Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול| מאזדה 323 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אוטוטו טיפול למאזדה שלי מסוג 323 מנוע 2.0 שנת 2003 (100 אלף קילומטר)

אני רוצה להביא את החומרים ושמוסכניק יעשה לי רק את העבודה (לא סומך עליהם ועל החומרים הסוג ב שהם שמים)

רציתי לדעת מה אני צריך לקנות ולהביא למוסכניק לקראת הטיפול ?

שמן מנוע, שמן תיבת הילוכים וכד' ...

אשמח לפרטים של החומרים הטובים ביותר שאפשר למצוא (לא משנה לי כמה זה יעלה, אין בעיה כספית)

אני רוצה לעשות גם פלאשינג למנוע, האם זה מומלץ ? או שאין צורך בקילומטר הנוכחי ?

תודה (:

פורסם

אני לא חסיד של פלאשינג אז אני לא אמליץ.

לא רשמת מתי היהה הטיפול האחרון, אז אני מבחינתי טיפול 15K.

בכל מקרה , שמן חצי סינטטי 10W40, פילטר שמן מקורי (אמרת שאין בעיה של כסף), פילטר אוויר, אין צורך במקורי.

פילטר דלק (גם כן מקורי) אם לא החלפת אף פעם, פלאגים (אני מעדיף NGK ), חוטי הצתה מקוריים.

ותבקש שיבדוק את הבלמים.

לגבי שמן גיר, תבדוק בהוראות יצרן.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

טיפול מתבצע לפי זמן או ק"מ. הרכב שלך בן 8 ולא ידוע לנו הסטוריית הטיפולים שלו ולכן קשה לקבוע באיזה טיפול מדובר ומה צריך להחליף. קח בחשבון שהיצרן ממליץ להחליף כל תקופה גם נוזל בלם ונוזל תיבת הילוכים למשל ולעבור על חיזוק של ברגים ועוד ועוד, וזאת מעבר להחלפת החלקים לטיפול הספציפי.

בכל מקרה, אין טיפול ספציפי שמוגדר ל-8 שנים או 100,000 ק"מ בלאנטיס ויש לבדוק מה נעשה ברכב ומתי, ובנוסף, לבדוק את כלל מערכות הרכב במהלך הטיפול על מנת להחליט מה צריך.

לגבי פלאשינג למנוע, שוב, תלוי מאוד מה מצב המנוע. בד"כ עושים פלאשינג מסיבה מוגדרת ולא סתם כך, וגם כאן הדעות חלוקות. כמו כן, יש חברות שונות לפלאשינג וגם בזה הדעות חלוקות.

אם אתה מטפל במכון הרישוי בעכו, אז אתה אמור לסמוך על העבודה שלו (מסיבותיך שלך) ולכן אני מניח שגם על החומרים והחלקים שיחליף וכן על עצתו המקצועית, שאם לא כך, מדוע לעשות אצלו את הטיפול???:?

בכל אופן, בהצלחה8)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...