Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור רכב ליסינג ולאחר סינון נשארתי עם שתי אפשרויות (לאור העובדה שלא ניתן להזמין סקודה אוקטביה :cry:):

1. פולקסווגן ג'טה

2. שברולט קרוז

ישנם מספר יתרונות/חסרונות ברורים כשמשווים ביניהן. הייתי מעוניין להתמקד בנקודות הבאות:

1. זריזות בנהיגה עירונית - הנהגת העיקרית ברכב היא אשתי. אין לה סבלנות. היא רוצה רכב שיהיה זריז בנהיגה עירונית. אני יודע ששתיהן יחסית כבדות. מה שמבלבל אותי זה שהג'טה עם 102 כ"ס, הקרוז עם 124 כ"ס. על הנייר הג'טה מאיצה 0-100 ב-12.2 ש' והקרוז ב-13.5 ש'. לשתיהן משקל דומה. האם אני מסתכל על הפרמטרים הרלוונטיים לעניין? עד כמה הגיר (שבג'טה הוא מדהים) משפיע? אשמח להתייחסויות.

2. נוחות נסיעה בנהיגה עירונית - עד כמה כל אחת מהן מעבירה את הבורות והמהמורות לגב הנוסעים?

3. אבזור / מערכת שמע - בגרסת הליסינג לקרוז יתרון ברור. יש לי שאלה מוזרה ומאוד ספציפית. הג'טה מגיעה עם מערכת שמע אינטגרלית, אולם ללא יכולת חיבור של נגן חיצוני (AUX). האם מישהו יודע אם ניתן להוסיף חיבור כזה בג'טה במערכת שמגיעה בגרסת הליסינג?

פורסם

הגיר משפיע מאוד, ו-102 הסוסים של הג'טה צוהלים יותר מה-124 של הקרוז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש הרבה שמועות על הגיר הלא מוצלח של הקרוז,

בכל מקרה, לדעתי אין להשוות בינהן, הקרוז זה עוד ניסיון לא מוצלח של שברולט להיכנס לתחום המשפחתיות.

אני הייתי הולך על הג'טה בעיניים עצומות.

Polo 2012

פורסם

הקרוז החדשה עושה 12.9 מ0-100.

לאחר העדכון היא אכן נוסעת יותר טוב מבחינת הגיר, עדיין לא מדובר על רכב מרוץ אבל הג'טה לא זזה בלשון המעטה.

מבחינת אבזור היא מאובזרת גם יותר כגון קרוז קונטרול, מערכת מובנת , צמיגים רחבים 195 ושאר ירקות. אני אישית אהבתי יותר את האחיזה ואת הנהיגה עצמה בקרוז.

תעשה נסיעת מבחן ותחליט מה יותר טוב בשבילך.

פורסם

הדבר הראשון הוא שהג'טה עוד שנייה כבר לא פה והמחליפה שלה בדרך אם זה גם שיקול... דבר שני לגבי הנוחות, אין בכלל מה להשוות את הקרוז אל מול הג'טה הקרוז היא פשוט נוחה מאוד כנ"ל גם לגבי סעיף נוחות נסיעה היא משייטת בנינוחות לעומת הג'טה שהיא נוקשה וכל במפר או בורות על הכביש אתה תרגיש את זה מאוד בגב, לגבי סעיף המנוע הקרוז אחרי העדכון שהיא עברה הגיר יותר מלוטש ומעביר את ההילכים ללא חבטות או השהיות למינהים לעומת הג'טה שם אתה תצטרך ללחוץ מאוד חזק על הדוושה כדי לזוז מהר. והנקודה האחרונה שהיא האבזור מספיק שתשב בקרוז תבין עד כמה היא עשירה באבזור ובהידור הכל טוב ועמיד איכות החומרים טובה לעומת הג'טה האפרורית בגוון שחור ושחור, אני ממליץ על הקרוז היא תענה על הדרישות שלך.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...