Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין במכונית יפה וטובה אני לא ממש מבין בזה ואני רוצה להתחיל להבין אני בדרך לרישיון ורוצה לרכוש אוטו קטן חשוב פוזה מכונית ספורט שלא אוכל דלק כמובן שכל רכב כזה זה הרבה דלק אבל במידה עדיף כמה שפחות

מקציב:

100-170 אלף שקל תודה רבה

פורסם

אין לך עדיין רשיון ואתה מתכנן על רכב ספורט?

התקציב שלך יותר ממכובד, אך דע שכדאי לך להתחיל ממשהו פשוט יותר, רכב של ההורים.

אתה מתחיל ללמוד לנהוג רק בתקופת המלווה, וכדאי שתרכוש נסיון עם רכב פשוט יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

1. קודם כל, כפי שכבר נאמר - "רצוי" להוציא רשיון.

2. שנית - לאחר שהרשיון בידך, רק אז אתה "מתחיל" לנהוג באמת ב"ג'ונגל" שעל הכבישים פה. מישהו אמר ברכב של ההורים ? - נכון.

3. ניתן בהחלט לקנות רכב ספורט, אבל רכב כזה (מאוד תלוי בסוג), עשוי להיות "בלתי סלחני לנהג" וגם לזה שכן חושב שהוא יודע לנהוג.

4. רכב ספורטיבי מטבעו, יהיה פחות חסכוני מרכבים רגילים בדלק וגם באחזקה.

5. יש לך תקציב נהדר להתחלה, אבל קח בחשבון ביטוחים יקרים מאוד לנהג חדש, על אחת כמה וכמה לרכבי ספורט.

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הדרך לרישיון ארוכה וקשה, והרבה פעמים הדרך לאבד אותו קצרה ו"קלה" הרבה יותר.

בכל מקרה, בוא נצא מנקודת הנחה שאתה בחור חכם, שנכנס לפורום הייעוץ כדי ללמוד ולהשכיל, ושבעתיד ייכנס גם לשאר הפורומים פה כדי ללמוד על נהיגה נכונה ועל המקומות בהם כדאי לעבור קורסים לנהיגה בטוחה (וגם, בסופו של דבר דבר, ספורטיבית).

אם אכן כך - יש שני דגמים שבספר השיווק שלהם אתה מופיע כקהל יעד האידיאלי, ושניהם יציעו לך הצעות מפתות - סיאט איביזה ואלפא מיטו - והתקציב שלך מכסה פחות או יותר את כל טווח האפשרויות שלהם. כשיגיע היום, תבדוק את שתי אלה. ובאמת, למרות שתוכל אולי לקנות דגמים חזקים שלהן, באמת שכנהג צעיר יהיה כדאי לך מאוד להתחיל בדגמי הבסיס, אלה שיגדילו את הסיכוי שלך לשמור את הרישיון, את הנחת העדר התביעות בביטוח, את הרכב ואת הבריאות (שלך ושל הוריך).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מסכים עם אלפה דרקו,

אם תוציא רשיון ויהיה לך סכום כסף זה ותרצה מכונית עם התנהגות ספורטיבית, אני הייתי לוקח את המיטו.

המיטו רכב יחסית קטן (אתה לא צריך משפחתי), עם התנהגות שובבה.

קח בחשבון במה שלא תבחר שמהתקציב שלך אתה צריך גם לשלם על הרכב וגם לשלם על הביטוח, וכנראה שברכבים שאתה מכוון אליהם ביטוח לנהג חדש יהיה יקר מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...