Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החלטתי לשדרג את מערכת הSirion ולהחליף רמקולים ומערכת, לא מעוניין במגבר או סאב בגלל חוסר מקום אך כן מוכן להשקיע ברכיבים אכותיים תקציב של ~2000 שח.

הבעיה היתה כשהלכתי למתקין הוא הזהיר מפני הרכבת רמקולים קדמיים 4" כיוון שהם נמצאים בתוך הדאשבורד עמוק וזה סיכון מסויים בפירוק של הדאשבורד והרכבתו מחדש, האם זה נכון ואני צריך להסתפק רק ברמקולים אחוריים אכותיים או שאפשר להתקין במיקום אחר? אשמח לכל עיצה או טיפ.

תודה.

פורסם

תודה, יש לך מושג לגבי הדשבורד האם זה בסדר לפרקו? פשוט שמעתי שזה יכול להיות בעיתי במכוניות בהן הרמקולים הקדמיים בתוך הדשבורד כמו בדיהטסו סיריון

פורסם

אין לי ניסיון עם סיריון.

הייתי ממליץ לך להתעניין אצל בעל מקצוע.

עם דגש על מורכבות העבודה ,וגם על עומק התקנת האלמנט 4 בדשבורד לעיתים העניין בעייתי.

פורסם

לא צריך לפרק שום דשבורד !

עם ידע מתאים וכלים נכונים הכל יוצא וחוזר למקום ללא שום בעיה .

ולגבי סט קידמי אני ממליץ על הרץ DCX100 שהוא נציל ואיכותי ולאחורי יש מספיק אופציות שהקורצות ביותר לדעתי הם

1.הרץ DCX690

2.מורל טמפו 69

3.DLS 1269

4.MACROM M3S

לגבי רדיו דיסק הקלריון עושה עבודה טובה ושווה את הסכום לעומת התמורה

• תוכן חדש...