Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-D

מחפשת רכב לראשונה בחיי. בהתחלה הייתי סגורה על פג'ו 206 שנת 2004-2005 אבל קראתי די הרבה על בעיות חשמליות שיש לרכב ועוד כל מיני תקלות לא נעימות.

כעט אני מתלבטת.

מחפשת רכב קטן, חסכוני לנסיעות בינעירוניות בעיקר (מרכז-צפון), עדיפות לנפח מנוע 1400 וכמובן מחפשת חווית נהיגה (מינימלית) ( דוגמא - מאוד נהניתי לנהוג במאזדה 2 לעומת סיריון :wink:)

אופציות נוספות - טויוטה יאריס אך השנתון יצטרך לרדת... כי הרכב יקר יחסית.

אשמח לכל עצה! :oops:

תודה!

פורסם

ממקור ראשון אני יכול להגיד שדווקא בעיות חשמל אין ל206.

יש בעיה של בלאי רגילה.

לי יש 206 שנת 2001.

יצא לי להחליף פעמיים טרמוסטט בחמש שנים ,אבל ההוצאה ממש זניחה ~200 ש"ח עם עבודה וחלקים [אצל המוסכניק שלי].

לגבי בעיות אחרות שקרו לי הדברים הגדולים הלך לי גיר ושיפצתי בעלות של 6000 ש"ח לאחר 140K ק"מ.

וצנרת מזגן רקובה בעלות של 2000 ש"ח.

[שוב הבלאי הזה הוא סביר לשנתון של הרכב].

חוץ מזה טפו טפו שום בצל הרכב ממש ממש אמין.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא יודע אם את יכולה לשמוע אותי דרך המחשב, אבל לקרוא את בטוח יכולה.

גם אני יכול לספר לך שאין בעיות חשמל מיוחדות ב-206. תקלות לא נעימות בגיר גם כן אמורות היו להיפתר במודלים שציינת. תבדקי גם את האפשרות ל-206 אוטומטית עם מנוע 1600 סמ"ק. הביצועים הרבה יותר טובים וצריכת הדלק לא הרבה יותר גבוהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בעלים של פיג'ו 206 שנת 2000 גיר אוטומט.

רכשתי למעשה את הרכב לפני חודש בערך ואני פשוט בעננים.

רכב מפנק, חזק , לא אוכל הרבה דלק ונותן הרבה תמורה.

אני באופן אישי מקפיד לטפל רק במוסכים מורשים, זה עולה לי קצת יותר אבל זה כל כך שווה את זה :)

כתבתי פעם על הרכב ובימים אלה אני כותב סיקור מקיף יותר :

http://shezif.co.il/?p=3270

ממליץ בחום!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...