Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה למשטרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סלחו לי חבר'ה , אני משא"זניק (מה לעשות , מחוייבות אישית - בלי זה אין בגרות) , ואני חייב לספר לכם שאתמול היה מבצע , השתתפתי בו.

ממה שידוע לי , המבצע נערך רק בנ"צ , מטרתנו , הייתה לתפוס "פושעים" שנוסעים ללא חגורות!.

אקיצר , המצב פשוט עצוב! עצרנו הרבה מכוניות , לא אגזים אם אומר שעצרנו לפחות 30 רכבים! , שהנהג או הנוסעים לא היו חגורים!.

אתם יודעים מה עוד יותר עצוב? שברב הרכבים ההורים היו חגורים , הילדים לא!! :mad:

איזה בנאדם נורמלי , חוגר את עצמו אבל לא חוגר את ילדיו הקטנים?! זה לא בנאדם זה נבלה חסרת אחריות.

אתם צריכים לשמוע את התירוצים של ההורים/האנשים הלא חגורים - שכחתי לחגור , עכשיו יצאתי מהדואר , לא שמתי לב - בלה בלה בלה בלה.

אני לא אומר , שהשוטרים תמיד צודקים! ומה לעשות , גם אני לא סובל שוטרים.

הם חושבים שהם נמצאים מעלנו - זה לא נכון , אני ראיתי הרבה מאוד שוטרים שעושים עבירות תנועה , כמו לעבור על קו הפרדה רצוף , כניסה לאין כניסה וכדומה.

אני רוצה לומר , שאני גאה מאוד במבצע שערכנו אתמול , אני פשוט התעצבנתי שראיתי את כל הילדים הקטנים לא חגורים ואת ההורים שלהם חגורים , זה מאוד מכעיס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמנם מבצע למטרה טובה וחשובה (באמת באמת חשובה)

אבל שמת לב איפה תפסת?...

אמרת שלהורים היו תירוצים כגון

עכשיו יצאתי מהדואר

וכו'

או בקיצור - נבחר מקום שבו קל לתפוס ולתת קנסות (אתה בעצמך הפכת לחלק מהשיטה)

[שוב אני מדגיש - למשטרה מדי פעם מטרות נכונות - פשוט האמצעים לוקים]

וואלק אתתתתה

פורסם

אבל שמת לב איפה תפסת?...

עכשיו יצאתי מהדואר

וכו'

בוא אני אספר לך משהו , אני עמדתי כ-20 מטר מהדואר , כל הנהגים סתם ז*** ת'שכל.

היו כמה ערסים , שנסען בלי חגורה (הם ראו אותנו , ולא שמו ז**) , אחרי כמה שניות , הם חטפו אזהרה או דוח - לא שמתי לב בדיוק.

אתמול חילקו אזהרות! היו מקרים מזעריים שגם נתנו דוחות , זה כתוצאה מדיבור בסלולרי או אכילה + אי חגירת - חגורות בטיחות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אבל שמת לב איפה תפסת?...

עכשיו יצאתי מהדואר

וכו'

נו. מה יהיה?

אם אתה מכריח את עצמך למצוא את חצי הכוס הריקה, אתה תמצא אותה. הורים שלא חוגרים את הילדים ביציאה מהדואר לא יחגרו את הילדים כשנוסעים לבקר את הסבתא בתל אביב. ואם כולנו נתרום במקום לבקר כל הזמןף אולי יהיה איזה שיפור ברמת חיינו

פורסם
אהלן,

סלחו לי חבר'ה , אני משא"זניק (מה לעשות , מחוייבות אישית - בלי זה אין בגרות) , ואני חייב לספר לכם שאתמול היה מבצע , השתתפתי בו.

ממה שידוע לי , המבצע נערך רק בנ"צ , מטרתנו , הייתה לתפוס "פושעים" שנוסעים ללא חגורות!.

אקיצר , המצב פשוט עצוב! עצרנו הרבה מכוניות , לא אגזים אם אומר שעצרנו לפחות 30 רכבים! , שהנהג או הנוסעים לא היו חגורים!.

אתם יודעים מה עוד יותר עצוב? שברב הרכבים ההורים היו חגורים , הילדים לא!! :mad:

איזה בנאדם נורמלי , חוגר את עצמו אבל לא חוגר את ילדיו הקטנים?! זה לא בנאדם זה נבלה חסרת אחריות.

אתם צריכים לשמוע את התירוצים של ההורים/האנשים הלא חגורים - שכחתי לחגור , עכשיו יצאתי מהדואר , לא שמתי לב - בלה בלה בלה בלה.

אני לא אומר , שהשוטרים תמיד צודקים! ומה לעשות , גם אני לא סובל שוטרים.

הם חושבים שהם נמצאים מעלנו - זה לא נכון , אני ראיתי הרבה מאוד שוטרים שעושים עבירות תנועה , כמו לעבור על קו הפרדה רצוף , כניסה לאין כניסה וכדומה.

אני רוצה לומר , שאני גאה מאוד במבצע שערכנו אתמול , אני פשוט התעצבנתי שראיתי את כל הילדים הקטנים לא חגורים ואת ההורים שלהם חגורים , זה מאוד מכעיס.

אני בעד אכיפה כזו , לאנשים מגיע דוחות על חגורות במיוחד אם הם לא חוגרים

את ילדיהם מאחור .

וכן אתה חלק מהשיטה , היום עמדתם לחלק דוחות או אזהרות שזה מה שמציק לי

על חגורות , בעבירה כזו לא צריך ליהיות מקום למחילה .

בניגוד לעבירה הכי מסוכנת בישראל - מהירות - ששם אתם תאמצו את השיטה

תעמדו מוסתרים ותתפסו פושעים שנהגו ב130 !!!!! בכביש 1 בלילה .

וכמובן אז זה כבר לא אזהרה אלא דו"ח.

פורסם

אני בעד אכיפה כזו , לאנשים מגיע דוחות על חגורות במיוחד אם הם לא חוגרים

את ילדיהם מאחור .

וכן אתה חלק מהשיטה , היום עמדתם לחלק דוחות או אזהרות שזה מה שמציק לי

על חגורות , בעבירה כזו לא צריך ליהיות מקום למחילה .

בניגוד לעבירה הכי מסוכנת בישראל - מהירות - ששם אתם תאמצו את השיטה

תעמדו מוסתרים ותתפסו פושעים שנהגו ב130 !!!!! בכביש 1 בלילה .

וכמובן אז זה כבר לא אזהרה אלא דו"ח.

לירן , אני תיכוניסט , אין לי שום זכות (ואפשרות) לחלק דוחות , את זה עושים הבוגרים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לה את הפרונט הקדמי תיקנו אותה-שימו לב שבחלר הקדמי אין מדבקות-עשו לה פחחות רצינית, ועכשיו הגיע הקטע הזה...

הניידת של בסיסי משא"ז בבקעת אונו.

והקטע הכי מטורף הוא שבעברי שהייתי מתנדב הנהג שריסק את הניידת הזאת רץ להלשין עליי שיש לי נהיגה פרועה על הניידות{חרטטן סוג א'}-קיבל את זה בחזרה כמו בומרנג... :biggrin2:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שומרי חוק לא תמיד נוסעים ומתנהגים כחוק! ראיתי במעלה אדומים, מי שמכיר את הכיכר שליד הקניון, שוטר באמצע הכיכר עצר את הניידת, הדליק את הקוז'אקים, הרים אמברקס, נעל את הניידת, והלך לקנות שתיה מהתחנת דלק. וכל זה באמצע כיכר!!! אז אלו שומרי חוק?!:? מזלו שלא בא אוטובוס והעיף אותו...:twisted:

פורסם

למה להקפיץ נושאיםלפני 3 וחצי שנים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...