Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמה פעמים ביקשתי את עצתכם ואף פעם לא התאכזבתי : )

יש לי דייהטסו סיריון 2008, 87000 ק"מ (עברה טיפול ב-78000 ק"מ) עם חריקות חזקות בעת בלימה, כמעט בכל נסיעה. בנוסף, אבא שלי שנהג באוטו אמר כי הוא חש שיש ללחוץ על הבלם מעט יותר מהרגיל.

עבור הרקע אוסיף כי הרכב נרכש מאוטו-סנטר לאחר שהיה בהשכרה, וכי הוא עדיין באחריות היצרן.

מה לדעתכם הבעיה? (רפידות? דיסקיות?)

האם אוכל להכלילה במסגרת אחריות היצרן/אוטו סנטר?

מה צפויה להיות עלות התיקון?

האם זה מסוכן ליסוע כך עוד כמה ימים עד שיתאפשר לי להכניסו למוסך?

מלבד זאת, לקראת תום "שנת האחריות" אני עוברת על האוטו ויש עוד 2 בעיות שאני נתקלת בהן:

1. העברת ההילוכים בגיר מבוצעת בטורים גבוהים, לעיתים מעבר ל-3 בדקתי זאת במוסך מורשה והם אמרו זאין בעיה אבל בכל זאת...

2. "קרקושים" של הפלסטיק באוטו.

מדוע לדעתכם זה נגרם?

בתודה מראש,

ליאת

פורסם

אם יש תחושה שצריך ללחוץ יותר,יכול להיות שהרפידות לקראת סוף חייהם אם לא הוחלפו בטיפול.

השאלה לפני כמה זמן קנית את הרכב משם ואם איזה ק"מ,כי הם יכולים לטעון שזה נובע מצורת הנהיגה שלך במידה והרפידות שחוקות.

החלפתי בדובלו רפידות 150,כך שאני מאמין זה פחות או יותר גם המחיר לסיריון.זה לא יקר להחליף רפידות.

2-אין ממש מה לעשות אם זה,בהרבה רכבים יש איזה זימזום או קירקוש,תבדוק שאין שום דבר בדלתות,איזה מפתתח או משהו דומה שיכול לעשות רעש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

אני מניח שחברת ההכשרה לא הרכיבה רפידות\צלחות בלימה מקוריות, לכן יש חריקות בבלימה.

לרוב אין בעיה בטיחותית עם זה, אבל אם יש הרגשה שהבלימה לא מספיק טובה, יש לגשת למוסך לצורך בדיקה\תיקון.

צלחות+רפידות אמורות לעלות סביב 500-700 ש"ח לסט, אבל אם זה רק רעש של חריקות, ועובי הרפידות+ מצב הצלחות טוב, אפשר להמתין עם ההחלפה. יכול להיות שצריך להחליף רק את הרפידות, ואז המחיר הוא כמו שקודמי רשם - 150-170 ש"ח, אבל זה ללא עלות העבודה.

החלפת רפידות\צלחות בילום לא מכוסה ע"י אחריות היצרן.

למיטב ידיעתי גם הפלסטיקים לא מכוסים.

הגיר נבדק במוסך היבואן ונמצא תקין, אני לא חושב שיש עוד מה לעשות עם זה. המנוע של סיריון קטן, וזה הגיוני שהחלפת ההילוכים מתבצעת בסל"ד הזה, במיוחד כאשר מדובר בעליה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...