Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירוש או נוקיה 2 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית המקדש חרב בגלל שנאת חינם, הרכב נכנס למתחם גם אם בטעות, זה לא שמספר כלי הרכב שיכלו להשתתף היה מוגבל, הוא לא תפס מקום של חבר המועדון, לדעתי ראוי היה לתת לו להשתתף מבלי לפתוח תיבת פנדורה.

מפגן כזה הוא מפגן כוח למועדון וראוי להפגין אותו כלפי כלל האוכלוסיה, חכמנו אמרו ברוב עם הדרת קודש, אני מניח שרכב נוסף היה מוסיף הדרה למועדון, אחרי הכול הצופים בשירה לא ידעו שפלוני לא שילם את דמי החברות במועדון.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בית המקדש חרב בגלל שהקבלן חסך בחומרים...

שושני ! אתה לא ממושמע - ביקשו לא להגיב ...... :lol:

אני אישית גם לא חבר במועדון החמש ובכל פעם שאני חושב על הצטרפות מחדש עולה סיפור שכזה מאיפשהוא , חבל .... פשוט חבל ....

כבר אמרתי לא פעם שכשמדובר במועדון חברים אז קודם כל צריכים להיות חברים ....:oops:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
בית המקדש חרב בגלל שנאת חינם, הרכב נכנס למתחם גם אם בטעות, זה לא שמספר כלי הרכב שיכלו להשתתף היה מוגבל, הוא לא תפס מקום של חבר המועדון, לדעתי ראוי היה לתת לו להשתתף מבלי לפתוח תיבת פנדורה.

מפגן כזה הוא מפגן כוח למועדון וראוי להפגין אותו כלפי כלל האוכלוסיה, חכמנו אמרו ברוב עם הדרת קודש, אני מניח שרכב נוסף היה מוסיף הדרה למועדון, אחרי הכול הצופים בשירה לא ידעו שפלוני לא שילם את דמי החברות במועדון.

+1

אני אישית גם לא חבר במועדון החמש ובכל פעם שאני חושב על הצטרפות מחדש עולה סיפור שכזה מאיפשהוא , חבל .... פשוט חבל ....

כבר אמרתי לא פעם שכשמדובר במועדון חברים אז קודם כל צריכים להיות חברים ....:oops:

כל כך מסכים עם התגובה הזאת, מכל השרשורים שעולים פה בפורום עולה שמדובר במועדון חברים די.....עויין כלפי כל מי שלא חבר בו.

לא פעם עלה פה שרשור על אנשים שגורשו (פשוטו כמשמעו, אמרו להם "לכו מפה,אתם לא שייכים") כשכל חטאם היה שלא היו חברי מועדון.

לכל מועדון חברים יש כללים וזה בסדר גמור, אבל יש גם אנושיות ויש רצון לצרף אנשים חדשים למועדון, לא היה קורה כלום אם היו מסבירים לאותו מר פותח שרשור שהוא לא חבר מועדון ולהבא לא יוכל להשתתף באירוע או מפגש אבל מכיוון שכבר הגיע הפעם הוא מוזמן להצטרף.

הייתם יוצאים גדולים!

אבל חס וחלילה שזה יקרה, עדיף להתנהג בצורה המתנשאת\אליטיסטית הרגילה, וכשמישהו מתלונן על משהו מיד לדאוג שמישהו ייבקש "נא לשתוק" כדי שחס וחלילה המועדון יתנהג כמו מועדון מכובד ויתן תגובה מסודרת ומכובדת.

ממליץ לכם לשנות את שם המועדון ל"מועדון הכסף" כי מהתמונות של המפגשים המיוחדים שלהם עולה שדווקא לא מעט רכבי "מועדון ה-7" בדמות קורבטים חדשות וכו' נכנסות לשם ללא בעיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
+1

כל כך מסכים עם התגובה הזאת, מכל השרשורים שעולים פה בפורום עולה שמדובר במועדון חברים די.....עויין כלפי כל מי שלא חבר בו.

לא פעם עלה פה שרשור על אנשים שגורשו (פשוטו כמשמעו, אמרו להם "לכו מפה,אתם לא שייכים") כשכל חטאם היה שלא היו חברי מועדון.

לכל מועדון חברים יש כללים וזה בסדר גמור, אבל יש גם אנושיות ויש רצון לצרף אנשים חדשים למועדון, לא היה קורה כלום אם היו מסבירים לאותו מר פותח שרשור שהוא לא חבר מועדון ולהבא לא יוכל להשתתף באירוע או מפגש אבל מכיוון שכבר הגיע הפעם הוא מוזמן להצטרף.

הייתם יוצאים גדולים!

אבל חס וחלילה שזה יקרה, עדיף להתנהג בצורה המתנשאת\אליטיסטית הרגילה, וכשמישהו מתלונן על משהו מיד לדאוג שמישהו ייבקש "נא לשתוק" כדי שחס וחלילה המועדון יתנהג כמו מועדון מכובד ויתן תגובה מסודרת ומכובדת.

ממליץ לכם לשנות את שם המועדון ל"מועדון הכסף" כי מהתמונות של המפגשים המיוחדים שלהם עולה שדווקא לא מעט רכבי "מועדון ה-7" בדמות קורבטים חדשות וכו' נכנסות לשם ללא בעיה.

וזו בדיוק הסיבה שיהודים לא עושים ילדים ברחוב..

אילו כל משיאי העצות היו רואים את התמונה לאשורה, תגובתם היתה אחרת.

בני זהר היה חבר מועדון ה 5 תקופה ארוכה.

לפני כ 3 שנים תבע את מנהלי פורום אספנות בגין מחיקת הודעותיו בבית דין חברים.

תביעתו נדחתה על הסף והוא חוייב בהוצאות משפט בסך 2500 ש"ח.

למיטב ידיעתי, ויתקנו אותי באם אני טועה, הכסף עדיין לא הועבר לקופת המועדון.

מאחר ובית דין חברים היה לצנינים בעיניו, החליט מר זהר לתבוע אותי אישית (יחד עם חבר מועדון שלא אפרסם את שמו ללא אישורו) על סך 50,000 ש"ח.

התביעה כלל לא נידונה, וחבל, כי שני הנתבעים כלל לא חסמו את מר זהר מהשתתפות בפורום הנ"ל, מסיבות טכניות גרידא.

כרגע מר זהר אינו חבר מועדון, ולכן הצטרפות אדם שאינו חבר מועדון לאירועים סגורים אינה מקובלת, בייחוד לאור הצעדים שנקט.

למיטב ידיעתי, אף חבר בסניף הצפוני אינו מוסמך "להזמין" אנשים שאינם חברי מועדון, וכך אמור להיות.

לאחר מספר דקות עזב בני זהר את המקום, וגם כשהיה שם לא נראתה התלהבות יתרה מנוכחותו..

וכאן אני אומר שאם בני זהר לא היה עוזב את השטח, הארוע לא היה מתקיים, חד וחלק !

גם לנו יש קצת כבוד עצמי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

אני מקבל את מה שאתה כותב לגבי פותח השרשור, אבל מה שכתבתי עדיין תקף, המועדון משדר כלפי חוץ עויינות, זה עולה כאן בפורום לא בפעם הראשונה.

אני שוב שואל, למה מועדון שמכבד את עצמו לא יכול לקבוע דובר מסודר שיגיב לשרשורים מסוג זה ויענה בצורה מכובדת לבעיות שעולות לפרק ?

למה יש הרבה פעמים תחושה שהמועדון מאוד לא אוהב או מכבד את מי שלא חבר מועדון ?

ואיך זה שאנשים עם רכבי אספנות לעיתים לא מורשים להשתתף במפגשים בגלל שאינם חברי מועדון, אך חברי מועדון בעלי רכבים חדשים (אשתמש שוב בדוגמא של הקורבטים במפגשים) כן מורשים להשתתף ?

דמי החבר הם מעל מה שהמועדון מייצג ?

למען הסר ספק, הכל נשאל באמת על מנת להבין את ההתנהלות, לא נכתב בטון מתלהם, אני פשוט חושב שבתור מועדון מקובל שיהיה תשלום דמי חבר וכמובן פריווליגיות לחברים, אבל במקביל אני חושב שהמועדון אמור לשדר יותר "ידידותיות" כלפי מי שלא חבר בו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בית המקדש השני חרב בגלל שנאת חינם. כנראה שזה משפיע גם על הטיפול בנושאי אספנות רכב

אם היית גבר היית נשאר , מדובר בשטח ציבורי למיטב ידיעתי , אפילו לא שייך למפקד משמר הגבול.

.

כרגע מר זהר אינו חבר מועדון, ולכן הצטרפות אדם שאינו חבר מועדון לאירועים סגורים אינה מקובלת, בייחוד לאור הצעדים שנקט.

למיטב ידיעתי, אף חבר בסניף הצפוני אינו מוסמך "להזמין" אנשים שאינם חברי מועדון, וכך אמור להיות.

לאחר מספר דקות עזב בני זהר את המקום, וגם כשהיה שם לא נראתה התלהבות יתרה מנוכחותו..

גם לנו יש קצת כבוד עצמי.

וגם טפשות רבה.

אירוע שנתי שעליו עמלים חובבי רכב אספנות היה מבוטל בגלל שפלוני שנוא ( ונקודת המוצא שלי היא שכל מה שכתבת הוא נכון ויותר) לא היה מתפנה מהמקום.

אני חושד שאם הוא היה מודע לכך הוא היה נשאר.

מה היה הנזק אילו הוא היה נשאר והאירוע היה מתנהל כרגיל??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
וגם טפשות רבה.

אירוע שנתי שעליו עמלים חובבי רכב אספנות היה מבוטל בגלל שפלוני שנוא ( ונקודת המוצא שלי היא שכל מה שכתבת הוא נכון ויותר) לא היה מתפנה מהמקום.

אני חושד שאם הוא היה מודע לכך הוא היה נשאר.

מה היה הנזק אילו הוא היה נשאר והאירוע היה מתנהל כרגיל??

האמירה שהאירוע לא היה מתקיים נאמרה על דעתו של חן ולא משקפת, לעניות דעתי, את דעת המועדון. וברור שלא צריך לתת למי מ"אוהבי" המועדון את התענוג להרוס אירועים. זאת לא הפעם הראשונה שמר זהר נכנס לאירוע של המועדון שהוא פרש ממנו וגם האירוע הקודם לא בוטל.

למועדון יש דובר וגם נוהל מאד מסודר לכניסת חברים ושאינם חברים לאירועיו. זה בדיוק כדי למנוע חיכוכים עם הש"ג. אז אם כל אחד שלא מתירים לו להכנס פותח שירשור בפורום, שיבושם לו. לא שמעתי שבפורום "תחבורה ציבורית" מתלונן מישהו בזעקות שבר שלא נתנו לו להכנס דרך הדלת האחורית של האוטובוס. ראשי המועדון הם לא אבנים. הם בני אדם שחייבים לתמרן בין רצונות סותרים והנוהל שגובש ופורסם מאזן ביניהם וטוב שכך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
חן,

אני שוב שואל, למה מועדון שמכבד את עצמו לא יכול לקבוע דובר מסודר שיגיב לשרשורים מסוג זה ויענה בצורה מכובדת לבעיות שעולות לפרק ?

.

תגובה אופיינית לשואל שלא יודע את העובדות. מתבקש לפחות נוסח:"האם למועדון שמכבד את עצמו יש דובר" וכו'

אז יש, דובר מיקצועי שחי בתקשורת וגם בפורום (הפתוח והסגור) והשיקול אם לענות לכל אחד שמנסה להכנס לאירוע ולא מוכנס, הוא שיקול מיקצועי שלו.

והתחושה שהמועדון לא מכבד היא סוביקטיבית שלך. אל תשכח שהמועדון מחוייב קודם כל לחבריו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
וזו בדיוק הסיבה שיהודים לא עושים ילדים ברחוב..

אילו כל משיאי העצות היו רואים את התמונה לאשורה, תגובתם היתה אחרת.

בני זהר היה חבר מועדון ה 5 תקופה ארוכה.

לפני כ 3 שנים תבע את מנהלי פורום אספנות בגין מחיקת הודעותיו בבית דין חברים.

תביעתו נדחתה על הסף והוא חוייב בהוצאות משפט בסך 2500 ש"ח.

למיטב ידיעתי, ויתקנו אותי באם אני טועה, הכסף עדיין לא הועבר לקופת המועדון.

מאחר ובית דין חברים היה לצנינים בעיניו, החליט מר זהר לתבוע אותי אישית (יחד עם חבר מועדון שלא אפרסם את שמו ללא אישורו) על סך 50,000 ש"ח.

התביעה כלל לא נידונה, וחבל, כי שני הנתבעים כלל לא חסמו את מר זהר מהשתתפות בפורום הנ"ל, מסיבות טכניות גרידא.

גם לנו יש קצת כבוד עצמי.

חן,הרבה זמן לא הגבתי בשירשורים מהסוג הזה ואני גם לא מתכוון לעשות קאמבק די מיציתי את העניין, יותר מיזה אני אפילו מסכים עם רוב מה שכתבת בתגובה שלך כי על פניו זה לגיטמי ונכון לעשות.

חוץ מדבר אחד!

"גם לנו יש כבוד עצמי"

את קיפניס ונמרי החזרתם לאזור המועדון ולפורום,

אפילו אותך קיבלו חזרה אחרי שערקת והיית מבין הוגי IVC.

לרוב המפגשים שלכם אתם מכניסים רכבי אספנות שאינם חברי מועדון כדי לקשט ולהעצים.

יש עוד מספר רב של דוגמאות.

שורה תחתונה אני חושב שזה בסדר גמור שעמדתם על הרגליים האחריות וסילקתם אותו,ככה פועלים אנשים עם עמוד שידרה.

אבל,בקטע של הכבוד עצמי,יש לכם עוד המון מה ללמוד.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

גם אני כחבר מועדון החמש מראשיתו עברתי משו לפני מספר שנים בעת שהלארק שלי חנתה בארוע בפארק הלאומי ברמת גן

שמעתי מפי חבר מועדון ותיק ומכובד את המילים,,מה לארק זה היה אוטו?הן היו סתם מכוניות"",בחרתי להפנים מאז אך לא להציג את הרכב יותר בארועים,כי מילים שכאלו לא היו אמורות להאמר מפי חבר מועדון ותיק ומכובד ככל שיהיה,וכן לא עזבתי את חברותי במועדון

אף חידשתי לשנתיים,לאנשים יש את הזכות לעשות כרצונם,מקווה שהרכב שלי לא מבייש איש מהמועדון.על כל פנים אכן מורגשת לפעמים אוירת התנשאות גם שאני מגיע למתחם נוקייה,ללא הרכב,אך מי יודע אפשר שאביא אותו פעם לשם.

עופר בן צבי

פורסם

"גם לנו יש כבוד עצמי"

את קיפניס ונמרי החזרתם לאזור המועדון ולפורום,

אפילו אותך קיבלו חזרה אחרי שערקת והיית מבין הוגי IVC.

לרוב המפגשים שלכם אתם מכניסים רכבי אספנות שאינם חברי מועדון כדי לקשט ולהעצים.

יש עוד מספר רב של דוגמאות.

שורה תחתונה אני חושב שזה בסדר גמור שעמדתם על הרגליים האחריות וסילקתם אותו,ככה פועלים אנשים עם עמוד שידרה.

אבל,בקטע של הכבוד עצמי,יש לכם עוד המון מה ללמוד.

שלום קובי.

מאחר ונגעת בי אישית, אגיב על דבריך.

לא ערקתי ממועדון ה 5 אלא הפסקתי את חברותי ל 8 חודשים (פשוט לא חידשתי אותה) בשל הכעס על מחיקת השרשורים שנגעו למה שכונה "פרשת קיפניס נמרי", ובעקבות כך הוקם IVC, שמעולם לא שם לו למטרה פגיעה במועדון ה 5, וכך חיים שני הגופים זה לצד זה כמעט 3 שנים.

כל זמן שחבר מועדון לא סולק ממנו באסיפה שלא מן המיניין, אין מניעה חוקית להשיבו למועדון, סה"כ מדובר על מועדון חברים בעלי תחביב משותף, לא נחרצים פה גורלות וחיי אדם לא מונחים על כף המאזניים.

למפגש המרכזי בנוקיה נכנסות מכוניות שעומדות בקריטריונים שנקבעו ע"י מועדון ה 5 בוועדה מיוחדת שכותב שורות אלו נמנה על חבריה, והסיבה פשוטה - מועדון ה 5 לוקח אחריות על הנעשה במשטח התצוגה, וזו אינה חנייה ציבורית אגב, ולכן מוטת השליטה ואפשרות לנקיטת סנקציות כנגד מפירי חוק קלות בהרבה, מאחר ומדובר בחברי מועדון ה 5 בלבד !

למפגשים האזוריים מגיעים גם רכבים של בעלי עיניין בתחביב שאינם חברי מועדון, ולרוב לאחר תקופה מסויימת הם הופכים לחברים, ואם לא, אז לא..

להשקות או לקבלות פנים מוזמנים לעיתים בעלי רכבים דומים או מתוצרת אותו יצרן, שאינם חברי מועדון, וזה מצויין במפורש בהזמנה, ולהבא זה יצויין בהבלטה יתרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בית המקדש השני חרב בגלל שנאת חינם. .

בית המקדש חרב בגלל שנאת חינם.

להגיד שבית המקדש חרב בגלל שנאת חינם זה הזוי כמו להגיד שהכבאים באסון הכרמל נהרגו כי לא שמרו שבת.

בית המקדש השני הוחרב ע"י כוחות כיבוש רומאיים אדירים בגודלם שרק עם הזוי בפינה של המזרח התיכון יכול לחשוב שיוכל להם או בדיעבד שלא יכל להם בגלל שנאת חינם.

אבל, אם כבר הוזכרה פה שנאת חינם, הסיטואציה שנוצרה בארוע ע"ש גלאי (ללא שום קשר למי צודק ומי לא), מזכירה באופן מופלא את סיפור "קמצא ובר קמצא" קיראו, השכילו ותפנימו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אירוע הגביע הנודד על שם גלאי ז"ל הוא אירוע שנתי של מועדון החמש, ומיועד לחבריו. ההזמנה לאירוע הדגישה זאת בצורה חד משמעית, לרבות הסדרי החניה במקום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369617&highlight=%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99

לאור זאת ומבלי להיכנס לעניינים אישיים, לא ברורה לי הטרוניה מצד מי שאינו חבר מועדון, לא הוזמן ושנדחתה בקשתו להיכנס למתחם. עם זאת, כולנו צריכים קודם כל "להיות בני אדם", וגם אם בקשה נדחית יש לעשות זאת בסבר פנים יפות וללא התנשאות. על פי רוב, כך נהוג וכך נעשה. מרבית חברי המועדון ומרבית הפעילים אינם חשים ואינם נוהגים בהתנשאות כלפי מי שאינם חברים, ובכל מקרה כולם מוזמנים להצטרף, עם או בלי רכב, וליהנות ממגוון אירועי המועדון והשירותים שהוא נותן. אך אנא, מי שבוחר לא להצטרף - יאות להתאים עצמו לכללי המשחק: יש אירועים שפתוחים לכולם, ויש אירועים סגורים לחברי המועדון - הכל בהתאם להזמנה ולאופי האירוע.

זה לא שמספר כלי הרכב שיכלו להשתתף היה מוגבל, הוא לא תפס מקום של חבר המועדון, לדעתי ראוי היה לתת לו להשתתף מבלי לפתוח תיבת פנדורה.

אדון קבריו, אתה טועה. אני אישית הגעתי למתחם ב-11:30, החניה הייתה מלאה ונאלצתי לחנות את הקדילק שלי בחוץ, ליד הרכבים החדשים. לא הייתי החבר היחידי שהופנה החוצה. מה לעשות, מספר המקומות בתצוגה מוגבל.

אני שוב שואל, למה מועדון שמכבד את עצמו לא יכול לקבוע דובר מסודר שיגיב לשרשורים מסוג זה ויענה בצורה מכובדת לבעיות שעולות לפרק?

עידן, 2,341 הודעות פרסמת בקארס פורום על פני 8 שנים, ואתה לא יודע שיש למועדון החמש דובר? סימן שאתה לא מכיר כלל את המועדון ואת פורום המועדון, אין הסבר אחר. ומאחר ואינך מכיר, מוטב היה שלא היית מגיע למסקנות חותכות לגבי מי "המועדון" אוהב ומכבד. אתה מוזמן למפגש האזורי הקרוב אליך, ותרגיש בעצמך במה דברים אמורים. מבטיח לך שלא תתאכזב מהיחס של החברים.

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...