Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הבתיי פיוז של הכבל +, הם יושבים בתוך המכסה מנוע והם כל הזמן נמסים לי וזה משגע אותי, בהתחלה היו לי שקופים כאלה פשוטים שהיו מוברגים על פח הרכב והם נמסו (שאני אומר נמסו אני מדבר על זה שההברגה נמסה והפיוז מתחיל להשתחרר כל הזמן והמגבר מתכבה באמצע נסיעה) ואז קניתי יותר עבים של BOSS אם אני לא טועה (לא שזה משנה הכל זבל נראה לי) והפעם חיברתי אותם על פלסטיק ולא על מתכת ושוב הם נמסו הפעם יותר באגרסיביות הם ממש הותכו על הפיוז והפיוז רופף עכשיו, אני אובד עצות מה אני יכול לעשות ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות,ניסית לחפש עוד מקומות שאתה יכול לשים שם את הבית? לא הגיוני שאין מקום אחר..

איזה רכב יש לך?

Scan Speak

פורסם

אפשר קצת הסבר על הפיוזים שאמרת, מההבדל ביניהם וכמה אמור לעלות פיוז כזה?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אני לא חושב שהבעיה בפיוז...

אני חושב שהבעיה כנראה בעובי של הכבל שפותח השרשיר משתמש בו...

איזה מגבר יש לך? כמה מגברים?

האם אתה פותח גיין עד הסוף או עד הסוף כמעט? אתה רוב הזמן שומע בווליום מאוד גבוה?

איפה הפיוז ממוקם? האם הוא ליד פילטר האוויר? בתי הגלגלים?

מה העובי של כבל החשמל הראשי? מה המרחק של הפיוז מההדק החיובי של המצבר?

מה העובי של כבל המינוס במגבר ועד כמה הוא ארוך - כלומר מה המרחק בין ההדק של הGND במגבר לחיבור של הכבל הזה לגוף הרכב? בנוסף לכך מה העובי של כבל המינוס?

יש לי הרגשה שהבעיה היא או שימוש בכבלים דקים מידי - התנגדות גבוהה מידי - חום גבוה מידי, התכה של הפיוז או הכבל.

או שהמיקום של הפיוז נמצא במקום שהמנוע מפנה בו את רוב החום שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...