Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עצם זה שהיא חיה זה נזק למדינה.

ממליץ לקחת כמודל את העיתונות בצפון קוריאה, פטריוטיות לשמה !

או לחילופין לחייב את כל העיתונאים להלל, לשבח ולקלס את ירום הודו ראש הממשלה וחבר שריו הגאונים השכם וערב, ואז יבוא לציון גואל.

אף אחד לא מבקש שתהלל ותשבח, אבל שלא תגרום נזק למדינה ולא תכפיש זה בסיסי.

תמיד בתחקירים שלה היא יוצאת נגד צה"ל ומפקדיו ותמיד היא תראה איזה ילדה פלסטינית מסכנה.

אם הכאב של האויב כואב לה יותר מהכאב של חבריה למדינה, אז אולי כדאי שתחליף מדינה.

אם אני זוכר נכון, היא באה ממדינה שהעלימה מתנגדי משטר (ארגנטינה), אז פה בישראל, במקום להודות על המזל הטוב שלה, היא בוחרת רק להראות את השלילי, קצת הכרת תודה לא תזיק.

גם אני לא רואה אותה מאז התחקיר על הסרן.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם לא חושבים שארגוני המודיעין של האויב מוכשרים לפחות כמוה?

את כל מה שהיא תספר הם יודעים מזמן.

לא צריכים לעזור להם, או לאשש להם דברים.

ורק אני נכנסתי לשרשור הזה כדי להבין מה הבעיה של אילנה דיין עם פג'ו 504???

שמאלנים....

אמר האיש שלנו באמריקה.

נכון, בדיוק כמו כל השמאלנים במדינה הזאת (את המילה שמאלנים יש לומר תוך כדי יריקה והעווית פנים)

אהבתי

עצם זה שהיא חיה זה נזק למדינה.

ממליץ לקחת כמודל את העיתונות בצפון קוריאה, פטריוטיות לשמה !

או לחילופין לחייב את כל העיתונאים להלל, לשבח ולקלס את ירום הודו ראש הממשלה וחבר שריו הגאונים השכם וערב, ואז יבוא לציון גואל.

בין עיתונות מגוייסת נוסח צפון קוריאה לבין עיתונות חופשית אני מעדיף עיתונות חופשית. שמירה על הדמוקרטיה.

אם העיתונות חופשית פוגעת בבטחון המדינה אני מעדיף את הביטחון .

אבל כיוון שיש צנזור שעושה את עבודתו (כך אני מעריך ) אני מאמין כי "סודות המדינה" שבהם מנפנפים כדי להעלות את את הרייטינג לתוכנית יהיו סודות כאלה שניתן להראותם ללא כל נזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אילנה דיין עושה מה שהיא צריכה לעשות - להביא רייטינג. רייטינג גבוה לתכנית שלה אומר שסלוטים של פרסומות בה נמכרים ביותר כסף. פשוט מאד.

ידוע שבמגזינים ומהדורות חדשות יש רייטינג יותר גבוה לכתבות, ידיעות ומאמרים שליליים, קנטרניים ופיקנטריים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מיותר לחלוטין, בתור אחד עם קצת רקע בנושא ועם מקרה דומה שקרה בעבר אני יודע שמספיק חייל אחד ממורמר שהולך לחדשות בעילום שם ומוציא דברים רעים על כולם.

התוכניות מיותרת ואין טעם לשדר בכלל דברים כאלו על צה"ל, בטח על יחידת מודיעין שהיא מסווגת ברובה.

קובי

פורסם

בין עיתונות מגוייסת נוסח צפון קוריאה לבין עיתונות חופשית אני מעדיף עיתונות חופשית. שמירה על הדמוקרטיה.

אם העיתונות חופשית פוגעת בבטחון המדינה אני מעדיף את הביטחון .

אבל כיוון שיש צנזור שעושה את עבודתו (כך אני מעריך ) אני מאמין כי "סודות המדינה" שבהם מנפנפים כדי להעלות את את הרייטינג לתוכנית יהיו סודות כאלה שניתן להראותם ללא כל נזק.

ברור שדברי נאמרו בציניות, ונקווה שכך הובנו.

אני מניח שהצנזור עבר על החומר בזמן עריכת התוכנית, כך שעל פניו לא אמור להגרם נזק לבטחון המדינה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
+1!

את אילנה דיין אני מתעב מאז ה"תחקיר" על סרן ר'.

אני דיי בטוח שהתכנית עברה צנזורה במטרה למנוע שידור מידע סודי "באמת", אבל בלי קשר, מאז ומתמיד לא השתגעתי על התכניות ה"אובר דרמטיות" של גברת דיין, ומאז האמבוש, סליחה, התחקיר על סרן ר' מגבעתי- היא בכלל ירדה לי מהעיניים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לך תדע, ייתכן שאפילו ה"ניסיונות" למניעת השידור

הן חלק ממערכת יחסי הציבור המשומנת, או לפחות תורמים לה מאוד.

לא צריך להתרגש מזה, ואפשר לפתור את הבעיה בקלות ע"י הימנעות מצפייה בטלוויזיה -

יש חיים גם בלי פרומואים ופרסומות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל המדיה בישראל עוברת צנזורה.

התכנית סתם ממחזרת כל מיני פרשיות מהעבר.

בעולם של היום אין כבר יותר סודות כאלה (ואולי טוב שכך, בתי כלא סודיים זה מתאים לדיקטטורות) - תכנסו לערך בויקיפדיה ותראו לבד מה יש מדרום לקיבוץ ברקאי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שכחת להוסיף לרשימה גם את "חמש עם עוגיה". אלוהים, אילו שאלות מטומטמות הוא שואל את המרואיינים שלו :shock:

eretz7_5_05oded_b.jpg

\

חשבתי שאני לבד בעניין הזה...

פורסם

ראיתי עכשיו את התחקיר כולו.לשמחתי היה מדובר במהומה על לא מאומה.

באמת עלוב, לא סיפרו שם שום דבר, רק בזבזו את הזמן.

אז סוכן לבנוני שהופעל לא חזר לביתו. SHIT HAPPENS.

אז אנשים לא עבדו לפי הנהלים ועשו דברים כלשהם שלא פורטו בתחקיר.

אז אנשים פגשו אנשים אחרים בחוף הים בחושך כדי להעביר הוראות.

הרבה רעש וצלצולים על שטויות, אילנה דיין - תפרשי ! את כבר עשור מעבר לשיא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
\

חשבתי שאני לבד בעניין הזה...

תראו את התכנית 5 עם רפי רשף ותראו מה זה שאלות מטומטמות כדי להעביר זמן, זה שבירת שיא עולם לתכנית טלווזיה.

ואילנה דיין תעשה הכל כדי לנפח קונספירציות וסיפורים בשביל התכניות שלה, מה שהיה היום זה דוגמה קלאסית לכך, גועל נפש.

ואני לא שונא אותה, לפי דעתי היא יכולה לחזור ולהיות עיתונאית מעולה, והייתה כך פעם.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

סיפור קצר על הגב' דיין (שלמען הגילוי הנאות אציין שאני מתעב אותה מאז הסיפור על הסרן, סיפור שאגב עדיין לא הסתיים ויש ערעור שלה כנגד פיצוי בסך 300 א' ש"ח שנפסק כנגדה):

לפני מספר חודשים אני פותח את הגלובס ורואה את הכותרת הבאה: אילנה דיין נפצעה באפגניסטן בעת חילופי אש שארעו כשהכינה כתבה על הכוחות האמריקאים שפועלים באזור.

כולי :-P:-P:-P פתחתי את הכתבה כדי לראות מה הפרטים והתברר שבעודה מסקרת את פעולות הצבא האמריקאי נשמעו מרחוק חילופי אש, הגב' שאיננה קלת משקל ותנועה במיוחד, נבהלה ונמלטה על נפשה ואז היא מעדה ונקעה את הרגל... :shock:

טוקבק מושחז במיוחד ציין שמזל שהיא לא הייתה במחזור, שאז הכותרת הייתה "אילנה - רמבו - דיין נפצעה בעת חילופי אש של הצבא האמריקאי ודיממה קשות... :shock:

פורסם
תראו את התכנית 5 עם רפי רשף ותראו מה זה שאלות מטומטמות כדי להעביר זמן, זה שבירת שיא עולם לתכנית טלווזיה.

אה הא, ואחרי הבום, שמעת גם טראח ?

אה הא, אז אחרי שזכית במליון דולר היית שמח ? כמה שמח ? ממש הרבה או רק קצת ? והיה בום ?

אה הא, כשהבנת שאתה נופל ממטוס ללא מצנח לבריכה חומצית עם תנינים אוכלי אדם ללא רחמים... מה חשבת ?... והיה בום ?

אה הא, שנפלת על הרצפה הרגשת את הרצפה או ששמעת בום ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אה הא, זה בוודאי כאב לפגוע ברצפה במהירות כזאת, נכון?

אה הא, על מה חושבים ברגעים כאלה?

אה הא, למי התקשרת קודם כדי לדווח על מה שקרה: לאמך או לאשתך?

אה הא, ואיך היא הגיבה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
סיפור קצר על הגב' דיין (שלמען הגילוי הנאות אציין שאני מתעב אותה מאז הסיפור על הסרן, סיפור שאגב עדיין לא הסתיים ויש ערעור שלה כנגד פיצוי בסך 300 א' ש"ח שנפסק כנגדה):

לפני מספר חודשים אני פותח את הגלובס ורואה את הכותרת הבאה: אילנה דיין נפצעה באפגניסטן בעת חילופי אש שארעו כשהכינה כתבה על הכוחות האמריקאים שפועלים באזור.

כולי :-P:-P:-P פתחתי את הכתבה כדי לראות מה הפרטים והתברר שבעודה מסקרת את פעולות הצבא האמריקאי נשמעו מרחוק חילופי אש, הגב' שאיננה קלת משקל ותנועה במיוחד, נבהלה ונמלטה על נפשה ואז היא מעדה ונקעה את הרגל... :shock:

טוקבק מושחז במיוחד ציין שמזל שהיא לא הייתה במחזור, שאז הכותרת הייתה "אילנה - רמבו - דיין נפצעה בעת חילופי אש של הצבא האמריקאי ודיממה קשות... :shock:

אה הא, ואחרי הבום, שמעת גם טראח ?

אה הא, אז אחרי שזכית במליון דולר היית שמח ? כמה שמח ? ממש הרבה או רק קצת ? והיה בום ?

אה הא, כשהבנת שאתה נופל ממטוס ללא מצנח לבריכה חומצית עם תנינים אוכלי אדם ללא רחמים... מה חשבת ?... והיה בום ?

אה הא, שנפלת על הרצפה הרגשת את הרצפה או ששמעת בום ?

אה הא, זה בוודאי כאב לפגוע ברצפה במהירות כזאת, נכון?

אה הא, על מה חושבים ברגעים כאלה?

אה הא, למי התקשרת קודם כדי לדווח על מה שקרה: לאמך או לאשתך?

אה הא, ואיך היא הגיבה?

הרגתם אותי :lol: כל כך נכון...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...