Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ראשונה תקציב 60K +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחרונה אני מחפש בנמרצות אחרי רכב קטן ומגניב בסביבות ה60K ואני מתלבט בין אופציות שונות.

חשבתי לקנות את הI10 1.1 כי לפי ביקורות שונות שקראתי היא מציעה את החבילה הכי שלמה בקטגוריה

של המכוניות הקטנות.

בנוסף נסעתי גם בשברולט ספארק וסיטרואן C1 שהיא למעשה 107.

השברולט עשה רושם של אוטו טוב ומרגיש "אוטו" ולא רק פח על גלגלים אך היא יקרה מעט לאומתה יש את ה107 שלטעמי

עיצובה הכי מגניב אבל הנסיעה בה מרגשיה מאוד זולה.

אני מכיר גם את הפיקנטו החדשה שעושה רושם כמו היונדאי I10- כחבילה מאוד שלמה ונכונה.

אני ישמח אם תתנו לי עצה על איזה אוטו שווה לשים את הכסף ומה באמת החבילה הנכונה ביותר.

עכשיו גם תנסו להיכנס לראש של ילד בן 18 שאין לו זמן וכוח להסביר לחברים שלו שלא מבינים כלום שאוטו X יותר טוב

מהפגו והוא קנייה יותר נכונה אבל בסוף יספוג "לגלוג" מסוים על איך שהאוטו נראה וכדומה לכן גם חשוב לי שהאוטו

יראה טוב ושאני ירגיש בו נעים לנסוע ולהיראות.אני יודע שזה הרבה דרישות אבל בגלל זה נרשמתי לפורום כדי לקבל עצה

מאנשים שנמצאים על הכביש קצת יותר זמן ממני

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אחסוך לך 20 תגובות.

פיקנטו.

כי היא מאוד זולה.

כי היא נותנת הכי הרבה תמורה לכסף.

כי יש לה 7 שנות אחריות. (3 מלאות).

פורסם

וואהו כזו שטות ועוד בכזו נחרצות, לא יצא לי לקרוא מזמן.

תמשיך לקנות ג'ינס דיזל ב800 ש"ח כי גם ככה אין משהו טוב בג'ינס במאתיים. ונעליים קונים רק החל מ400 ש"ח וחולצות מ200 ש"ח...:shock:

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אם כבר מישהו מדבר שטויות זה אתה, ההבדל בין רכב חדש ב-60 אלף ובין רכב בן 3 שנים ב-60 אלף הוא הרבה הרבה יותר מרק מראה חיצוני. בכל פרמטר הרכב המשומש לוקח פה, חוץ מאולי אמינות שזה פונקציה של איך טיפלו בו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

במה בדיוק רכב משומש לוקח???

בצריכת דלק? בטוח שלא

באמינות? בטוח שלא

בבטיחות? גם זה בספק

בביטוח? אותו דבר

בחווית קריעת הניילונים? כן בטח

בחיפוש אחר הרכב הטוב והפסד כסף על בדיקות ואכזבות? ברורררר

תפתח את הראש, לצעיר שצריך רכב ראשון פיקנטו היא הבחירה המושלמת!

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

צריכת דלק? אם חשוב לך צריכת דלק תקנה הייברידית משומשת, אין הייברידית חדשה ב-60 שלף.

אמינות? במשך תקופת האחריות, אתה מחוייב לטיפולים במוסך מורשה בשביל לא לאבד את האחריות. אז הרכב לא אמור לאבד מהאמינות שלו יותר מידי. מה גם רכב משומש שעבר הרצה כמו שצריך עדיף על רכב חדש שנהוג ע"י נהג צעיר שנוהג בו כמו נהג צעיר שבכלל לא יודע מה זה הרצה.

בבטיחות? כל רכב משפחתי ממוצע בן 3 עדיף על רכב מיקרו חדש. לא מדובר פה על רכב בן 10 שנים, בטח לא רכב מלפני תקופת NCAP.

ביטוח? טוב נו כשאתה קונה רכב זול גם הביטוח זול.

קריעת ניילונים? ממש שיקול בקנית רכב...

בחיפוש אחרי רכב טוב? אתה צודק פה, עדיף מראש לקנות רכב גרוע מההתחלה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כל אחד והצרכים שלו...

הוא צעיר שרוצה מכונית ראשונה, בתור ילד בן 18 אני לא הייתי קונה את הmx5 הביטוח היקר ההוצאות השוטפות, אין מה להשוות לרכב מיני.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אם אין צורך במהירות או בשינוע של של עגלת תינוק או בעלייה יומיומית בעליות של סדום או צפת, בוודאי שפיקנטו.

אני חושב שהכמויות ההיסטריות של רכבי מיני שאנחנו רואים על הכבישים, מעידה על כך שלא מעט עושים את סדר העדיפויות הנ"ל ומעדיפים רכב מיניאטורי וחסכוני על פני רכב משומש וגדול יותר.

פורסם

קח בחשבון שאם התקציב שלך עומד על 60K +- לא מסמן יותר מאלף אני מאמין, אחרת היית כותב 65, בכל אופן - תצטרך לחרוג בשביל מכונית חדשה (פיקנטו ספארק וכדומה)

פורסם
כל אחד והצרכים שלו...

הוא צעיר שרוצה מכונית ראשונה, בתור ילד בן 18 אני לא הייתי קונה את הmx5 הביטוח היקר ההוצאות השוטפות, אין מה להשוות לרכב מיני.

ממש לא המלצתי MX5, ואני אפילו ממליץ נגד זה לנהג חדש. אבל נגיד מאזדה 3 או פוקוס, למרות ששניהן עגלות, עדיפות על כל רכב רכבי מיקרו בשקל תשעים. אתה יכול לקנות פולו בן שנתיים פלוס מינו באותו סכום.

מעבר לזה הביטוח ל-MX5 לא כזה יקר, אם אתה מצליח למצוא מישהו שמוכן לבטח. אני שילמתי 3700 עבור מקיף ועוד 1800 חובה. מעל גיל 24 ללא תביעות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
צריכת דלק? אם חשוב לך צריכת דלק תקנה הייברידית משומשת, אין הייברידית חדשה ב-60 שלף.

שטויות.

איזו היברידית משומשת אתה יכול לקנות ב-60K ש"ח?

רק מכונית היברידית היא חסכונית?

אמינות? במשך תקופת האחריות, אתה מחוייב לטיפולים במוסך מורשה בשביל לא לאבד את האחריות. אז הרכב לא אמור לאבד מהאמינות שלו יותר מידי.

שטויות.

זהו, מוסך קובע את אמינות הרכב, לא הייצור שלו?!

קריעת ניילונים? ממש שיקול בקנית רכב...

כן, זה שיקול. זה ההבדל בין לקנות חדש למשומש.

בחיפוש אחרי רכב טוב? אתה צודק פה, עדיף מראש לקנות רכב גרוע מההתחלה.

אין טוב ורע, יש מתאים ולא מתאים. בתקציב נתון, מי שמתאים לצרכיו רכב חדש וקטן, עדיף שייקנה חדש, ולא רכב משומש עם יתרונות שלא מעניינים אותו וחסרונות שכן.

ביטוח? טוב נו כשאתה קונה רכב זול גם הביטוח זול.

הכל יותר זול.

ומי שרוצה לחסוך, קונה בזול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...