Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישנם רכבים שעל פי הוראות היצרן לא מחליפים שמן תיבת הילוכים וישנם רכבים שכן!

גם אם תקח מאזדה 3 או טויוטה או חללית שנסעה 3 קילומטר אבל היא בשנה הרביעית לחייה ומגיעה לטיפול רביעי יחליפו לה כל מה שכתוב במפרט טיפולים לטיפול הרביעי.

זה הכל אפשר פה לבכות עד מחר אבל המחיר לא שונה מכל מוסך מורשה אחר, לא הוחלפו דברים חריגים.

פורסם
שלום,

היום בבוקר שילמתי במוסך מורשה ניסן 1453 ש"ח (זה לא בדיחה ולא טעות) על טיפול תקופתי - שנתיים, ברכב ניסן טידה 16000 ק"מ בלבד, ללא שום בעיה טכנית.

בעקבות הרגשה רע, מבקש חוות דעת על התשלום,

בתודה מראש,

הפרייר

פרוט החשבונית:

עבודות: טיפול 367, החלפת מסנן מזגן 49 סה"כ 416

שמנים: למנוע 188, לת"ה אוטו 183, סה"כ 371

חלפים: מסנן שמן 81, שייבה 15, מסנן אויר 144, מסנן למזגן 191, נוזל בלמים 34, סה"כ 465

מע"מ: 200

באף אוטו בן שנתיים עם 16000 ק"מ , לא מחליפים מסנן למזגן , נוזל בלמים ,ושמן גיר .

שמישהו יראה לי את ההוראות האלו .

ההוראות הללו הן אינן תורה מסיני ושאתה בא למוסך , תרשום להם מה אתה מבקש שיעשו אחרת יחליפו לך חצי אוטו

ובנוסף יוסיפו - נוזל לשטיפת שמשות וניקוי מנוע .

פורסם

לפי הוראות יצרן מחליפים מסנן מזגן כל 30.000 או שנתיים כנ"ל לגבי נוזל תה"ל.

ותתפלה במאזדה 3 מחליפים נוזל בלמים כל 30 אלף.

פורסם

כמה הטיפול הראשון עלה?

לא מזמן אבא שלי עשה לטידה שלו טיפול ראשון(אחרי שנה ו28KK) והטיפול היה ממש זול, לא זוכר כמה.

הוא ציין לחיוב את העובדה שברנו סניק שהיתה לו לפני הטידה(שנת 2006) טיפול כזה היה יוצא לו פי 2.

פורסם

לכל רכב מפרט טיפולים שונה, אני ממש לא רואה שרכבים יפנים יוצאים ממוסך מורשה עם טיפולים ב 200 - 300 שקל.

הכל פה זה מסע הכפשות נגד קרסו. גם אם קרסו מחר יהיה יבואן של טויוטה עדיין יעשו מהם גנבים.

פורסם
באף אוטו בן שנתיים עם 16000 ק"מ , לא מחליפים מסנן למזגן , נוזל בלמים ,ושמן גיר .

שמישהו יראה לי את ההוראות האלו .

אם אני לא טועה כתבת שיש לך פורד פוקוס 2008, נכון ?

ההוראות בפוקוס שלך הן להחליף מסנן מזגן ואת נוזל הבלמים כל שנתיים. ובמקרה הזה זה נכון אפילו לאירופה, שמשם לקחתי את זה כרגע.

רק בישראל, אני חושב, מזלזלים בהחלפת נוזל בלמים ומסנן מזגן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...