Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם קצת יותר קשה, הרמז בתמונות.

את השאלות האלו אני נשאל על ידי הגברת שכותבת את ההיסטוריה של אלפא רומאו, בינתיים אני עומד בזה בגבורה :-).

Giuseppe busso.jpg

1900 engine.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

האיש הוא זה שהמציא את המנוע בעל הקמשפט הכפול שהחזיק מעמד כל כך הרבה שנים בייצור של אלפא רומאו וללא ספק הקדים את זמנו, כבר בשנות החמישים ניתן היה על ידי מספר שינויים להגיע להספקים של 200 כ"ס ממנוע ה-1900 המיתולוגי.

שמו GIUSEPPE BUSSO.

פורסם
שכחתם לציין שהאיש היה חבר קרוב של שמעון פרס :-D

זה חדש לי.

אגב, האיש פיתח גם את מנוע ה-V6 המוצלח של אלפא שלצערי בגלל כל מיני תקנות חדל מלהתקיים לאחרונה, האלפות החדשות בעלות ה-V6 מונעות על ידי מנועי GM.

פורסם

וכמו ויטוריו יאנו לפניו מהנדס הרכב מהטובים בהיסטוריה, ומי שהיה אחראי ליצירות המוטוריות של אלפא לפני מלחמת העולם השניה ועבר לפרארי עם הקמתה, גם ג'וזפה באסי מצא את עצמו עובד בשביל פרארי והיה שותף בפתוח המנועים למכוניות הראשונות של פרארי

פורסם

אם אני זוכר נכון ויטוריו "נחטף " מאלפה רומיאו ע"י אנזו פרארי אחרי שזה האחרון ידע מה שווה המנהדס הצעיר

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אם אני זוכר נכון ויטוריו "נחטף " מאלפה רומיאו ע"י אנזו פרארי אחרי שזה האחרון ידע מה שווה המנהדס הצעיר

קצת מוגזם לומר נחטף - יאנו ופרארי עבדו כמה שנים טובות במחלקת המרוצים של אלפא רומיאו

והיו אחראים יחד על הפיתוחים של ה P3 , הBimotore , ה512 ועוד

כך שהמעבר של יאנו אל פרארי היה טבעי - לא היה צורך לחטוף אותו

• תוכן חדש...