Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מצאתי יונדאי מליסינג, שנתיים על הכביש עם כ 32000 ק"מ.

חברת הליסינג מוכנה להוריד רק 9% מהמחיר.

יש שיאמרו כי ההפחתה נמוכה כי הרכב עם מעט קילומטרים. אבל באותה נשימה צריך לזכור שמחיר המחירון עלה גם הוא בגלל אותה סיבה !

עפי לוי יצחק

- בגין החכרה לשעבר לרכב פרטי שהיה בבעלות חברת ליסינג והוחכר לחברה יש להפחית 20% (-)

- במידה והוצמד לנהג יחיד (ויש לכך מסמכים מתאמים) 12% (-)

- במידה והיה בעסקת ליסינג מימוני ומגובה במסמכים מתאימים יש להפחית 8% (-)

בהנחה שהרכב הוא בליסינג תפעולי ובאמת הוצמד לנהג יחיד ויספקו לי מסמכים מתאימים, האם להתעקש על הפחתה של 12% ?

כמו כן, לרכב טסט עוד חודשיים, מה נהוג לבקש מחברת הליסינג ? להעביר טסט ? להפחית עפי עלות האגרה ?

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לרדת מהרכב הזה ולחפש I30 אחרת.

רכב ששנתיים על הכביש עם 32K ק"מ וטסט שנגמר עוד חודשיים לא שווה תמאמץ ואת הכסף שלך, עדיף לך לחפש אחרת כי יש מלא כאלו מיד פרטית.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אני הייתי ממליץ לך לרדת מהרכב הזה ולחפש I30 אחרת.

רכב ששנתיים על הכביש עם 32K ק"מ וטסט שנגמר עוד חודשיים לא שווה תמאמץ ואת הכסף שלך, עדיף לך לחפש אחרת כי יש מלא כאלו מיד פרטית.

לא ברורה לי הדעה שלך.

זה שהטסט נגמר עוד חודשיים, מלבד העלות הכספית לא נראית לי רלוונטית.

אני אקח את הרכב לבדיקה פרטית, ואם היא טובה, אז בסיכוי של מעל 95% הרכב יעבור את הבדיקות של הטסט.

מדובר בחברת ליסינג שהחברה בה אני עובד מחזיקה מאות! מכוניות שלהם. אז יש לי גם גב של החברה בה אני עובד, שלא יעשו עימי משחקים של אמינות וכו'.

מיד פרטית לא יורידו כל כך מהר 10-12%, ובכל זאת זה טרטור ואובדן ימי עבודה להתחיל לחפש (שלא נדבר על אפשרות של טרייד אין אחכ וכו')

כמה לטעמכם צריך להוריד על רכב שכזה בגלל הליסינג ?

האם יש עוד דעות/תובנות ?

פורסם

10%

תבקש דף טיפולים של הרכב עם פירוט מלא מהיום הראשון.

תברר אם הרכב היה בבעלות אותו נהג ומה סוג הליסינג שהרכב שימש עבורו.

בקשר לטסט אפשר להתעקש על הכנה לטסט על ידי חברת הליסינג, הכל תלוי במצב הרוח שלהם.

למשל ב 2008 שאבא שלי הוציא את הקורולה מאלבר (הרכב שנתון 2005) הוא ידע שהרכב היה בבעלות עורך דין שהסיע את הילדים שלו לגן וכו' ורוב הזמן הרכב היה בנסיעות עירוניות, בנוסף לפירוט על כל הטיפול שנעשו.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

ההורדה שאמרו לך נראית הגיונית היות שבשקלול הקילומראז' המחיר עולה בכמה אחוזים.

קח בחשבון שסביר להניח שבמכירה תפסיד כמו אחוזים - אך אם אתה לא מתכוון למכור בקרוב זה לא אמור לשנות יותר מדי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
10%

תבקש דף טיפולים של הרכב עם פירוט מלא מהיום הראשון.

תברר אם הרכב היה בבעלות אותו נהג ומה סוג הליסינג שהרכב שימש עבורו.

בקשר לטסט אפשר להתעקש על הכנה לטסט על ידי חברת הליסינג, הכל תלוי במצב הרוח שלהם.

למשל ב 2008 שאבא שלי הוציא את הקורולה מאלבר (הרכב שנתון 2005) הוא ידע שהרכב היה בבעלות עורך דין שהסיע את הילדים שלו לגן וכו' ורוב הזמן הרכב היה בנסיעות עירוניות, בנוסף לפירוט על כל הטיפול שנעשו.

תודה על התגובה.

אבקש דף טיפולים, אבל אני כבר יודע שהרכב עבר סה"כ טיפול 20K וזהו. אין יותר טיפולים ...

פורסם

צריך לזכור שהI30 מליסיג היא גירסה רזה ביותר באיבזור, אפילו ללא כיון הגה טלסקופי.

עיוות הליסינג גורם לתימחור גבוה של דגמי ליסינג צנומות איבזור לפרטיים, כדי לשמור על ערכם כאשר נמכרות.

המחיר האמיתי שלהם בשוק נמוך ביותר מ 10% מול המחירון הרשמי, והשוק מוצף.

נסה למצא I30 פרטית בדגם המפואר יותר. שידרוג משמעותי באיבזור ואיכות חיים, ושמירת ערך גבוהה יותר.

פורסם

השאלה היא למה השוק מוצף... והאם כשהשוק מוצף זה טוב או לא.

האם זה אומר שמדובר באוטו טוב או לא?

זו סתם שאלה שמעניינת מאוחר..

פורסם

מדובר במכונית מצויינת, זריזה, אמינה מאד ופשוטה לתחזוקה.

כעת נפלטות לשוק אלפי מכוניות שסיימו את שירותן בחברות הליסינג ולכן השוק מוצף.

עם קצת מאמץ תוכל למצוא מכונית זהה מיד פרטית שתהייה בעתיד סחירה יותר, ואם בכל זאת החלטת "ללכת" על מכונית יוצאת ציי רכב, ההפחתה צריכה להיות משמעותית בהרבה, נצל את העובדה שהם לחוצים (מאד) להפטר ממלאי עצום של מכוניות ששוכבות במיגרשים שלהם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי

לדעתי אין שום צורך לקנות רכב מליסינג עם הנחה של רק 10 אחוזים

כמו שכתבו למלעלה הנחה של כחמשת אלפים-שמונת אלפים ש"ח תקבל גם מיד פרטית

כי כאשר בעלים של יונדאי 2009 בא לרכוש רכב חדש היום ,אז הטרייד אין בסוכנות לא מבוצע במחיר מחירון אלא ברוב המקומות מורידים לו כעשרה אחוזים לפחות והוא לא מקבל שום הנחה על הרכב החדש.

הוא מעדיף למכור בחוץ, לבוא עם כסף מזומן ולקבל עוד הנחה וצ'ופרים כיאות למי שבא עם מזומן.

וכך גם אתה צריך לבוא מול חברת הליסינג:

ללא הנחה ממש משמעותית, אין צורך לרכוש שם.

ולעניין:

יונדאי בת שנתיים עם שלושים אלף ק"מ היא ממוצעת ביד פרטית ומציאה בליסינג

יונדאי בת שנתיים עם שבעים אלף ק"מ תזכה אותך בהנחה הרבה יותר משמעותית

כשבפועל אין כמעט שום הבדל בין שתי המכוניות

בהצלחה

בעניין השוק:

כשהשוק מוצף המחיר יורד חזק

בחברות הליסינג זה בא לביטוי בסוף שנה לפני שהם מציגות מאזנים יהיו הנחות של עד ארבעים אחוז

חכה למציאות בדצמבר

פורסם

הנחה של 8,000 שקלים הוא לא יקבל מאדם פרטי על רכב תקין ובמצב טוב.

הדגמים המאובזרים והפרטיים מבוקשים מאוד ונמכרים במחירון בלי בעיה.

אני נתקלתי בלא מעט רכבים מליסינג פרטי אך הם מהדגם הפשוט, אותם ניתן לקבל בהפחתה והם גם שמורים היטב משום ששימשו אנשים פרטיים.

בהצלחה.

פורסם

תודה על כל התגובות.

אנסה להתייחס ...

רק לשם המידע - מדובר ברכב לאשה, אשר נוסעת כ 8K בשנה.

ולכן נושא החסכון בדלק לא כל כך משמעותי מבחינתי (אחרת היינו הולכים על i20 לדוגמא)

נר4 - אכן מדובר בדגם inspire, אבל הוא כולל את *כל* אביזרי הבטיחות. כל הפיצ'פקס האחרים לא כל כך רלוונטיים עבורי.

קשה יותר למצוא את דגמי הפרימיום והסופריור, ואז המוכרים לא מוכנים להוריד מחיר . אפילו ראיתי מכוניות כאלו בכלמוביל טרייד והם לא מורידים מחיר.

חן פרחי - כפי שכתבת, אולי עם קצת יותר מאמץ אפשר למצוא רכב פרטי שאם אוריד לו המחיר אז יהיה כמו הליסינג ואולי סחיר יותר.

בל נשכח ש "קצת יותר מאמץ" אומר, קצת יותר ימי חופש, וקצת יותר כסף על בדיקות וכו'.

אני רוכש רכב לטווח ארוך, ודווקא הורדת המחיר שאתן כאשר אמכור, תהפוך את הרכב לאטרקטיבי לעומת רכב פרטי אחר...

כמו כן, אני רוצה רכב בן 2 ולא בן 3 עם אחריות יצרן (ולא מסתפק באחריות הליסינג), ולכן מדובר בדרכ ברכבי ליסינג שמסיבה זו או אחרת החוכר שבר את החוזה.

מוטי ב. - כפי שכתבת, רכב עם מעט קילומטרים בליסינג זוהי מציאה. ולכן אין סיכוי שהם יורידו מחיר בטירוף. הם יאמרו לי "לא" בצורה יפה ותוך יום ימצאו קונה אחר. כבר הייתי בסרט הזה.

מכוניות עם קמ גבוה - ממש לא בעיה למצוא בליסינג, ואכן הם מוכנים לתת הנחות יותר טובות.

ההבדל בין 30K ל 60-70-80K הוא הקטע הפסיכולוגי. לא מתכוון לרכוש לאשתי רכב עם כל כך הרבה ק"מ, ומוכן לשלם על הקטע הפסיכולוגי (הנשואים ביננו בוודאי יבינו :) )

ואני צריך את הרכב כעת... לא בדצמבר... מה לעשות...

Mike808 - אני חושב שאתה צודק. הנחה של 8K שח קשה לקבל מאדם פרטי. יש אנשים שעדיין לא הפנימו בכלל את הירידה במחירים במחירון של לוי יצחק מה 1.6 ! ודורשים מעל למחירון על הרכבים הללו.

אנשים שמטפחים את הרכב , קשה להם מבחינת האגו להוריד סכום ניכר על הרכב, אלא באם הם ממש לחוצים על הכסף או שהרכב הרבה זמן בשוק.

תכלס, איך שאני רואה את המקרה הספציפי - בגלל שהרכב עבר רק טיפול אחד, וממילא אחרי קבלתו עושים איזה טיפולון ליישור קו, אז אין הבדל בין הטיפולים של ליסינג או של רכב פרטי.

בנוסף, באם הליסינג היה של אדם אחד, אז אי אפשר לקבוע מראש שזה מישהוא שקורע רכבים... ואם נניח אדם ממוצע, אז לא רואה הבדל מהותי בין פרטי לליסינג. יכול לאמר מנסיוני של הרבה שנים שנוהג ברכבי ליסינג שאף פעם לא קורע את המכוניות ומתייחס להן בכבוד (אולי אני לא מייצג, אבל זה אני)

האם מישהוא חושב שההבדל בין הinspire ל premium הוא כזה מהותי ? אני לא מצאתי שזה המקרה.

בכל מקרה המון תודה על כל התגובות !

פורסם

לדעתי אם הרכב הולך לנסוע כל כך מעט ותחזיקו אותו כמה שנים טובות (6- 9) אז בזמן המכירה לא תצטרכו להוריד הרבה מהסיבה שאין הרכב כאלה רכבים פרטיים, הרוב יהיה רכבים בעלי עבר ליסינג אבל עם קילומטראז' גבוהה בהרבה.

לגבי הרכב עצמו, היו לי 2 כאלה, אחד מהדגמים הראשונים ואחד מסוף 2009. רכב זריז וקליל, מאוד נוח לשימוש עירוני צפוף. הביצועים טובים וגם צריכת הדלק, הגעתי איתן ל-12 ק"מ לליטר בנסיעות רגועות. האיבזור ביחס לשאר דגמי הליסינג הוא טוב וההבדלים הם בעיקר חיבור USB וגג שמש חשמלי, לא חסר ברכב שום דבר מהותי מלבד משענת יד ולזה שמתי לב רק כשעברתי לקיה פורטה הנוכחית. הרכב הראשון עבר אצלי למעלה מ-30 אלף קילומטרים בחצי שנה והגיע אליי עם 55 שנצברו בשנה כך שמדובר ברכב שעבר חיים לא קלים וגילה אמינות מעולה. הרכב השני עבר 60 אלף קילומטרים בפחות משנה והגיע אליי כמעט חדש, לא נתקלתי בשום תקלה.

לגבי העיסקה, הייתי מנסה ללחוץ אותם עוד קצת, לקחת לבדיקה במקום שאתה תבחר ואם הכל תקין אז לסגור עיסקה. מדובר ברכב דיי מבוקש ככה שאני מאמין שהוא לא יחכה שם הרבה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
לדעתי אם הרכב הולך לנסוע כל כך מעט ותחזיקו אותו כמה שנים טובות (6- 9) אז בזמן המכירה לא תצטרכו להוריד הרבה מהסיבה שאין הרכב כאלה רכבים פרטיים, הרוב יהיה רכבים בעלי עבר ליסינג אבל עם קילומטראז' גבוהה בהרבה.

לגבי הרכב עצמו, היו לי 2 כאלה, אחד מהדגמים הראשונים ואחד מסוף 2009. רכב זריז וקליל, מאוד נוח לשימוש עירוני צפוף. הביצועים טובים וגם צריכת הדלק, הגעתי איתן ל-12 ק"מ לליטר בנסיעות רגועות. האיבזור ביחס לשאר דגמי הליסינג הוא טוב וההבדלים הם בעיקר חיבור USB וגג שמש חשמלי, לא חסר ברכב שום דבר מהותי מלבד משענת יד ולזה שמתי לב רק כשעברתי לקיה פורטה הנוכחית. הרכב הראשון עבר אצלי למעלה מ-30 אלף קילומטרים בחצי שנה והגיע אליי עם 55 שנצברו בשנה כך שמדובר ברכב שעבר חיים לא קלים וגילה אמינות מעולה. הרכב השני עבר 60 אלף קילומטרים בפחות משנה והגיע אליי כמעט חדש, לא נתקלתי בשום תקלה.

לגבי העיסקה, הייתי מנסה ללחוץ אותם עוד קצת, לקחת לבדיקה במקום שאתה תבחר ואם הכל תקין אז לסגור עיסקה. מדובר ברכב דיי מבוקש ככה שאני מאמין שהוא לא יחכה שם הרבה.

בהצלחה ושבוע טוב.

תודה רבה על דעתך.

חבל באמת על משענת היד :( אבל אני מניח שאפשר לקמבן משהוא ...

אני אנסה ללחוץ על המחיר.

בדקתי הרגע ביד 2, וכמות הרכבים הפרטיים למכירה היא ממש לא גבוהה. ומליסינג - אני מוכן לרכוש רק מחברה מוכרת ולא מכל סוחרי הרכבים (שם יש הרבה מכוניות למכירה).

פורסם

המלצתי: ניסאן טידה.

אולי לא יפה כלכך, אבל עדיפה כמעט בכל על ה I30, בעיקר נוחות, מנוע וגיר, ומחירה נמוך למדי.

• תוכן חדש...