Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת לא להודות בכלום ? אני זוכר פעם קודמת פשוט באתי מול קצין משטרה והוא שאל אותי למה נסעתי מהר , לא עניתי לו כלום והוא נתן לי 30 יום שלילה.

פשוט להכחיש ? להגיד שלא נסעתי מהר ? אם הוא שואל אותי למה נסעתי מהר ואני אומר "לא יודע" זה אומר שאני מודה גם ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש לי שאלה:

זאת לא פעם ראשונה שאני שומע שאנשים מגיעים למשפט ולפני זה מישהו מציע להם עסקה שלא יהיה משפט. מי מציע את זה ולמה שהוא יעשה את זה, למה שלא יהיה משפט?

פורסם

"לא יודע" זה כמעט הודאה.

לשאלה "למה נסעת מהר" אפשר לענות "נסעתי כחוק." או "עם ישראל חי."

תשובות כאלו מן הסתם יזכו אותך בשלילה מנהלתית אבל במקרה המתואר הסיכוי לא לקבל אחת כזו נמוך ממילא. עדיף להגיע למשפט עצמו בעמדה טובה יותר.

לגבי מי מציע עסקאות - מדובר בתובע המשטרתי.

יש לו 200 תיקים שנקבעו להקראה באותו חצי יום.

בתיקים "רגילים" המטרה שלו היא להגיע למקסימום הרשעות במינימום זמן. כל הסדר כזה זה עוד תיק בו נרשמה הרשעה באפס מאמץ. אין לתביעה את הכח אדם לנהל את הדיון בהוכחות אפילו ב10% מהתיקים האלו.

רק בתיקים "בפרופיל גבוה" (תאונות עם נפגעים, מהירות של 2XX, דברים מהסוג הזה) לא יוצעו עסקאות מקלות והתביעה תהיה יותר קשוחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אוקיי אז ביום ראשון הלכתי לקצין , נחמד שהם מבקשים מכולם להגיע ב 8 וחצי ונכנסתי רק שעתיים אחרי זה אחרי שכולם עמדו בחום בחוץ .

החלטתי לא להודות בכלום ואמרתי לקצין שלא נסעתי מהר , אני לא יודע על מה מדובר , כנראה הייתה תקלה , אני גר שם ואני יודע שהם עומדים שם כל הזמן אז למה שאני בכוונה אסע מהר , כמובן כל זה לא עוזר מהסיבה המאוד פשוטה שכשהשוטר עצר אותי כשקיבלתי את הקנס והוא שאל אותי לאן אני ממהר עניתי לו "הבייתה" , הקצין אמר שמבחינתו זה מה שקובע כי ברגע האמת אומרים את מה שנכון בלי לחשוב יותר מדיי , ואם אני אומר הבייתה אז זה אומר שאני מודע לזה שאני ממהר , למרות שאפשר להבין את זה בדרכים אחרות ... נגיד ... אז הוא נתן לי שלילה מנהלתית ל 30 יום .

הוא גם אמר לי שיש לי 3 עבירות , אחת על נהיגה עם פנסי ערפל דלוקים , והשניה היא על תאונה ( לא היה משפט בכלל אז אני לא מבין על מה הוא מדבר , מישהו חתך אותי ונתקעתי בקיר , לא היה נזק לרכוש ולא היה נזק לאדם ולא לי , רק לאוטו שלי , למרות ששוטר הגיע לזירת הארוע וכמובן הם ניסו להפיל עליי הכל ולא הצליחו ) השלישית היא כאמור על מהירות 90 במקוןם 50 בעיר ( ביציאה מהמנהרה הקרקעית בצומת של זיו - רמות ספיר - רמות חן בחיפה למי שמכיר ) .

לא לקח את התרופות שלו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי אז נגמרה לי השלילה המנהלתית בעשירי לחודש לפני 3 ימים , שחכתי מזה לגמרי .

לא אמורים לעשות בעיות אם אני ניגש "באיחור" לקחת את הרישיון שלי ? הם עושים איתו משהו אם לדוגמא אני לא מגיע לאסוף אותו שבוע שבועיים אחרי שנגמרה לי השלילה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא

אבל עד אז אסור לך לנהוג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השלילה המינהלית זה תהליך אחד

אחריו יהיה לו את המשפט בו יקבל שלילה + קנס ועוד תופינים כיד הדמיון של השופט , והשופט יהיה נחמד ויפחית לו מהשלילה הנוכחית את השלילה המינהלית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...