Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי בעבודה יש קורולה 92 שהוחלף בה המנוע על ידי הבעלים הקודם וכתוב עליו 16v efi-s . לי יש קורולה 93 וכתוב על המנוע 16v efi . נה ההבדל בין המנועים?

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_A_engine

4A-FE

The 1987–1998 4A-FE is the descendant of the carbureted 4A-F.

The two generations of this engine can be identified by the external shape of the engine. The first generation (1987–1993) featured a plate on the head which read "16 valve EFI" and fuel injectors in the head.

4A-FHE

Same as the first generation 4A-FE, only more aggressive tune for more output. Called an EFI-S engine.

קפיש?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הלואי. אם היה זהה לא היתה הקורולה 92 שלנו עומדת מתחת לברזנט. כבר שנתיים שאני מחפש מנוע קרבורטור. המנוע שמוזכר כאן הורכב בארה"ב, לארץ הביאו אותו רק מ-93. הקומבינה שמציעים לי , להעביר את המניפולד עם הקרבורטור לאחד יותר חדש לא מתאימה לי .

פורסם

אני מבין מהתגובות שבקורולה ה-92 של חבר שלי הורכב מנוע חזק יותר בהספק שלו מאשר המנוע המקורי שקיים אצלי ברכב. אני נהגתי ברכב הזה ותגובת המנוע זריזה יותר מאשר בקורולה שלי. דרך אגב מה ההבדל בהספק בין שני המנועים?

פורסם

בשנת 92' נמכרה כאן הקורולה שהוצגה ב 87' עם מנוע בעל מאייד כפול ו 90 כ"ס, בגירסאות סדאן (ידני בלבד) וליפטבאק (אוטומטי בלבד).

בשנת 93' הגיע לכאן הדגם החדש של הקורולה שצוייד בהזרקת דלק רב נקודתית והספק של 117 כ"ס.

למעט ההזרקה, המנועים כמעט זהים, אך ההבדל בהספק ואופי הפעולה עצום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מודה לך חן פרחי על התשובה . האם ידוע לך ההבדל בהספק המנוע בין מנוע efi לבין מנוע efi-s שהורכב בקורולה הספציפית הזו ליפטבק אוטומטית מודל 92 היות ותגובת המנוע מרגישה חזקה משמעותית לעומת הטויוטה קורולה שלי שהיא מודל 93 אוטומטית?

פורסם

הקורולה 92' היתה מכונית הרבה יותר קלה מהקורולה של 93' ובנוסף היה לה גיר 3 הילוכים קצר יותר, ומכאן ההבדל בתחושה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...