Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יפרט את מצבי כרגע.

לומד י"ד ועכשיו יוצא לחופשה אחרונה לפני הגיוס. (מאי 2012)

כל החברים שלי התגייסו, וכנראה שאף אחד לא יכול להצטרף אלי לטיול.

חשבתי על האופציה לטוס לבד, ואני לא ממש סגור על כל הנושא.

אשמח לשמוע ממכם, האם אתם ממליצים/ניסיתם טיול לבד?

הכסף לא כל כך מהווה בעיה כי כבר סגרתי סכום נאה לטיול (10K+-), ובסופו של דבר לא התאפשר הטיול לחבריי.

כמובן שהכסף יכול לשמש אותי לדברים אחרים אבל אני מאוד הייתי רוצה לצאת לחו"ל לפני שירות צבאי.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

עניין אישי לחלוטין, תלוי באופי שלך.

יש כאלה שלא יחזיקו מעמד יומיים בלי החבר'ה או האישה,

יש כאלה שגם שבועיים לא מזיזים להם.

באופן אישי, לא הייתי ממליץ על טיול ארוך (יותר מ-10 ימים) במקום שבו אתה לא מכיר אף אחד.

אם יש אופציה לבקר מדי פעם אצל חברים/מכרים, כל כמה ימים, זה טוב.

בדידות בחו"ל זה יכול להיות מאוד מדכא (שוב, תלוי באופי).

מקסימום, תשאיר את הכסף בצד לטיול אחרי צבא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מנסיון של חבריי, אם אתה טס לבד ליעד "ישראלי" (הודו, תאילנד וכו') מהר מאוד תמצא חבריי טיול ואנשים שתתחבר איתם.

עוד דבר שקיים- בפורומי מטיילים (תפוז, למטייל וכו') דף קשר למציאת שותפים לטיול/מסע בחו"ל. אנשים שטסים ליעד מסוים ורוצים לחבור לשותפים זרים עוד בארץ.

בהצלחה ותהנה מהטיול

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

בעיקרון יעד הטיול המקורי היה ברלין אמסטרדם, למרות שאין לי בעיה לבקר במקומות אחרים, הייתי עדיין רוצה לבקר באמסטרדם.(מהסיבה הברורה)

פורסם

האמת שזה תלוי מאוד באופי שלך.

גם אם תטוס ליעד פחות פופולארי עבור ישראלים ותישן באכסניות / תיקח סיורים יומיים מאורגנים אז סביר להניח שתפגוש מטיילים אחרים ותוכל להסתובב איתם קצת.

ביעדים ישראלים (הודו, תאילנד, דרום אמריקה) לא תהיה לך בעיה להכיר שותפים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחבר שהיה בדרום אמריקה לפני צבא,(בן 19 כמוני) סיפר שהחברה שם לא היו ידידותיים מאוד אחרי שהם שמעו שהוא בן 19. וגם אני חושב שארגיש צעיר ולא מחובר לאנשים.

מה דעתכם?

פורסם

דעתי שליסוע לאמסטרדם בשביל לעשן כשאתה לבד זה לא גליק כזה גדול.

מחזק את הדיעה לגבי לחפש שותפים בפורומים רלוונטיים.

תבלה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מחבר שהיה בדרום אמריקה לפני צבא,(בן 19 כמוני) סיפר שהחברה שם לא היו ידידותיים מאוד אחרי שהם שמעו שהוא בן 19. וגם אני חושב שארגיש צעיר ולא מחובר לאנשים.

מה דעתכם?

כן אתה תהיה צעיר ותצטרך להסביר למה אתה לא בצבא.

בנוסף, מה אתה מחפש? דרום אמריקה זה טיול במובן של תיק על הגב ורגליים כואבות ותאילנד זה בטן גב (לדעתי הרבה יותר מתאים) ויש שם מכל הגילאים.

פורסם

מחפש בעיקר בטן גב, מסיבות וחוויות.

פורסם

סע לשבועיים לתאילנד. אם מפריע לך הקטע שאתה צעיר, תהפוך את הבאג לפיצ'ר ובלי להעיק פשוט תהיה "הבחור שעומד לעבור את מה שאתם עברתם".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני ממליץ לך להשאר באירופה, כיוון של אמסטרדם\ברלין\פראג\וינה וכד'. כמעט בכל באר תוכל למצוא לך חברה טובה וביום לטייל.

עוד אפשרות אגב היא לטוס גם בזמן הצבא עם החברים שלך, כאשר תסיים את השנה הראשונה.

TFSI Power

פורסם
מחפש בעיקר בטן גב, מסיבות וחוויות.

אם כך, הדבר היחידי שאתה צריך לדעת זה מתי הפול מול, להגיע 7-10 ימים לפניו (הימים לפניו הם שיא החודש לאחר מכן מתרוקן עד 10 ימים לפני הפול מון הבא), אל תתפשר קח מלון על החוף של המסיבה (הד-רין).

זה- רועש מאוד על המסיבה

http://www.sunrisephangan.com/

זה- רועש פחות, 2 דקות הליכה מהמסיבה (המומלץ ביותר)

http://www.phangantommyresort.com/

או זה- לא רועש (רק בפול מון עצמו), 5 דקות הליכה מהמסיבה, מומלץ.

http://www.palitalodge.com/

פורסם
החברה שם לא היו ידידותיים מאוד אחרי שהם שמעו שהוא בן 19.

מספיק גרוע שהוא ישראלי בחו"ל עם המוניטין שיש לנו, אז עוד בן 19... לא פלא שזכה לקבלת פנים צוננת.

אני לא מכיר אותך, אבל יצא לי לטייל לא מעט לבד. אני טיפוס כזה שלא מרפיע לו להיות שבוע-שבועיים בחו"ל לבד, לראות דברים חדשים ולהכיר אנשים חדשים. עניין של טעם.

לאור מה שאתה כותב פה, הייתי ממליץ דווקא לנסוע למרכז אירופה - קרואטיה למשל, לתפוס איזה פסטיבל איכותי שאפשר לבלות בו כמה ימים, ואז לבנות מסביב לזה מסלול של איזה שבוע-שבועיים במלונות איכותיים, חופים מבודדים או יערות פסטורליים, לפי מה שאתה מעדיף. זה לא אמור להיות יקר מדי ובהחלט יתן לך חווייה שלא תשכח עוד הרבה זמן.

נראה לי שאת אמסטרדם, ברלין ואירופה הקלאסית אפשר להשאיר לשלב יותר מאוחר, כשגם התקציב יהיה יותר ליברלי.

פורסם

לפי דעתי, אם אתה ממש מרגיש שאתה רוצה לטוס להתרעננות, אל תיתן לשום דבר לעצור בעדך לעשות זאת.

במידה והאנגלית שלך היא ברמה סבירה + וחוש ההתמצאות שלך לא נמוך, אני לא מאמין שאתה יכול להסתבך ביעד תיירותי פופולארי.

• תוכן חדש...