Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"בדרישה החדשנית (לכייל את מכשירי האכיפה, ש.ה) יש משום הכבדה בלתי סבירה על יכולת האכיפה של המשטרה בעבירות מהירות, וקרוב לוודאי שאף בעבירות אחרות, לרבות פשיעה חמורה"

מישהו ראה פעם שוטר שעוצר שוד בעזרת ממל"ז?

מונע רצח בעזרת ממל"ז?

משהו? :roll:

V5

פורסם

הגיע הזמן שאנו נעשה דבר פשוט ומתבקש.

אין לי בעיה לתרום 50-100 שקל ולהתאגד יחד עם קבוצת אנשים-ולקנות אקדח לייזר.

כל אחד בתורו יעבור הכשרה על האקדח הזה,ואז יבצע לזירה של ניידת משטרה באמצעות אקדח הלייזר, ממקום מוסתר, בטיחותי-ושלא ייתן תירוץ לדרדסים הכחולים להתלונן שאנו מפריעים להם במילוי תפקידם. את הצילומים הנסתרים יחד עם מדידת הלייזר נגיש לתקשורת או כתלונה למשטרת התנועה במידה והניידת עברה על החוק ללא סיבה נראית לעין (לא רודפת אחרי עבריין תנועה בזמן פעילות מבצעית, נסיעה ללא צ'קלקה) וכו'. התקשורת מ-מ-ש רעבה לדברים מהסוג הזה, וגם אין שום בעיה למצוא דרדס כחול שיחליט לעבור על החוק כי הוא מעליו :evil: . אפשר גם להציף את מערכות העיתונים בתמונות של שוטרי תנועה שלא מתנהגים כמו שמצופה מהם (חנייה בחניית נכים, עוקפים מימין, לא חסרות סיבות).

אז נראה את המשטרה והפרקליטות מצייצים לגבי מידת האמינות של האמצעים הללו ברגע שהם עצמם יתפסו בהם ויעוררו מהומה תקשורתית.

פורסם

ואי, כמה שישראלים אוהבים לבכות

למה בחול לא משתמשים בציוד הזה?

זה קומבינה ישראלית שהמציאו לדפוק דוחות?

גם ככה שוטרים לא עוצרים נהגים שנוסעים עד 130 אלה רק מעל אז מה כל המהומה

נהג שנוסע מעל 130 בדר"כ כן מסכן את התנועה וכן עושה עבירה, ועוד הסקלה מזייפת + השוטר מוריד 5 קמש זה בכיף 140 קמש על הסקאלה.

אולי יש כמה שוטרים שבאמת לא עושים את העבודה שלהם ומחפשים בקטנות, אבל הרוב הגדול עושה את העבודה, מסכן את החיים שלו. מנסה לתרום לסדר ושמירה על החוקים ואתם רק מחפשים איך להוציא אותם לא בסדר.

רוצה לשנות? לך תהיה שוטר, תתנדב ולא חסר דרכים לשנות.

לבכות וללכת ראש בקיר לא עוזר

ולמי שכתב "מישהו ראה פעם שוטר שעוצר שוד בעזרת ממל"ז?

מונע רצח בעזרת ממל"ז?"

כל יחידה והיעוד שלה, מה הקשר.

זה שיש מחסור בכוח אדם זה בעיה אחרת, זה לא אומר שהרוב הגדול של השוטרים לא עושים את העבודה שלהם

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

קראת את התגובה שלי בכלל?

עוד פעם, הנה ציטוט מהכתבה:

"בדרישה החדשנית (לכייל את מכשירי האכיפה, ש.ה) יש משום הכבדה בלתי סבירה על יכולת האכיפה של המשטרה בעבירות מהירות, וקרוב לוודאי שאף בעבירות אחרות, לרבות פשיעה חמורה"

אולי תסביר לי אתה מה הקשר בין כיול ממל"ז לבין מניעת פשיעה חמורה?

V5

פורסם

המשטרה מתנגדת לכל הליך שדורש מהם מאמץ כלשהו

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
ואי, כמה שישראלים אוהבים לבכות

גם ככה שוטרים לא עוצרים נהגים שנוסעים עד 130 אלה רק מעל אז מה כל המהומה

נהג שנוסע מעל 130 בדר"כ כן מסכן את התנועה וכן עושה עבירה, ועוד הסקלה מזייפת + השוטר מוריד 5 קמש זה בכיף 140 קמש על הסקאלה.

בא תספר את זה לשוטר שעצר אותי על 125 קמ''ש..

פורסם

חבורה של עלובי נפש מסואבים, אין לי דרך אחרת להגדיר אותם.

אני מצטרף, רק איפה קונים ממל"ז?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לי היה משפט תקדימי דומה, שנוהל במשך 4 שנים בהן המשטרה משכה כל תשובה חודשים ...

הוכחתי שיצרן מכשיר המדידה (מולטנובה במקרה שלי) מחייב כיול של המכשיר כל שנה - המשטרה לא כיילה אף מכשיר מולטנובה מעולם (לפחות 10 שנים) - אז הוכחתי ...

הוכחתי גם שאסור להציב מכשירים במקום שהוצבו (שדה חשמלי תחת קווי מתח גבוה) והם מוצבים במיקום עם קרינה חזקה פי 8 מהמלצות היצרן - אז הוכחתי

המשטרה לא בחלה לספק לבית המשפט ספר יצרן עם פרקים חסרים (הפרקים הטכניים) ולא נאשמה בהעלמת ראיות, לא בחלה לשקר דרך היבואן ש"אין הוראות של היצרן" , אתם מבינים, מוצר כזה ללא הוראות ... ואפילו לא בחלה לאיים על עורך הדין שלי (עד שעזב) , ואז לשים סוללת עורכי דין מולי (כשלא הייתי מיוצג)

השופטת אפילו עשתה ניסוי אמיתי, בכביש 4, והמכשיר נכשל במדידה אחת מתוך 10 (אתם מבינים, 10% מהמדידות שגויות!!!)

הוכחתי הכל, אבל עדיין בית המשפט פסק שאני אשם והמשטרה צודקת.

מומלץ לקרוא סקירה שהתפרסמה ב"הגה" http://motocar.ifeel.co.il/article/6940.aspx

אני את שלי למדתי - מאז אני מודה בהכל, הבנתי טוב מאד שהמרחק בין החוק והצדק רחוקים, רחוקים מאד.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כל אחד בתורו יעבור הכשרה על האקדח הזה,ואז יבצע לזירה של ניידת משטרה באמצעות אקדח הלייזר, ממקום מוסתר, בטיחותי-ושלא ייתן תירוץ לדרדסים הכחולים להתלונן שאנו מפריעים להם במילוי תפקידם. את הצילומים הנסתרים יחד עם מדידת הלייזר נגיש לתקשורת או כתלונה למשטרת התנועה במידה והניידת עברה על החוק ללא סיבה נראית לעין (לא רודפת אחרי עבריין תנועה בזמן פעילות מבצעית, נסיעה ללא צ'קלקה) וכו'. התקשורת מ-מ-ש רעבה לדברים מהסוג הזה, וגם אין שום בעיה למצוא דרדס כחול שיחליט לעבור על החוק כי הוא מעליו :evil: . אפשר גם להציף את מערכות העיתונים בתמונות של שוטרי תנועה שלא מתנהגים כמו שמצופה מהם (חנייה בחניית נכים, עוקפים מימין, לא חסרות סיבות).

אז נראה את המשטרה והפרקליטות מצייצים לגבי מידת האמינות של האמצעים הללו ברגע שהם עצמם יתפסו בהם ויעוררו מהומה תקשורתית.

תנשום עמוק ולאחר מכן קרא את מה שכתבת, זה נשמע לך הגיוני?

ברור לך שכל התגובה שלך מתבססת על הנחת יסוד שכל, אבל כל השוטרים הם בני זו*ות מניאקים שכל היום רק מנסים "לדפוק" אותנו, את הנהגים התמימים?

ההצעה שלך גם מוזרה מהפן המעשי :

1. תמיד יוכלו לתת לך דו"ח על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

2. כיצד תדע אם הניידת הסוררת אשר עוברת על החוק, לא עושה זאת בתפקיד? יש לך גישה ליומני המשטרה ורשת הקשר המשטרתית?

3. לצורך העניין, גם אם תשיג את כל הרפש שרק אפשר אודות שוטרים כאלו ואחרים ונניח שזה יגרום להם להתנהג לפי הספר, לא ימינה ולא שמאלה...האם זה יגרום למכשירי הממל"ז להיות מדוייקים יותר? האם זה יצדיק אכיפה של מהירות במקום עבירות אחרות (ומסוכנות יותר, אך מכניסות פחות)?

אני מסכים שיש כאן בעייתיות וסדר עדיפויות באכיפה שמוכתב ע"י אינטרסים שאינם קשורים למניעת תאונות דרכים, אך ה"פתרון" שלך אינו רלוונטי כלל וכלל.

הוא נובע בעיקר מרצון להתנקם בשוטרים, הגם שהם בסה"כ מבצעים הוראות מלמעלה ולא כדי לדפוק אותך או מישהו אחר אישית (להוציא מקרי קצה). זה גם לא יגרום למשטרה לפחד ממך ולא לאכוף עבירות מהירות, מקסימום צמרת המשטרה תקפיד קצת יותר על התנהלות תקינה אצל השוטרים.

נ.ב. אל תשכח שבקרוב מאוד, השיטה העיקרית לגביית "מיסי מהירות", תהיה באמצעות מצלמות "גאטסו" והממל"ז יהיה כסף קטן...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חבורה של עלובי נפש מסואבים, אין לי דרך אחרת להגדיר אותם.

אני מצטרף, רק איפה קונים ממל"ז?

מצטרף גם, אפשר לקנות ממל''ז משטרתי פה , כמובן משומש רק 455$:-)

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
תנשום עמוק ולאחר מכן קרא את מה שכתבת, זה נשמע לך הגיוני?

ברור לך שכל התגובה שלך מתבססת על הנחת יסוד שכל, אבל כל השוטרים הם בני זו*ות מניאקים שכל היום רק מנסים "לדפוק" אותנו, את הנהגים התמימים?

ההצעה שלך גם מוזרה מהפן המעשי :

1. תמיד יוכלו לתת לך דו"ח על הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

על מה יתנו? האם הפרעתי להם ע"י כך שחסמתי להם את הניידת?קיללתי אותם?בסה"כ מילאתי את חובתי האזרחית-וצילמתי ניידת משטרה שלא היתה עם צ'קלקה/סירנה במילוי תפקידה וזו זכותי אף חובתי לבדוק את גופי האכיפה. לפי הטענה שלך-המחלקה לחקירות שוטרים/נציב פניות הציבור מיותרים.

2. כיצד תדע אם הניידת הסוררת אשר עוברת על החוק, לא עושה זאת בתפקיד? יש לך גישה ליומני המשטרה ורשת הקשר המשטרתית?

מבחינתי ברגע שניידת טסה על 130 קמ"ש בלי צ'קלקה/סירנה/כריזה הם לא בתפקיד.

3. לצורך העניין, גם אם תשיג את כל הרפש שרק אפשר אודות שוטרים כאלו ואחרים ונניח שזה יגרום להם להתנהג לפי הספר, לא ימינה ולא שמאלה...האם זה יגרום למכשירי הממל"ז להיות מדוייקים יותר?

האם קראת מה שכתבתי? כל הכוונה שלי היא להראות דבר פשוט-אם השוטרים שימדדו במהירות מופרזת יטענו שהמדידה לא תקינה ויש כשלים במכשירים או שהמדידה בוצעה באופן לא תקין (למרות שהאדם הוכשר לכך), מדוע אנו האזרחים צריכים לסמוך על השוטרים או על המכשירים שמתופעלים על ידם?

האם זה יצדיק אכיפה של מהירות במקום עבירות אחרות (ומסוכנות יותר, אך מכניסות פחות)?

אבל האכיפה של המהירות היא זו שמביאה פה את הכסף הגדול-בין אם ע"י ממל"ז או גאטסו.

אני מסכים שיש כאן בעייתיות וסדר עדיפויות באכיפה שמוכתב ע"י אינטרסים שאינם קשורים למניעת תאונות דרכים, אך ה"פתרון" שלך אינו רלוונטי כלל וכלל.

הוא נובע בעיקר מרצון להתנקם בשוטרים, הגם שהם בסה"כ מבצעים הוראות מלמעלה ולא כדי לדפוק אותך או מישהו אחר אישית (להוציא מקרי קצה). זה גם לא יגרום למשטרה לפחד ממך ולא לאכוף עבירות מהירות, מקסימום צמרת המשטרה תקפיד קצת יותר על התנהלות תקינה אצל השוטרים.

זה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה. אני רוצה שמשטרה תתנהג כמו כל גוף שמשתמש במכשירי מדידה-שיש צורך בכיול בהם. אני גם מתעסק בניסויים במעבדה במסגרת לימודיי, והקפידו שהמכשירים לניסויים יהיו תמיד מכויילים וטובים. אז אם במעבדה פשוטה לאלקטרוניקה שולחים מכשירים לכיול, מדוע שלא ישלחו את מכשירי המשטרה? אין מכשיר שלא צורך כיול, נקודה. ואני אומר לך את זה כי כל רכיב אלקטרוני (חיישן, דיודת לייזר) מתחיל בשלב מסויים לזייף.

נ.ב. אל תשכח שבקרוב מאוד, השיטה העיקרית לגביית "מיסי מהירות", תהיה באמצעות מצלמות "גאטסו" והממל"ז יהיה כסף קטן...

וגם את הגאטסו יהיה צריך לכייל-ייתכן שפסי המתכת שגורמים להשראה שמפעילה את הגאטסו ייחשפו לאוויר ולהפרעות אחרי תקופה של נסיעה בכביש (הם נמצאים מתחת לפסי בטון).

12345

פורסם

אפשר לפתוח שרשור שיוקדש לעברות של שוטרים בתפקיד , כולנו נתחיל לתעד מקרים בהם השוטרים שמים ז*ן על החוק ונעלה אותם לשרשור המדובר . אחרי שהשרשור יתפוס תאוצה נעביר את הפרטים לאיזה עיתון מוכר במטרה שהם יעבירו את זה לאן שצריך.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הערותיי באדום

על מה יתנו? האם הפרעתי להם ע"י כך שחסמתי להם את הניידת?קיללתי אותם?בסה"כ מילאתי את חובתי האזרחית-וצילמתי ניידת משטרה שלא היתה עם צ'קלקה/סירנה במילוי תפקידה וזו זכותי אף חובתי לבדוק את גופי האכיפה. לפי הטענה שלך-המחלקה לחקירות שוטרים/נציב פניות הציבור מיותרים.

זכותך ואף חובתך לבדוק את גופי האכיפה? מעניין...

אשמח אם תדווח לי מהשטח בנוגע לבדיקתך, הדו"ח שקיבלת בעקבות בדיקה זו, התהליך שעברת על מנת לבטלו והאם לבסוף בוטל או לא...

מבחינתי ברגע שניידת טסה על 130 קמ"ש בלי צ'קלקה/סירנה/כריזה הם לא בתפקיד.

נכון יש לא מעט מקרים בהם אין זה מוצדק, כמו שיש לא מעט מקרים בהם כן. כך או כך, אף אחד לא שאל אותך, אותי או אזרחים אחרים, עם כל הכבוד. יש לך תלונה קונקרטית? פנה למח"ש, לעיתונות. בינתיים אתה לא מכתיב למשטרה נהלי עבודה ואני מניח שאינך קצין מבצעים במשטרה.

האם קראת מה שכתבתי? כל הכוונה שלי היא להראות דבר פשוט-אם השוטרים שימדדו במהירות מופרזת יטענו שהמדידה לא תקינה ויש כשלים במכשירים או שהמדידה בוצעה באופן לא תקין (למרות שהאדם הוכשר לכך), מדוע אנו האזרחים צריכים לסמוך על השוטרים או על המכשירים שמתופעלים על ידם?

מדוע אתה צריך לסמוך על הממשלה, על צה"ל, על בתי חולים על רופאיהם, על שב"ס, על מג"ב? זה מזכיר לי כל מיני פרופסורים בשקל שקוראים להחרים את האקדמיה הישראלית ואת מדינת ישראל; הם פשוט לא "סומכים" על הממשלה והם אלו שיודעים מה טוב בשביל כולם, ככה זה בדמוקרטיה...

זה לא שוק ולא מלחמת כנופיות. יש לך טענות רלוונטיות, הפנה אותן לגורמים הרלוונטיים.

אבל האכיפה של המהירות היא זו שמביאה פה את הכסף הגדול-בין אם ע"י ממל"ז או גאטסו.

האם כל הסוגיה טמונה בשאלה טכנית של זיוף מכשירי מדידה? או שמא מדובר על הקצאת משאבים, אשר לדעת רבים, אינה תקינה ומוכוונת ע"י אינטרסים כלכליים?

זה בדיוק מה שאני רוצה שיקרה. אני רוצה שמשטרה תתנהג כמו כל גוף שמשתמש במכשירי מדידה-שיש צורך בכיול בהם. אני גם מתעסק בניסויים במעבדה במסגרת לימודיי, והקפידו שהמכשירים לניסויים יהיו תמיד מכויילים וטובים. אז אם במעבדה פשוטה לאלקטרוניקה שולחים מכשירים לכיול, מדוע שלא ישלחו את מכשירי המשטרה? אין מכשיר שלא צורך כיול, נקודה. ואני אומר לך את זה כי כל רכיב אלקטרוני (חיישן, דיודת לייזר) מתחיל בשלב מסויים לזייף.

מסכים לחלוטין עם הפן הטכני, אין ויכוח בנושא זה. מעבר לכך, ראה מה שנכתב בפסקה הקודמת.

איני כותב את הדברים הללו מתוך אהבה מיוחדת לשוטרים, עקב עבודה במשטרה או כל דבר כזה, אך בוא נעמיד את הדברים על דיוקם.

ברמה העקרונית, אני מסכים שיש כאן בעיות מהותיות בכל התנהלות המדינה בסוגיית המלחמה בתאונות דרכים בכלל ואכיפת המהירות בפרט. ה"פתרון" שלך, לטעמי, לא ישנה דבר ורק ייסב נזק לאלה המבקשים ליישם אותו. חוץ מזה, הוא קטנוני ברמות...

נ.ב. אם באופן כלשהו זה כן ייצא אל הפועל, אשמח לקבל עדכון. בכל זאת מדובר על תמונה יפה: שוטרים שיושבים בשיחים וממל"זים אזרחים ולידים אזרחים שיושבים בשיחים וממל"זים שוטרים. :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Cuore Sportivo כתב:

זכותך ואף חובתך לבדוק את גופי האכיפה? מעניין...

אשמח אם תדווח לי מהשטח בנוגע לבדיקתך, הדו"ח שקיבלת בעקבות בדיקה זו, התהליך שעברת על מנת לבטלו והאם לבסוף בוטל או לא...

האם אתה חושב שגופי האכיפה צריכים להיות חסינים מבדיקה? התגובה הצינית שלך שהדגשתי באדום מראה שכנראה אתה חושב כך. אז מה, זה נותן זכות לגופי החוק במדינה לירוק על האזרח הקטן? אם משטרת התנועה טוענת שאין צורך לכייל מכשירי מדידה וימשיכו לעשות קופה כאילו אין מחר (למרות שהוכחתי לך מהפן הטכני שיש דברים שדורשים כיול בכל מכשיר מדידה) אז ואללה-הגיע הזמן להפסיק את החגיגה הזו. גם אם מדובר בממל"ז או בינשוף שמודד אלכוהול.

נכון יש לא מעט מקרים בהם אין זה מוצדק, כמו שיש לא מעט מקרים בהם כן. כך או כך, אף אחד לא שאל אותך, אותי או אזרחים אחרים, עם כל הכבוד. יש לך תלונה קונקרטית? פנה למח"ש, לעיתונות. בינתיים אתה לא מכתיב למשטרה נהלי עבודה ואני מניח שאינך קצין מבצעים במשטרה.

אני לא מכתיב למשטרה נהלי עבודה. אני דורש מהם דבר פשוט שנדרש מכל גוף ציבורי במדינה-אמינות. אם חס וחלילה היה תופס אותך שוטר עם ממל"ז נוסע על 130 קמ"ש (בממל"ז לא מכוייל) למרות שאתה בעצמך נסעת רק על 90 קמ"ש ואתה משוכנע בכך מעל לכל ספק והולך להלחם על צדקתך בבית משפט-אני בטוח שהיית מזמר זמירות אחרות לגמרי.

האם כל הסוגיה טמונה בשאלה טכנית של זיוף מכשירי מדידה? או שמא מדובר על הקצאת משאבים, אשר לדעת רבים, אינה תקינה ומוכוונת ע"י אינטרסים כלכליים?

אני משלם כמו כל אזרחי המדינה הזו מיסים. אני רוצה לדעת שאם טוענים שעברתי עבירת מהירות או כל עבירה שנמדדה ע"י אמצעי כלשהו-שהאמצעי הזה יהיה אמין. מבחינתי שהמשטרה תשלח לכיול פעם בשנה את כל הממל"ז או הגאטסו שלה, אין לי בעיה לשלם על זה כסף. אל תשכח שהיום זה פלוני אלמוני ייתפס-ומחר זה יכול להיות אתה-אבל לך תוכיח שאין לך אחות.

• תוכן חדש...