל הטיפול.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=378277

פשוט חזירות. אין לי מילה אחרת.

"אמא תמיד אמרה לי להתחתן עם רופא או מהנדס. נראה לי שעדיף להתחתן עם מוסכניק." מאיה, ברגע של יאוש מרנו מגאן.

פורסם

המחיר סביר למוסך מורשה ולא שונה מכל מוסך יבואן רכב אחר.

מוסך מורשה עובד ע"פ הוראות יצרן גם אם האוטו נסע 4 מטר והוא בטיפול השלישי שלו, יש מפרט טיפולים ומה מחליפים בכל טיפול.

מסנן אוויר מקורי עולה ככה ולא חריג מכל מיני מכוניות אחרות כדוגמת מאזדה 3.

למה שמסנן דלק מזופט של מאזדה עולה 300 שקל לא מלכלכים את דלק מוטורס?

פורסם

לפי דעתי:

אני לא יודע על איזה מחירים סבירים אתם מתכוונים.

אבל בטויוטה המחירים לא כאלה:

טיפול סטנדרטי בין400-500 ,טיפול גדול -130-120 אלף בלחץ עם ברקסים לא מגיע לסכום הזה של טיפול 30 אלף מגוכח בטידה.

ועוד רושמים שמנים גיר,ברקס,אפשר לחשוב שמדובר ברכב שנת 82 שכל חודש צריך להוסיף לו שמנים כי חסר...

מזל שלא קניתי טידה רק בשביל היחס העלוב,טיפול 30 א-ל-ק.

לא פלא שלניסן אין שוק בארץ.

בושה!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...