Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום קפצתי לשחר מוטורס כדי לאפס את מחשב הדרך אחרי הטיפול והחלטתי להיכנס לסוכנות ולשאול על טרייד אין.

ברשותי סיאט איביזה SC 2010 שגמלה 8000 קילומטר מחודש 5 בשנה שעברה, שאלתי כמה אני מקבל על הרכב בטרייד אין במידה ואני רוצה לשדרג לפולקסווגן גולף והתשובה שקיבלתי היא : 75000 שקל ! במחירון לוי יצחק הרכב שווה 92000 לפני שקלול.

כמובן שאני לא מוכר את הרכב שלי ונכנסתי מתוך סקרנות אך אם זאת במידה והמחיר היה טוב יש מצב שהייתי משדרג לגולף. לפי דעתי זה פשוט מוגזם להוריד קרוב ל20 אלף מהמחירון .

מה אתם אומרים על זה?

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוכן להפסיד 20 אלף ? אני בספק :roll: גם יולי עופר לא היה מוותר על 20 אלף .

תמכור לפרטי לדעתי ואז תקנה גולף.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

צ'מפיון מרויחים מספיק מקנייה של רכב חדש. וגם חברת הטרייד אין אוטודיל היא בבעלות צ'מפיון מוטורס ככה שלפי דעתי זה מוגזם.

בכל מקרה בשנתיים הקרובות לא שווה להחליף, מצחיק שהנציג ליגלג על המותג סיאט והמבצעים שהם עושים בזמן שפולקסווגן הורידו את המחיר של הפולו 1.4 ידנית מ98000 בשנה שעברה ל83000 במבצע החדש :shock:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
הטרייד אין צריך להתפרנס ממשהו לא?

אני תמיד אוהב את המשפט הזה.

הטרייד אין מנסה לז*** אותו ברבע ממחיר הרכב, אבל העיקר שהוא צריך להתפרנס... ממש אמא תרזה.

פורסם

לפני שאתם מתלהמים:

המחירון מתחשב בכל ה"מבצעים"? הרי מכרו את הרכב הזה ב- 80+ אלף ש"ח.

בכמה קנית אותה אתה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חדשה עם כל המבצעים וההנחות עולה 85.

שלך משומשת בת שנה.

נניח שהטרייד אין ישלם לך 92. במקרה הטוב הוא ימכור אותה ב80 (מה שלא סביר, מי לא יוסיף 5 אלף כדי לקבל רכב חדש לגמרי?!) ואז הוא מפסיד 12 אלף.

בקיצור, לא רואה שום בעיה במה שמציעים לך. חושב שהרכב שווה יותר? תנסה למכור לבד לפרטי.

פורסם

טרייד אין במחיר מחירון או קרוב לזה נותנים בד"כ רק לרכבים בני שנתיים ומעלה, או למקרים מיוחדים וחריגים, וגם זה בד"כ קורה בסבירות גבוהה יותר בימיי המכירות המיוחדים למיניהם מאשר בכל זמן אחר.

אתה יודע מה ? זה מילא, עוד אפשר איכשהו לטעון שזה מסחר ושזה לגיטימי, מה שלא לגיטימי לחלוטין הוא שרות הלקוחות הלוקה מאוד! של חברת צ'מפיון מוטורס! הצעתי לצ'מפיון - במקום להתעסק בסקרים על שרות דרך מכון גיאוקרטוגרפיה, תשקיעו את הונכם בחינוך נותני השרות שלכם ובשיפור מעשי של איכות השרות ובקרת האיכות בחברתכם! פחות מילים, יותר מעשים!

פורסם

מחירון 92,000 ש"ח לרכב בן שנה כאשר ניתן לרכוש את אותו הרכב במבצע ב-85,000 :shock:

חבריקו, רכב זה לא תיק השקעות..

אני מציע שתמכור ללוי יצחק, אולי הוא ייתן לך מחירון.

פורסם

אני באמת מוצא את עצמי מתקשה להבין כיצד זה אנשים מאמינים שהמחירונים הללו אומרים משהו לגבי מחיר יד שניה סביר והגיוני. עכשיו אחרי שקראתי כאן על תחושת העלבון של הפותח שאינו מקבל את סביבת המחירון, התמונה מעט יותר ברורה, פשוט למחירון יש חיים משלו.

פורסם
המחיר שהציעו לך מצויין.

עם מעט מאמץ ניתן לסחוט מ"אוטודיל" גם יותר מזה. תאמין לי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הזוי... רכב שנמכר ב-85, כנראה מחייב סבסוד מהרכב החדש, אבל נשאיר את הקטנות האלה ליבואן ולבחור שבטוח ש"נדפק"...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...