Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר לא יודע כמה נמוך אפשר לרדת בשביל רייטינג, או אולי אגו אישי, אבל זה כבר מוגזם בכל קנה מידה!

איך דבר כזה מתאפשר!?

למי שלא יודע:

http://b.walla.co.il/?w=/1/1824796

אלכס:evil:

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
'עובדה' נחושה לבצע את עבודתה העיתונאית ולהביא מידע אשר לדעתנו חשוב שיגיע לידיעת הציבור.
לאיזה ציבור הם מתכוונים? אולי הם לא יודעים, אבל גם לאויב יש ציבור...

אדיוטים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אתם לא חושבים שארגוני המודיעין של האויב מוכשרים לפחות כמוה?

את כל מה שהיא תספר הם יודעים מזמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב זה לא נושא טריוויאלי אבל מה לעשות יש לה כנראה קומבינות עם דו"צ והצנזורה

בכל מקרה היא לא מגלה את אמריקה...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
ורק אני נכנסתי לשרשור הזה כדי להבין מה הבעיה של אילנה דיין עם פג'ו 504?

לא.

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל העניין הזה של ערוץ 10 מול ערוץ 22 ניהיה מכוער לגמרי, כל היום ערוץ 10 משדרים פרסומים על הסרט של גלעד שליט,

את כל אחד מעניין רק הרייטינג ולא שום דבר מעבר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא רואה חדשות, בטח לא את אילנה דיין החפרנית הזאת. החיים הרבה יותר טובים בלי יונית לוי עם הפרצוף תשעה באב שעושה מכל זבוב מלחמת עולם רביעית וממיקי ויעקב שמדווחים על מתים ואנסים ואח"כ מריצים במעבר חד דאחקות עם דני.

נמאס לי לקבל כל כך הרבה מידע לא רלוונטי, רע, דיסאינפורמטיבי בחלקו ומלחיץ, מה שמשפיע עלי אישית אני אדע בכל מקרה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לא רואה חדשות, בטח לא את אילנה דיין החפרנית הזאת. החיים הרבה יותר טובים בלי יונית לוי עם הפרצוף תשעה באב שעושה מכל זבוב מלחמת עולם רביעית וממיקי ויעקב שמדווחים על מתים ואנסים ואח"כ מריצים במעבר חד דאחקות עם דני.

נמאס לי לקבל כל כך הרבה מידע לא רלוונטי, רע, דיסאינפורמטיבי בחלקו ומלחיץ, מה שמשפיע עלי אישית אני אדע בכל מקרה.

+1!

פעם לא יכלתי לעבור את היום בלי לראות לפחות מהדורת חדשות אחת, מאז שהפסקתי עם ההרגל המגונה הזה לפני כשנה+, החיים הרבה יותר יפים ושלווים יותר.

את אילנה דיין אני מתעב מאז ה"תחקיר" על סרן ר'.

פורסם
אילנה דיין מייצגת את אוייבי ישראל במרבית תוכניותיה.

נכון, בדיוק כמו כל השמאלנים במדינה הזאת (את המילה שמאלנים יש לומר תוך כדי יריקה והעווית פנים)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חשבתי שאסור לדבר על פוליטיקה באוף טופיק :)

אילנה דיין שמאלנית? לא ידעתי וזה לא מעניין אותי. (למרות שזה הגיוני)

אמרתי שהתחקירים שלה עושים נזק למדינה, אז עם כל הכבוד לחופש העיתונות יש דברים יותר חשובים ממנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אמרתי שהתחקירים שלה עושים נזק למדינה, אז עם כל הכבוד לחופש העיתונות יש דברים יותר חשובים ממנו.

עצם זה שהיא חיה זה נזק למדינה.

ממליץ לקחת כמודל את העיתונות בצפון קוריאה, פטריוטיות לשמה !

או לחילופין לחייב את כל העיתונאים להלל, לשבח ולקלס את ירום הודו ראש הממשלה וחבר שריו הגאונים השכם וערב, ואז יבוא לציון גואל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...