Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ANGEL EYES

Guest car4fun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהצפון, מחפש מקום או מישהו שיכול לבצע עבורי שידרוג פנסי חזית של ANGEL EYES למאזדה 3.

מכירים אחד כזה?

פורסם
חפש בגוגל..

או תקנה מחו"ל ותתקין בעצמך..

כבר עשיתי את זה , הבעיה שצריך לדעת איך להתעסק עם זה . וצריך את הכלים הנכונים + לחמם בתנור כדי לפתוח את הפנס.

בקיצור, ל-ד-ע-ת .. יש פנסים מוכנים למכירה , אבל זה לא מוצדק המחיר (סביב 2000 ש"ח) . לכן אני מחפש מישהו שכבר התנסה בהתקנה עצמית טובה

פורסם

אני גם בהתחלה התלהבתי מכל האנג'ל אייז אבל בגלל שיש לי פיג'ו 306 והפנסים לא שקופים ממש כמו ברכבים החדשים..לא יראו את זה וגם זה לא ממש חוקי..

אני יודע שאם תקנה את כל הפנס מוכן זה כן חוקי אבל יקר, אבל הוספה של הטבעת לפנס היא לא חוקית , ואגב מוכרים טבעות לדים מוכנות באתר אייביי ודיל אקסטרים..

בחיפוש שערכתי מזמן בגוגל מצאתי כמה מוסכים בישראל שמציעים מכירה של הפנס כולו קומפלט... לא נתקלתי עדיין במוסך שנותן שירות להתקנת הטבעות בלבד..שוב זה לא חוקי..

אם אתה מתעקש בכל זאת זה לא ממש מסובך אתה יכול לחבר את הטבעת שלך פלוס ומינוס לאורות החנייה וברגע שתדליק סיבוב אחד של אורות זה ידלק..

אבל שוב החיבורים זה החלק הפשוט יותר אני לא מכיר את הרכב שלך ככה שלא אוכל לומר לך אם זה אפשרי לפתוח את כל הפנס בלי לפגוע בו ...

פורסם
אני גם בהתחלה התלהבתי מכל האנג'ל אייז אבל בגלל שיש לי פיג'ו 306 והפנסים לא שקופים ממש כמו ברכבים החדשים..לא יראו את זה וגם זה לא ממש חוקי..

אני יודע שאם תקנה את כל הפנס מוכן זה כן חוקי אבל יקר, אבל הוספה של הטבעת לפנס היא לא חוקית , ואגב מוכרים טבעות לדים מוכנות באתר אייביי ודיל אקסטרים..

בחיפוש שערכתי מזמן בגוגל מצאתי כמה מוסכים בישראל שמציעים מכירה של הפנס כולו קומפלט... לא נתקלתי עדיין במוסך שנותן שירות להתקנת הטבעות בלבד..שוב זה לא חוקי..

אם אתה מתעקש בכל זאת זה לא ממש מסובך אתה יכול לחבר את הטבעת שלך פלוס ומינוס לאורות החנייה וברגע שתדליק סיבוב אחד של אורות זה ידלק..

אבל שוב החיבורים זה החלק הפשוט יותר אני לא מכיר את הרכב שלך ככה שלא אוכל לומר לך אם זה אפשרי לפתוח את כל הפנס בלי לפגוע בו ...

הפנסים שלי שקופים וצלולים, כמו שאמרתי מדובר ברכב מאזדה 3 2008 חדש, אף אחד לא יכול לדעת אם הטבעת הוטבעה בעצמך או שכך רכשת את הפנס. לדעתי חארם על הכסף לרכוש מוכן. העניין הוא שוב, לדעת לפתוח את הפנס מצריך חימום בתנור של הפנס משהו עם הגז שהפנס פולט או משהו כזה. ראיתי סרטונים ואני חופר על זה באינטרנט ועדיין אני לא יעיז לעשות את זה לבד. חבל, בארה"ב זה רץ שם כמו זבל וכל שכן יודע להתקין. אין מצב שאין בארץ מישהו שלא יודע! זה לא הגיוני!

פורסם

אוקיי!!! מצאתי את הסרטון שעונה על כל השאלות!

לכל מי שמעוניין לדעת איך מתקינים את טבעות ה ANGEL EYES ומעוניין לחסוך לעצמו כמה אלפי שקלים טובים..

פשוט לרכוש את הטבעות באי ביי במחיר סימלי.

ולפעול לפי הסרטון שבקישור! כל נושא האפייה בתנור והצביעה וממה צריך להזהר הכל נמצא שם!

הדבר היחידי שלא מופיע זה הרכבת הטבעות אבל זה שטויות כיוון שהמרכיב העיקרי הוא פתיחת הפנס.

אני בהחלט הולך לנסות את זה.. נוכח התגובות שיש שם מאחרים כמוני שגם כבר עשו זאת זה לא אמור להיות תורה מסיניי.

תהנו!!

http://www.youtube.com/watch?v=ok1a9jyfRYw&feature=related

• תוכן חדש...