Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי התלבטויות ללא סוף הגעתי לישורת האחרונה, אשמח לעזרה. בעיקרון התקציב שלי דחוק, אבל בשביל רכב טוב אני מוכן להגיע עד 36000 ש"ח פלוס מינוס.

אני מתלבט בין שלושת הרכבים הבאים:

1)

יצרן: דייהטסו

דגם: YRV - CX אוט' 1.3

נפח: 1,300

שנה: 2005

יד: 2

ת. הילוכים: אוטומט

מחיר: 37,000 ₪ (גמיש)

טסט עד: 02-2012

ק"מ: 88,000

המוכרת אמרה שהרכב במצב מצוין, אך לא מטופל במורשה.

2)

יצרן: טויוטה

דגם: יאריס - SOL אוט' 1.3

נפח: 1,300

שנה: 2001

מחיר: 37000 מוכן לרדת גג ל-36000

טסט עד: 04-2012

ק"מ: 130,000

מטופל במורשה, ספר טיפולים.

3)

צרן: פיאט

דגם: פונטו ספייס - DYNAMIC 16V SPICE אוט' 1.3

נפח: 1,242

שנה: 2004

מחיר: 27,000 ₪ מוכן לרדת ל26000

טסט עד: 01-2012

ק"מ: 98,000

תוספות:

מגנזיום ,פנסים חדשים ,חלונות כהים,רכב שמור מאוד.

לא טופל במורשה, המוכר טיפל אצל חבר אז גם אין קבלות.

בבקשה תיגאלו אותי מיסורי ותמליצו איזה רכב הכי כדאי..

תודה

פורסם

עוד פונטו כזה שנת 2005 ראיתי אבל יד שלישית כשיד ראשונה השכרה. זה כן מטופל עם קבלות. המחיר גם יותר טוב - באזור ה-24000.

נתוני הרכב:

צרן: פיאט

דגם: פונטו ספייס

נפח: 1,250

שנה: 2005

יד: 3

מחיר: 26,500 ₪ למחיר מחירון לחץ

טסט עד: 04-2012

ק"מ: 135,000

צבע הרכב: כחול כהה

מזגן: יש

בעלות קודמת: השכרה

בעלות נוכחית: פרטית

טסט לשנה. מתחייב על מנוע גיר שילדה!

הבחור נשמע אמין (יותר מהאחרים) ונתן לי את מספר הרישוי של הרכב שאברר איזו סוג השכרה הוא עבר (כדי לשקלל לפי המחירון של יצחק לוי) - איפה בודקים דבר כזה?

פורסם

אתה לא יכול לדעת איזה סוג השכרה עבר הרכב אלא אם הבעלים יד שנייה ויודע בדיוק מה הוא קנה (אני רכשתי מהשכרה תפעולית שההפחתה לגביה היא 10%).

בעיני זה גם לא משנה - אתה קונה רכב, לא השכרה. תנסה למקסם את ההנחה שאתה מקבל ותוריד עוד קצת כדי לתקן תקלות שתמצא בבדיקה. כל היתר כבר לא משנה.

פורסם

את היאריס הייתי פוסל לאלתר. אין טעם לקנות אוטו שהוא מכנית זהה לדייהטסו, עם קילומטראז' גבוה יותר וזקן בארבע שנים באותו מחיר, רק בגלל שהמותג טויוטה עדיין מהלך קסמים על חלק מהצרכנים. בין הדייהטסו לפיאט הסיפור מעט שונה, מדובר בשתי מתחרות סבירות כשלזכות הראשונה גיל צעיר יותר ואפשרות בחינה יותר טובה של האופן בו טופלה ע"י הבעלים הקודם. הפיאט ישנה יותר אבל גם זולה יותר. לכן כדאי פשוט לעשות נסיעה קצרה בכל אחת מהשתיים ולראות למה אתה מתחבר מבחינת איכות נסיעה, מרחב פנימי, התאמה אישית, ביצועים וכיו"ב. את מה שאהבת יותר קח לבדיקה ושיהיה בשעה טובה.

פורסם

YRV אופצייה טובה מאוד. מדובר על מנוע של יאריס, רק בגלל המחיר השנתון מתקדם יותר. הרכב חסכוני ואמין. ממליץ בחום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שחוץ מהיאריס (מחיר הזוי שנתון) כל האופציות טובות.

אישית אני חושב שהייתי הולך על הפונטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניראה שאתה צודק. ביד 2 לא ראיתי בפירוט ABS גם לדגם 2006. זה אומר שצריך לדעת לבלום אם רכב כזה. :-P

אני יכול רק להגיד שמבחינת הנהיגה אני התרשמתי מאוד לטובה מרכב הזה ובפרט ממנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבא שלי היה בעלים של YRV חדשה משנת 2002 עד 2008, האוטו שירת אותו נאמנות 6 שנים, המצבר לא הוחלף אפילו פעם אחת, המוסך היחידי שהאוטו ראה זה בטיפולים, והטיפולים ב4 שנים האחרונות שהרכב היה אצלנו נעשו ע"י אדם פרטי והכל היה בסדר גמור.

הטענה היחידה של אבא שלי הייתה צריכת הדלק שלא כ"כ מאפיינת רכב סופר מיני שכזה, לאחר 6 שנים השתדרגנו להונדה ג'אז וקיבלנו צריכת דלק פי 2 נמוכה יותר.

הרכב ד"א נמכר עקב תאונה שפגעה בשלדה, היינו 4 אנשים באוטו ונכנס בנו נהג מונית ב50/60 מאחורה, לא קרה לנו כלום (יתרון לבטיחות :))

אז בגדול אני ממליץ על הYRV, גם שהיא הכי חדשה פה.

• תוכן חדש...