Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את הרמקולים והדיסק בסיוויק מודל 94.

ישנם שני זוגות מקוריים באוטו - שניים בדלתות קדימה ושניים במדף, והמקום הוא ל-6.5". חשבתי לקנות זוג בלאופונקט מאחור ומקדימה קומפוננט 6.5. המלצות ? המטרה להוציא מקסימום 200-250 על רמקולים ומקסימום 500-600 על קומפוננט.

חשבתי על HU של JVC עם MP3 (למשל 890). יש לכם רעיונות טובים יותר בעד 1000 ש"ח בערך ?

זה מיועד לאוטו של חברה שלי ולא יהיה שם מגבר. אני מתכוון לקנות באינטרנט ולהתקין - אז הכיוון הוא לרכיבים שנמכרים בחנויות אמינות באינטרנט - או אם מישהו יודע להפנות שמוכרת במחירים תחרותיים לאינטרט - גם הולך.

ועוד שאלה - ממש קשה להשחיל כבלים בדלתות של הסיוויק - יש הפרש גבהים רציני בין גוף הרכב והדלת, הצמה תופסת את כל המקום בשרוול, ושרוול הגומי לא נראה כזה שאפשר יהיה להחזיר אותו בקלות... רעיונות ?

פורסם
ועוד שאלה - ממש קשה להשחיל כבלים בדלתות של הסיוויק - יש הפרש גבהים רציני בין גוף הרכב והדלת, הצמה תופסת את כל המקום בשרוול, ושרוול הגומי לא נראה כזה שאפשר יהיה להחזיר אותו בקלות... רעיונות ?

למה לא להשתמש בחיווט הקיים ? למה לך להסתבך עם זה ?

פורסם

אני אשתמש בחיווט הקיים, אבל התכוונתי לשים את הטוויטר של הקומפוננט על הדאש, ואז אני צריך להעביר חוט מהקרוס שיהיה בדלת אל הדאש, או לשים את הקרוס מאחורי הדאש ואז להעביר חוט אל הדלת עבור המיד.

אפשר גם לשים את הטוויטר על הדלת, אבל לא בא לי לעשות חורים של ברגים. רעיון אחר ?

פורסם

ברכב של ההורים שלי (קוואליר) העברתי את החיווט של הרמקולים לדלת בצמוד לשרוול גומי, זה ככה כבר יותר משנה והכל תקין לחלוטין, לא נקרע שום דבר והכל בסדר. רק צריך לשים לב שאתה משאיר שארית כדי שהחוט לא ימתח ויתלש כשפותחים את הדלת.

פורסם

אפשר גם ככה. עשיתי את זה בקולט שהיתה לי. אבל הבעיה היא שצריך לחורר את שרוול הגומי כדי להעביר את החוט דרכו לתוך גוף הרכב / הדלת. זה לא בעיה ?

פורסם

אני לא יודע מה המצב בסיוויק אבל אני העברתי את החוט ליד הגומי, כמו שאמרתי.

הצלחתי להוציא את הגומי הזה מהחיבור שלו בשני הצדדים (בדלת עצמה ובגוף הרכב) אך לא הצלחתי להשחיל את החוט (מה גם שהשתמשתי בחוט די עבה) אז פשוט השחלתי את החוט בחורים שבהם מתיישב הגומי ואח"כ הלבשתי חזרה את הגומי (לעזאזל... המשפט הזה נשמע כאילו לקוח מסרט כחול).

• תוכן חדש...