Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמעט סגור על קניית אוקטביה 90 כ"ס TDI מכמה סיבות, למשל שאני צריך תא מטען גדול לציוד. מצאתי מודל 2005, האוטו נבדק, נמצא תקין.

רק שאני אוהב לשלוט באוטו על הכביש, פניות והחלקות מבוקרות, ושאר דברים (שהם לא פתיחות 100-0).

כשניסיתי את האאודי A4 מודל 98' של חבר, הרגשתי ממש מתחבר לאוטו ושולט במצב, ושאני יכול לעשות מה שבא לי.

באוקטביה פשוט לא מרגיש ככה. האם האוקטביה באמת כל כך פחותה מבחינת אחיזת כביש ושליטה באוטו? או שאני אתרגל?

הרכב הנוכחי שלי הוא ברלינגו, שאינו השוואה. בעבר היה לי סובארו DL, שעליו תירגלתי נהיגה כזו. אני להטוטן מקצועי, זה המקצוע שלי, ואני מתרגל את זה גם בנהיגה, כל עוד שהאוטו בשליטה...

פורסם
אני להטוטן מקצועי, זה המקצוע שלי, ואני מתרגל את זה גם בנהיגה, כל עוד שהאוטו בשליטה...

אני מקווה שאתה מתרגל את זה לא בכבישים ציבוריים, אפילו שאתה מקצוען. זה מזכיר לי שנסעתי אחרי מיניבוס מונית מרצדס ובפנייה הוא איבד שליטה והסתובב 180 מעלות לנתיב הנגדי (חצה קו הפרדה רצוף! מזל שלא היו רכבים בנתיב הנגדי, אחרת זה היה מסתיים באסון).

מבחינת אחיזה, האוטקביה סבירה יחסית לרכב משפחתי. אבל אפשר לשפר אותה, לשים בולמים יותר קשיחים, להנמיך ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אכן אני נזהר בכל מה שקשור לסיכונים בנהיגה, כמו הפעלולים במקצוע שלי.

יכול להיות שאין זוויות ראייה טובה באוקטביה בהשוואה לאחרים? אני לא מצליח לשים אצבע על הנקודה למה לא הרגשתי שליטה באוטו כראוי.

פורסם

יש גם אוקטביות בדגמים ספורטיביים, אוקטבייה השתתפה גם בראלי. זוית הראיה של אוקטביה פחות או יותר כמו הגולף שהיא מבוססת אליו ולטעמי סבירה בהחלט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תסלחו לי שאני שואל אבל

רכב בגודל של בהמה קטנה

90 כוח סוס

דריפטינג?!?

למאזדה מיאטה שהיא בגודל של כמעט חצי מהרכב הזה יש 118 כוחות סוס עד כמה שזכור לי לפני שיפורים...

פספסתי משהו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה הנעה קדמית, לכן דריפטים גם ככה לא באים בחשבון.

פורסם

תתחדש! בחרת רכב מעולה.

• תוכן חדש...