Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אם שתי המכוניות בעלות מנוע 1600 סמק ו 120 כ"ס, מה בעצם (אם יש כזה) ההבדל בביצועים ובכח?

אני מתעניין בפיג'ו 308 (רכב נוח לנסיעות ארוכות), אולם ראיתי כי גם פיגו' 207 היא בעלת מנוע 1600 ו - 120 כ"ס, וזולה יותר.

כיון שאין לי צורך אובייקטיבי ברכב משפחתי, אם הביצועים של שתי המכוניות שווים ונוחות הנסיעה שווה, אני יכול להסתפק ב 207.

המחיר הוא שיקול (207 זולה בכ 10K או לחילופין ניתן לרכוש רכב משנה מתקדמת יותר) אך אם ביצועי 207 נחותים מהביצועים של 308 אני מעדיף לרדת בשנתון ולקחת רכב חזק יותר.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

למה שהביצועים של ה-207 יהיו נחותים מאלו של ה-308, אם המנוע זהה? הרי ה-207 קטנה וקלה יותר. אם אתה לא צריך 308 ורוצה לחסוך בכסף, קנה את ה-207. רק דע שהיא צפופה יותר מאחור, משמעותית, ושאיכות הפנים פחות טובה (מבחינת חומרים, בעיקר). נוחות הנסיעה טובה בשתיהן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קראתי כמה וכמה מבחני דרכים, וגם עשיתי כאן חיפוש בפורום, והרושם שנוצר הוא שהפיג'ו 207 "עגלה". אמנם הבנתי שה 308 לא מטוס, וגם עליו חלק טענו שהוא חלש בביצועים, אבל יותר טוב מ 207.

עד כמה צריכה להשפיע העובדה כי ב 207 איכות החומרים פחותה ??

• תוכן חדש...