Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא כזו:

בהנחה שאני מרוויח 6500 במשכורת אחת

ובשניה 2500 , וזה עובר את ה7000 שזה פטור ממס הכנסה

האם מס הכנסה גובים ממני ומאיזו משכורת או שאולי משתיהן?

ד"א כמה שנים יש לי פטור ממס הכנסה?

תודה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לאף אזרח במדינה אין פטור ממס הכנסה. טוב, נו, למעט אולי כמה פוליטיקאים שעובדים בשחור.

במידה ושירתת בצבא שנתיים ומעלה, מגיעות לך שתי נקודות זיכוי נוספות במס הכנסה למשך שנתיים. זה בנוסף לנקודה שכבר קיבלת אם אתה אזרח ישראל. כל נקודה כזאת שווה 200 ומשהו ש"ח במס הכנסה.

במקרה שלך, כיוון שאתה עובד בשתי עבודות אתה בכל מקרה צריך לגשת לפקיד השומה הקרוב לביתך ולבקש שיעשו לך תיאום מס. תקבל מהפקיד/ה אישורים אותם תמסור למעבידים שלך על גובה המס אותו יש לנכות מהשכר שלך. בסוף השנה תוכל להגיש דוח שנתי ולקבל או לשלם את ההפרשים שנותרו במס.

זה פחות מפחיד ממה שזה אולי נראה עכשיו. פשוט צריך איזה שעה פנויה עכשיו בשביל הביקור במס הכנסה ועוד שעה פנויה לקראת אפריל-מאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לאף אזרח במדינה אין פטור ממס הכנסה. טוב, נו, למעט אולי כמה פוליטיקאים שעובדים בשחור.

במידה ושירתת בצבא שנתיים ומעלה, מגיעות לך שתי נקודות זיכוי נוספות במס הכנסה למשך שנתיים. זה בנוסף לנקודה שכבר קיבלת אם אתה אזרח ישראל. כל נקודה כזאת שווה 200 ומשהו ש"ח במס הכנסה.

במקרה שלך, כיוון שאתה עובד בשתי עבודות אתה בכל מקרה צריך לגשת לפקיד השומה הקרוב לביתך ולבקש שיעשו לך תיאום מס. תקבל מהפקיד/ה אישורים אותם תמסור למעבידים שלך על גובה המס אותו יש לנכות מהשכר שלך. בסוף השנה תוכל להגיש דוח שנתי ולקבל או לשלם את ההפרשים שנותרו במס.

זה פחות מפחיד ממה שזה אולי נראה עכשיו. פשוט צריך איזה שעה פנויה עכשיו בשביל הביקור במס הכנסה ועוד שעה פנויה לקראת אפריל-מאי.

לנשיא המדינה יש, לנכים 100% עד גובה הכנסה מסויים יש.

אפשר לבקש תיאום מס גם באינטרנט באתר רשות המיסים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקן אותי אם אני טועה , לפי הבנתי לחיילים משוחררים לא גובים מס במשך שנתיים או שלוש לאחר השחרור , אם המשכורת לא עוברת 7000 ש"ח (מדובר רק על מס הכנסה).

פורסם
תקן אותי אם אני טועה , לפי הבנתי לחיילים משוחררים לא גובים מס במשך שנתיים או שלוש לאחר השחרור , אם המשכורת לא עוברת 7000 ש"ח (מדובר רק על מס הכנסה).

זאת דרך לא ממש מדויקת להסתכל על ההטבה שמקבלים חיילים משוחררים.

פורסם

אז מה הדרך המדוייקת? ככה תמיד הסבירו לי וככה הבנתי שזו ההטבה.

בגלל זה אני שואל עכשיו מה קורה אם אני עובר את ה7 אלף , אבל בשילוב 2 משכורות.

פורסם

בעקרון בעבודה הראשונה שלך מנכים מס כרגיל, לפי הזכויות שלך,

ובעבודה השניה, אתה צריך להביא להם אישור תאום מס, ממס הכנסה.

אישור זה אומר להם כמה הם אמורים להוריד לך מס.

אני מניח שיהיה רשום בדרך כלשהי שעד שכר של 500 ש"ח אתה פטור,

ומעל זה אתה אמור לשלם X אחוזי מס לפי מדרגות מסויימות.

פורסם

שאלה נוספת...

עברו שנתיים אחרי השיחרור ועדיין לא התחילו להוריד לי מס הכנסה...

האם אני צריך ללכת אישית ולהבהיר להם את העיניין?

תודה.

ROVER=~~

פורסם

אם לחייל המשוחרר קוראים אלעד תשובה והוא מרוויח אצל אבא 70000 ש"ח בחודש הוא ישלם מס הכנסה אבל יקבל זיכוי ממס על חלק מהסכום בגלל היותו חייל משוחרר.

כיוון שבדרך כלל משכורות החיילים המשתחריים נמוכות יוצא שהזיכוי ממס מכסה את תשלום המס שהיה עליהם לשלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הפטור ממס הכנסה הוא עד גובה של 6,666 שקלים (נכון ללפני שנה ועשרה חודשים,כלומר יכול להיות שזה עלה ל7000).

בכל מקרה הפטור הזה הוא לשלוש שנים ובמידה ואתה עובר את "התקרה" אתה משלם מס הכנסה באופן יחסי לסכום שבו אתה חורג מהתקרה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ה"פטור" הוא לא פטור, אלא שוב- שתי נקודות זיכוי, שכל אחת מהן שווה בערך 200 ש"ח.

ז"א, שאם חייל משוחרר משתכר 10K ש"ח, חייב ב700 ש"ח מס הכנסה (סתם מספרים לשם הדגמה), ויש לו 3 נק' זיכוי בשווי 200 ש"ח כ"א, ישלם 100 ש"ח מס הכנסה.

מדרגות המס השולי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אז מה הדרך המדוייקת? ככה תמיד הסבירו לי וככה הבנתי שזו ההטבה.

בגלל זה אני שואל עכשיו מה קורה אם אני עובר את ה7 אלף , אבל בשילוב 2 משכורות.

תודה לשביט שחסך ממני את הצורך לחזור על עצמי.

זה שאתה עובד בשתי עבודות לא משנה דבר. מס הכנסה מחושב בצורה שנתית על סמך כל ההכנסות שלך. אתה יכול לעבוד כעצמאי, שכיר ב-4 משרות ובתור לוליין פרילאנס בקרקס, זה לא משנה. בסוף השנה אתה מגיש דוח ומתחשבן עם המדינה על סך כל המס שהיית צריך לשלם. אם שילמת יותר מידי - תקבל החזר בצירוף ריבית. אם שילמת פחות מידי - תצטרך לשלם את ההפרש.

אם אתה עובד בשתי עבודות כשכיר, מה שאמור לקרות זה שמקום העבודה השני שלך יוריד לך אוטומטית 50% מס. כדי שזה לא יקרה אתה צריך לעשות תיאום מס. כשתגיע לפקיד תספר לו את כל הסיפור והוא (או היא, לא ממש משנה) יתן לך אישור על גובה המס שאמור לקזז המעסיק השני.

פורסם

ואם עזבתי את מקום העבודה השני לפני שאני מקבל תלוש משכורת והולך לעשות תיאום מס? איך אני מחזיר לעצמי את האחוזים הסוררים?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...