Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

התקציב שלי שלי הוא עד 35 אלף ש"ח

האמת היא שאני נורא אוהב ניסאן מאחר שהייתה לי סאני שלא סבלה משום תקלה כמעט, ובצער רב הושבתה.

החלטתי לחפש אלמרה פרפקט 2001-2004 אך נתקלתי בסוכנות טרייד אין בהצעה על אלמרה פרפקט 2005 אמנם יד 3 שעברה 150 אלף ק"מ עם תאונות עדינות מאחורה ומקדימה, בגדול הרכב ניראה די יפה. המחירון שלו הוא 41, עד מחר אני יכול לרכוש את הרכב ב-35 אלף משום שעדיין לא נכנס לבעלות ולשטיפה ופוליש וואקס ופרסומים וכל הקשקושים. לקחתי את הרכב לסיבוב בכביש מהיר,היה ממש מהנה לנהוג בו. כמובן שהם מתחייבים בבדיקה על מנוע גיר ושלדה במקום שאני אבחר.

ד"א הידיים פרטיות.

הצעה שניה היא קורולה סאן 2001 יד 1 עם קלומטראז' קצת נמוך מהאלמרה ללא תאונות, נהג יחיד גם במחיר 35 אלף, עם התחייבות על מנוע גיר ושלדה.

מה אתם חושבים?

מצד אחד אני נורא אוהב את האלמרה מכל הבחינות ובמחיר הזה אני עולה ב-4 שנים מהקורולה, ומצד שני כמו שאמרתי הקורולה שאני גם אוהב אותה, ועם נתונים כמו שמצאתי אפשר להגיד "מציאה" אבל אותו מחיר עם 4 שנים פחות.

בקיצור אני נורא מבולבל!

אשמח את עצתכם.

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

על יבש אני יכול לומר לך שהניסאן עדיפה, בגלל המודל, והמחיר,

אך אם ניכנס לפרטים עדיפה הקרולה בגלל הנהג היחיד ובגלל הקילומטרז' הנמוך - מה שאומר פחות בלאי,

אני מאוד אוהב את ניסאן, אך המחיר שלה קצת מחשיד, אני הייתי שוקל יותר לכיוון הקרולה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני קונה מכונית לפי ההרגשה של הנהיגה, לא רק חישובים.

מה אהבת יותר לנהוג?

להנות מהאוטו זה חשוב לי לא פחות מאבדל של 10000 קמ.

אם מתכוונים למכור תוך זמן קצר, הקורולה תיהיה יותר קל למכירה בארץ.

חיים פעם אחת :)

בהצלחה

פורסם

בוקר טוב,

האלמרה היא מכונית טובה ואין לך סיבה לדאגה. במידה והרכב שמצאת טוב, תקין ומטופל הוא ישמש אותך לשנים רבות ללא בעיות מיוחדות. אני מעדיפה אותה על פני הקורולה, למרות שהקורולה שומרת קצת יותר טוב על הערך. הקורולה של 2001 היא אמנם מכונית די אמינה אבל לדעתי קצת קטנה וצפופה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אוקי תודה.

עוד שאלה קטנה, איך אני יודע שבאמת כל הידיים היו פרטיות? זה שבאמת מבטיחים לי ורושמים לי בזכרון דברים זה הכל טוב ויפה, אבל איך אני באמת יודע שכך זה באמת? משרד הרשוי יכול לומר לי גם אם הרכב לא על שמי? וגם אם עדיין לא על שם הסוכנות?

פורסם

הנתונים של האלמרה לא מזהירים, בלשון המעטה.

בשוק לא חסרות אלמרות פרפקט. לפי דעתי, שווה לחפש אחת בשוק הפרטי. מה עוד, שההנחה היא ממש לא משמעותית, יחסית לחסרונות שציינת.

פורסם

בלי קשר לנתונים של 2 הרכבים האלו ספציפית, לדעתי האלמרה עדיפה. בכללי ניסן פה בארץ לא מוערכת בלשון המעטה, ביפן היא נחשבת לחברה מובילה יחד עם טויוטה, אולי ממש קצת מאחור. מבחינת אמינות הן בערך אותו דבר, האלמרה,קצת נוחה יותר (לדעתי וישבתי בשתיהן), מרווחת יותר (וזה משמעותי במקרה של הקורולה שהיא צפופה מאוד, גם בדגם שבא אחרי זה שאתה מדבר עליו) ולדעתי גם יפה ומרשימה יותר אבל הכי חשוב במקרה הזה חדשה יותר ב 4 שנים. הקורולה רכב אמין ומעולה והכל טוב ויפה באמת אבל אנשים פה מגזימים עם המחירונים שלהן בצורה מבהילה... תחשוב שזה רכב 10 שנים על הכביש, היום ב 60K אתה קונה קורולה 2008 מליסינג!!

150K זה קצת הרבה בשביל 2005 אבל זה יוצא סה"כ 25K לשנה שזה לא כזה נורא... לדעתי אם הבדיקה תצא טוב (ותבדוק טוב! במיוחד את הקטע של התאונות כי זה נשמע חשוד משהו) לא צריכות להיות לך חששות... מנוע של אלמרה יחזיק לך עוד ק"מ רבים אם הוא במצב טוב כרגע אפילו שכבר יש עליו 150K.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
בוקר טוב,

האלמרה היא מכונית טובה ואין לך סיבה לדאגה. במידה והרכב שמצאת טוב, תקין ומטופל הוא ישמש אותך לשנים רבות ללא בעיות מיוחדות. אני מעדיפה אותה על פני הקורולה, למרות שהקורולה שומרת קצת יותר טוב על הערך. הקורולה של 2001 היא אמנם מכונית די אמינה אבל לדעתי קצת קטנה וצפופה.

+1

היתה לנו את הקורולה 2001 במשך 5 שנים.

רכב נהדר, פשוט פנטסטי - אפס תקלות, אמינות מושלמת. עד היום הרכב אצל גיסי במשך כבר איזה 6 שנים נוספות ואפס תקלות... כלום נאדה!

רכב מאוד חסכוני בדלק וזול לתחזוקה, בעיניי הקורולה עם המנוע הכי מוצלח עד היום.

אבל - כמו שסמדר ציינה - קטן, קומפקטי, צפוף! וזו הסיבה גם ששודרג בסופו של דבר.

----- לגבי האלמרה

גם כן רכב פנטסטי - הרבה יותר מרווח מהקורולה הספציפית שאתה מדבר עליה.

אם זה ה1.8 ליטר - חסכוני כמעט באותה מידה ומרגיש טוב על הכביש מבחינת כוח וסחיבה.

אמינות נהדרת.

לשני הרכבים אין רצועת טיימינג שזה דבר שמאוד מדבר אליי בתחזוקת רכב לאורך זמן.

לגבי העברת הידיים - תנסה לברר את היסטוריית הרכב דרך משרד הרישוי - למעט המחירון, אם הרכב במצב טוב זה לא צריך להדאיג אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...