Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מהחלון בבית רואה את כל הבמות וכל זה אז ברגע שאני ישמע את סאבלימנאל, אני יעיף את עצמי לשם:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

צובחוץ בחיפה- הדג נחש וכנסיית השכל (הרשימה עוד ארוכה, אבל אלה ההופעות שמעניינות אותי) icon_smile.gif

פורסם

האמת, לא נעים להגיד אבל... נראה לי שאני בדרך לנתניה :oops:

מתאים לי משינה, אברהם טל וברי סחרוף.

מחר - טיול בצפון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מעדיף להיות בבית כאשר שתי הבנות שלי ישנות בנחת, מאשר להיות בחוץ עם 2 קרציות שמרוב עייפות לא נותנות לך להנות.

וחוץ מזה צריך גם כוחות למחר ל"על האש" .:wink:

פורסם

ביזיון שאין בירושלים הופעות של אמנים טובים ומוכרים השנה! כל מה שיש זה שרית חדד ועוד איזה 2 כוכב-נולדניקים מעפנים. (אה כן, יש גם את רגב הוד!!! ייפי קא יאי!) :|

מחכה כבר למסיבות רחוב בקיץ.

Mazda 2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בעבודה. מאבטח את נוסעי רכבות הלילה כשהם בדרך להנות.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

היות ואני "נטול ילדים" החג, עשיתי דגימות על זיקוקין בשרון:

בהרצליה היה שואו בסדר, בסביבות תשע. אבל בעשר וחצי היה טוב ומרהיב.

ברעננה נתנו בעשר מופע מרהיב.

די במקביל היה בכפר שמריהו או נוף ים (אין לי מד טווח לייזר בבית ולא נרים מזלט לזיהוי) מופע קטן ויפה במיוחד.

אם מישהו ראה מופע זיקוקין יפה במיוחד - ספרו, יהיה טוב לבקר בשנה הבאה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני כן יכול לספר על מופע זיקוקים לא מוצלח, בגלל שינוי המיקום (משנה שעברה) - הפעם לא ראו היטב את מופע הזיקוקים (גבעתיים) מפני שהמיקום שנבחר להפעלתם לא היה מוצלח.

alfa 156 2.5.

פורסם

חזרתי עכשיו מהשלולית (נתניה), נמאס לי לחכות לאברהם טל, היהודים ומשינה.

היו 2 נגלות של זיקוקים ארוכות ומושקעות כל אחת מהם, נהנתי!

זה נכון

פורסם
צובחוץ בחיפה- הדג נחש וכנסיית השכל (הרשימה עוד ארוכה, אבל אלה ההופעות שמעניינות אותי) icon_smile.gif

במקום זה, תפסתי את הדג נחש ואת איפה הילד בספורטק, כולל הזיקוקים שלפני, ב11 תפסתי בירה, וקצת לאחר מכן משינה במוריה בצובחוץ. היה כיף :-D

• תוכן חדש...