Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעבור הלאה מהסניק 2 ולחפש משהו אחר.

יש לנו 3 ילדים מאחורה ולעיתים קרובות מצטרף גם כלב גדול או עגלת תינוק גדול באזור תא המטען.

היום הסניק מתחילה להיות צפופה ואני מחפש רכב יותר מרווח.

אני מאמין שאקבל ממכירת הסניק 40 אלף ש"ח ואני מקציב לקנייה עוד 20-25 גג, כלומר 60-65 במקסימום.

הדרישות:

1. רכב מרווח גם מבחינת הנוסעים וגם מבחינת תא המטען
  2. שיהיה גבוה - אני לא סובל מכוניות קטנות.
  3. בטיחותי עד כמה שאפשר.
  4. לא זללן דלק - עד כמה שאפשר ...

יש רכב כזה ?

אני בהחלט לא שולל רכבים דמוי - ג'יפון, המיניואינים בתקציב הזה די מפחידים אותי הן מבחינת האמינות והן מבחינת השתיינות שלהם, מה עוד שכרגע אני לא זקוק ל 7 מקומות ....

פורסם

מאזדה 3

יונדאי אקסנט

במחינת דלק הייתי ממליץ לך להתסכל באתר http://www.kml.co.il

ממש ישנה לך את המחשבה על איזה רכב לקנות .

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם
מאזדה 3

יונדאי אקסנט

במחינת דלק הייתי ממליץ לך להתסכל באתר http://www.kml.co.il

ממש ישנה לך את המחשבה על איזה רכב לקנות .

אתה צוחק עלי ?

בכלל קראת את ההודעה שלי ?

אשמח להמלצות ...

פורסם

אם סניק 2 צפופה לכם, ג'יפונים לא יהיו יותר מרווחים, ג'יפים גדולים יקרים לאחזקה (דלק, ביטוחים).

למה בעצם לא גרנד סניק או C4 פיקאסו?

לא צריכים 7 מקומות - תשאירו את המושבים סגורים בבגאז'.

אני מקווה שהסניק הנוכחית צפופה לכם רק מבחינת הבגאז', כי בעיקרון זה רכב מרווח מאוד לנוסעים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם סניק 2 צפופה לכם, ג'יפונים לא יהיו יותר מרווחים, ג'יפים גדולים יקרים לאחזקה (דלק, ביטוחים).

למה בעצם לא גרנד סניק או C4 פיקאסו?

לא צריכים 7 מקומות - תשאירו את המושבים סגורים בבגאז'.

אני מקווה שהסניק הנוכחית צפופה לכם רק מבחינת הבגאז', כי בעיקרון זה רכב מרווח מאוד לנוסעים.

ה C4 מאד קורצת לי - העניין שהיא לא בתקציב שלי ...

לגבי הגרנד, אני רוצה לשנות הפעם ולא לחזור לרנו.

פורסם

אם אתה לא פוסל גיפ'ים, ומעוניין לשמור על עלויות אחזקה סבירות.

בתקציב שלך יכנס סאנגיונג רקסטון. 2003-2004.

עלויות האחזקה לא יהיו גבוהות משמעותית, האמינות תהיה הרבה יותר טובה ממה שיש לך עכשיו.

מרווח לשלושה נוסעים מבוגרים מאחור (קל וחומר לילדים) + מזגן מפוצל.

אם תוותר על שורת המושבים השלישית (קיפול לרצפה) תקבל תא מטען ענק שמספיק לעגלות/אופנים ובעלי חיים.

צריכת הדלק סביב ה1:9 סולר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...