Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול להיות,לנו יש קרייזלר נאון 96 עם 108 אלף,הרכב אצלנו נוסע עיקר בסופי שבוע לקניות ומידי פעם לעוד כמה נסיעות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

יש לך עוד זמן לביצוע התיזמון ,עם קמ כל כך נמוך אפשר לחכות עד חמש שנים מההחלפה

האחרונה שכאמור בוצעה ב 2007 .

בכל מקרה מחירו של טיפול החלפת תיזמון כזה במבצע אצלנו הוא 1300 שח לפני מעמ .

חיישן חמצן מקורי כולל עבודה זה עוד 1200 שח לפני מעמ .

בגדול אם הרכב יפה ושמור ניתן להפחית את מחירו של החיישן ו..מזל טוב .

כמובן לא לוותר על בדיקה של הרכב במקום מקצועי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

לדעתי אין פה שום מציאה. המחיר מאוד יקר.

א. צריך להוסיף למחיר הרכישה יישור קו בעלות של 5K לפחות - צמיגים + חיישן + טיימינג + דברים שיעלו בבדיקה.

ב. מדובר ברכב בן 8 - מועד לתקלות מאוד יקרות שמאפיינות את הדגם.

אתה משלם כמעט 40K על הרכב. קח בחשבון שבתוספת מזערית אתה יכול לרכוש היום רכב בן 3 מקטגוריית הסופר מיני כמו דייהטסו סיריון ופיאט גרנדה פונטו - אולי הם יהיו עם עוד 40K על השעון אבל מדובר בדגמים צעירים יותר ב-5 שנים. הפרש משמעותי.

כמו כן, אתה במרחק של 14K מסוזוקי אלטו חדשה לגמרי. גם נקודה שצריך לקחת בחשבון.

פורסם
יש לך עוד זמן לביצוע התיזמון ,עם קמ כל כך נמוך אפשר לחכות עד חמש שנים מההחלפה

האחרונה שכאמור בוצעה ב 2007 .

בכל מקרה מחירו של טיפול החלפת תיזמון כזה במבצע אצלנו הוא 1300 שח לפני מעמ .

חיישן חמצן מקורי כולל עבודה זה עוד 1200 שח לפני מעמ .

בגדול אם הרכב יפה ושמור ניתן להפחית את מחירו של החיישן ו..מזל טוב .

כמובן לא לוותר על בדיקה של הרכב במקום מקצועי .

רון בוקר טוב ותודה רבה על המענה המפורט.

האם יש סכנה כלשהי לרכב אם הטיפול בחיישן ה"למדה" לא נעשה באופן מיידי?

פורסם

הרכב נשמע לי על הכיפאק, נתונים יפים מאוד.

צריך לקזז את עלות חיישן הלמדה ממחירון הרכב ולקנות אותו מהר לפני שייחטף.

מהיכרות קרובה שלי עם פולו כזו 2003, לפעמים נורת CHECK ENGINE יכולה להדלק בשל סטייה רגעית זמנית בחיישן מסויים, ניקוי התקלה יכול לתת עוד שנה שנתיים של שקט, אני ממליץ שרון יסתכל על הרכב וייתן לך חוות דעת מלאה במידה ואתה מאזור המרכז.

לכל מחפשי המציאות הזולות שממליצים כל מיני עצות אחיתופל , לדעתי המחירון סביר. אני מכרתי כזו בכמה אלפים מעל המחירון .הרכב היה יד 2 עם כמעט 100 אלף ק"מ, שתהיו בעניינים איזה ביקוש יש לרכב הזה. למה ביקשתי מעל? כי ידעתי שישלמו.

אפרופו ביקוש- יש ביקוש עצום לרכבים האלה גם אצל גנבי הרכב, ממליץ להתקין כספת למחשב הרכב .

שתו לנו אחת כזו מהחניה לפני חודש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קילומטר'אז בלתי הגיוני בעליל..אלא אם כן חלה עליו אחת משתי הסיבות הבאות(אם לא שתיהן :-) ):

1- בעל/ת ההרכב זקן/ה

2-הייתה איזשהיא תקלה חמורה ברכב שמנעה נסיעה בו ולכן עמד פרק זמן מסויים (ככל הנראה לא קצר)

2.א-נגזרת של בעיה מספר 2: הייתה מחלה כרונית ברכב שחזרה על עצמה עם השנים.

בכל אופן קשה לי להאמין שמישהו נסע ברכב רק 7.5K בשנה, או לחילופין 600 קילומטר בחודש

זאת דעתי האישית בלבד.

אני נוסע 7000-8000 ק"מ וכמוני עוד הרבה אנשים שמבצעים בעיקר נסיעות עירוניות.

פורסם
הרכב נשמע לי על הכיפאק, נתונים יפים מאוד.

צריך לקזז את עלות חיישן הלמדה ממחירון הרכב ולקנות אותו מהר לפני שייחטף.

מהיכרות קרובה שלי עם פולו כזו 2003, לפעמים נורת CHECK ENGINE יכולה להדלק בשל סטייה רגעית זמנית בחיישן מסויים, ניקוי התקלה יכול לתת עוד שנה שנתיים של שקט, אני ממליץ שרון יסתכל על הרכב וייתן לך חוות דעת מלאה במידה ואתה מאזור המרכז.

לכל מחפשי המציאות הזולות שממליצים כל מיני עצות אחיתופל , לדעתי המחירון סביר. אני מכרתי כזו בכמה אלפים מעל המחירון .הרכב היה יד 2 עם כמעט 100 אלף ק"מ, שתהיו בעניינים איזה ביקוש יש לרכב הזה. למה ביקשתי מעל? כי ידעתי שישלמו.

אפרופו ביקוש- יש ביקוש עצום לרכבים האלה גם אצל גנבי הרכב, ממליץ להתקין כספת למחשב הרכב .

שתו לנו אחת כזו מהחניה לפני חודש.

ערב טוב,

לקחת את הרכב היום לבדיקה. הבודק שוחח עימי לאחר הבדיקה והסביר שעל אף המגרעות (טיימינג בקרוב, ונורית הלמדה) יהיה לי קשה מאוד למצוא רכב במצב דומה עם נתונים דומים.

לאחר הבדיקה נסענו למוסך מורשה וגם שם קיבלתי את אותה חוות דעת.

המוכר הסכים לרדת בכמה מאות ש"ח ושילם על העברת הבעלות.

לאור כמות הטלפונים שראיתי שהמוכר קיבל כבר לאחר ביצוע העברת הבעלות אני בטוח שלא תהיה לי בעיה למכור את הרכב לפחות במחיר שקניתי אותו (במידה ואחליט למכור בתקופה הקרובה).

היום כבר ביצעתי עם הרכב נסיעות ארוכות (נס ציונה - חיפה וחזור). נוסע חלק וללא בעיות.

מקווה שימשיך כך.

נ.ב: חשבתי שקניתי רכב ולא מקפיא. המזגן חזק מאוד.

פורסם

אז כול מה שנותר להגיד הוא תתחדש,יד 1 וכזה ק"מ בהחלט נדיר!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צהריים טובים,

קח בחשבון שלא מחייב בכלל שהלך חיישן למדה,

בחלק גדול מהמיקרים אם הממיר קטליטי לא מתפקד כראוי הוא משפיע על הקריאות של חיישן הלמדה.

בפולו קלאסיק 2001 שהיתה לי לפני מספר שנים החלפת ממיר קטליטי ואיפוס התקלה במחשב פתר את התקלה.

הממיר עלה 700 ש"ח כולל עבודה במפעל שמייצר דודים וממירים בצפון.

חיישן למדה הוא חיישן אמין מאד ולא נוטה להתקלקל יותר מידי.

אי טיפול בתקלה גורם לצריכת דלק מוגברת אם כי לא ממש משמעותית (כמובן תלוי במצב הממיר וזיוף החיישן).

תנסה לפני הכל לנקות את החיישן ולאפס תקלה - הפרוצדורה הנ"ל תהיה הכי זולה ויכולה לפתור את התקלה.

בברכה,

אלי.

נ.ב: אל תתפלא אם פתאום יתחילו לשגע אותך ברמזורים ובחניות של הסופר לגבי מכירת הרכב (קרה לי המון),

הרכב פופולרי מאוד, אמין יחסית וחסכוני. ובתקופתינו הדרישה למכוניות קטנות וחסכוניות רק עולה.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

לגבי הבחור שרשם שהק"מ בלתי הגיוני בעליל- לי למשל יש גולף 1999 קרוב ל 4 שנים ונסעתי בה 30 אלף קמ. ובסך הכל נסעו בה 129 אלף,ואני נוסע יום יום איתה,פשוט הנסיעות קצרות ברובן.וישנם אנשים שנוסעים אפילו פחות מזה,בזמנו שחיפשתי גולף לפני 4 שנים-גולפים שהיו 8 שנים על הכביש היו עם 72 אלף,60 אלף,45 אלף,העניין שאחריי 5 דק מרגע פירסום המודעה הן נחטפו,אין מה לעשות הישראלי המצוי אוהב את עניין הק"מ בנמוך.

לבחור עם הפולו-תתחדש,אם שילמת על הרכב מחירון ולנתונים כאלה זו מציאה לדעתי,אני שילמתי על רכבי 3 אלף מעל-והייתי צריך לבצע טיימינג,פרונט,צמיגים חדשים,לתקן את האזעקה,וידעתי שדלת אחת לא נפתחת מבפנים.וגם להחליף צלחות. אין מה לעשות שיש רכב שמור ויזואלית עם ליקוייים שוליים וליקויים במרכב במשמעות שולית ונתונים יפים חייבים להתפשר.

נ.ב מה שלי תמוה-מדוע מוכר הרכב מכר אותו במחיר מחירון,למרות חיישן הלמדה.אתה יכול להעלות את טופס הבדיקה לפה?

פורסם

תתחדש,

ודרך אגב המזגן הוא לא הנקודה החזקה בפולו מהשנים האלה :)

בקשר לקילומטרז' זה לא אומר כלום, משפחתי רכשה גולף 2008 עם 13 אלף ק"מ לפני חודש.

הרכב של אמא שלי שנוסע בעיקר בעיר גם עם ק"מ אפסי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צהריים טובים,

קח בחשבון שלא מחייב בכלל שהלך חיישן למדה,

בחלק גדול מהמיקרים אם הממיר קטליטי לא מתפקד כראוי הוא משפיע על הקריאות של חיישן הלמדה.

בפולו קלאסיק 2001 שהיתה לי לפני מספר שנים החלפת ממיר קטליטי ואיפוס התקלה במחשב פתר את התקלה.

הממיר עלה 700 ש"ח כולל עבודה במפעל שמייצר דודים וממירים בצפון.

חיישן למדה הוא חיישן אמין מאד ולא נוטה להתקלקל יותר מידי.

אי טיפול בתקלה גורם לצריכת דלק מוגברת אם כי לא ממש משמעותית (כמובן תלוי במצב הממיר וזיוף החיישן).

תנסה לפני הכל לנקות את החיישן ולאפס תקלה - הפרוצדורה הנ"ל תהיה הכי זולה ויכולה לפתור את התקלה.

בברכה,

אלי.

נ.ב: אל תתפלא אם פתאום יתחילו לשגע אותך ברמזורים ובחניות של הסופר לגבי מכירת הרכב (קרה לי המון),

הרכב פופולרי מאוד, אמין יחסית וחסכוני. ובתקופתינו הדרישה למכוניות קטנות וחסכוניות רק עולה.

בוקר טוב,

היכן נמצא החיישן?

כיצד מנקים אותו?

להתעסק בזה לבד או להשאיר את העבודה לאנשי מקצוע שמבינים בתחום (כמו שאתה בוודאי מבין הידע שלי בתחום זה שואף לאפס).

תודה.

• תוכן חדש...