Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר אחרי נסיעה מאומצת של חצי שעה 40 דקות,במיוחד עם זה בפקק

היה פשוט בעבר בין הילוך שני לשלישי מעלה גז(בלי לעלות מהירות) לשניה שניים ואז נותן מכה ועובר להילוך הבא.

הרכב עבר 100K במוסך אמרו ששוה לנסות החלפת שמן גיר(שממש לא זולה) וצריך לעשות את זה כמה פעמיים,כי כל פעם יוצא רק חצי מהשמן של המיכל.

עשיתי את זה בפעם הראשונה היה נראה לי כאילו במקום לצאת מסנכרון כאילו הגיר היה מעלה גז אבל לא מעביר הילוך עם מכה,עד שלא הייתי עוזב את הגז לשניה לא היה עובר הילוך.

אחרי ההחלפה השניה זה כאילו חזר לתקלה הראשונה זה מעביר הילוך עם מכה מאד חזקה,זה קורה לי רק שהרכב אחרי נסיעה ארוכה וגם אז רק עם אני לוחץ חזק.

מה האפשרויות שיש לי?

מה עליות של שיפוץ גיר כזה? הרכב בחתימה.

האם יש מישהו באזור ירושלים שיכול לעשות את זה אשמח לקבל פרטים.

ממה שבערך הבנתי זה קורה אחרי נסיעה כי השמן יותר דליל,האם אין אפשרות לשים תוסף לשמן שיהיה יותר סמיך?

האם לנסות להחליף עוד פעם שמן(המלצת המוסך) העלות כל החלפה של 4 ליטר היא 600 ש"ח!

שמעתי שיש כזה לדבר להחליף שמן עם מכונה,שמנקה את כל השמן הישן + לעשות פוליש בתוך הגיר (לדברי המוסך)

שווה לנסות?

אשמח לשמוע עזרה,והאם כדאי להמשיך לסוע עד שהגיר ימות,לא כזה מפריע לסוע ככה כי התקלה קוראת ממש לעיתים רחוקות ורק עם לוחצים חזק...

תודה

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

האם הרכב חובר לסורק תקלות שמצביע בוודאות על בעיה בגיר? ישנם רכבים כמו הפז'ו 307 שאצלם קיימים תופעות דומות והבעיה היא דווקא במצערת תקולה. האם אצלך זה וודאי הגיר ?

:)
פורסם

חובר למחשב ,אין שום קוד של תקלה לא בגיר ולא בשום דבר אחר...

פורסם

אז על פי מה ניקבעה בעייה בגיר עצמו? לפי סממני ההחלקה והשהיית המעברים בין הילוך להילוך? האם ניסית לבצע איפוס למחשב?

:)
פורסם

לפי מה שאתה אומר הבעיה בגיר היא לחץ שמן נמוך,ולפי דעתי לא כדאי להחליף שמן חבל.אני ירושלמי תלך לקובי גירים בתלפיות

קובי יחבר את הרכב לסורק (הבדיקה בחינם) והוא יגיד לך בדיוק מה צריך אני ממליץ לך עליו הבחור אמין ומקצועי

הנה האתר שלו http://www.the-gear.co.il/ מקווה שעזרתי לך אורן 8)

פורסם

אתמול היתה החלפה השמן השניה,הרגע חזרתי מנסיעה וניסתי לסוע כמה שיותר חזק,למשוך את ההילוך וכו...

אני גר ממש ליד נס הרים והייתי צריך להגיע לאזור בית שמש קיצר לעלות ולרדת נסיעה ביחד של כ 40 דקות.

כל הדרך הלוך הירידה ההילוכים עברו ממש יפה,לדעתי יותר טוב מאשר לפני החלפת השמן הראשונה.

בחזור באמצע הדרך שמתי לב שוב לבעיה,היא קוראת רק תוך כדי גז לחוץ עד הסוף,אם אני עם חצי גז ההילוך עובר יפה

רק שהילוך עובר אחרי 3.5-4 טור בפול גז קורה פשוט שהגז ממשיך שניה קדימה ואז עוד שניה לוקח להכנס להילוך 3 עם מכה חזקה.שוב ניסיתי לבדוק זה קורה רק מהילוך 2 ל 3 ,יכול להיות בגלל העומס בכל זאת 40 ומשהו קג"מ עם 200 כ"ס?

בהחלפת שמן גיר בפעם הראשונה השמן גיר היה שחור לגמרי ממש ממש,בפעם השניה היה לו גוון יותר חום שחור.

השמן במקור בכלל בצבע אדום.

האם במכון גירים יש להם ציוד שונה מאשר הסריקה במוסך מורשה?כי במוסך לא נמצאה שום תקלה.

פורסם

שוב האם יש טעם לפנות למכון גירים,לסריקה?

האם יש להם סריקה שונה מאשר במוסך יבואן?

תודה

פורסם

נראה לי אני אנסה לא לנהוג בכלל...:twisted:

ועכשיו לעניננו מישהו?

פורסם

הגיר באלפא שלך לא רובוטי במקרה (סלספיד)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא זהו גיר אוטמטי 6 הילוכים של חברת איסין,Aisin AWTF-80

יש לה עוד כמה שמות...

• תוכן חדש...