Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בסדר - גם ביל גייטס אמר שהוא לא רואה שימוש למעל 640 קילובייט של זיכרון.

אני רוצה 76 ליבות ויותר זכרון ממה שאפשר לספור, אבל מה אני אעשה עם זה היום?

ויותר חשוב מזה, למה לשלם יותר אם לא תהה תמורה בפועל?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

מכשירים עם מקלדת:

מיילסטון 2 נהדר, אבל מוטובלר ובוטלואדר נעול. (ואולי עוד דברים שלא ידוע לי עליהם)

DesireZ נהדר, אבל מנגנון המסך קצת דבילי, איכות ההרכבה לא בשמיים, הספיקר קקי, אם אתה שם מגן ממש לא נוח להשתמש בdpad והמקלדת (לדעתי) הרבה פחות נוחה מהמיילסטון הראשון.

חרא של צלם

פורסם

הנקסוס הוא הטלפון היחידי שבו כמעט מובטח לך לקבל גרסאות אנדרואיד עדכניות, לפני כולם ונקיות מהשטויות של HTC\SAMSUNG וכו'. ה"כמעט" הוא למקרה שבו יוצא דור חדש וגוגל מפסיקים לעדכן את שלך. בנתיים זה לא קורה - יוצאים לי עדכונים לנקסוס 1 כשהנקסוס S כבר בשוק.

זה המכשיר היחידי שהייתי קונה כרגע, בקיצור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כבר המלצתי לך בשרשור אחר על הנקסוס.

המחסור בכ.ז לא מורגש, 16GB בהחלט די והותר.

הסוללה גרועה כמו בכל הסמארטפונים, אבל מחזיקה יום שלם בשימוש די אינטנסיבי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אני רוצה 76 ליבות ויותר זכרון ממה שאפשר לספור, אבל מה אני אעשה עם זה היום?

ויותר חשוב מזה, למה לשלם יותר אם לא תהה תמורה בפועל?

המצב אמנם באנדרויד מהבחינה הזו הוא יחסית חרבנה (פשוט כי התמיכה של המערכת הפעלה ב2 ליבות היא די לא קיימת, אפשר לראות את זה גם עם הביצועים של הXOOM - עוד מוצר אנדרויד נפלא שכמובן עדיף על המתחרה האפלית) , אבל זה ישאר ככה בדיוק חודש ואז יתחילו לצאת תוכנות עם יתרונות גדולים לכפולי ליבה.

סתם דוגמא לשימוש במעבדים החדשים באייפד 2 - הוצאת 1080P מהמכשיר ישירות , ואם נעזוב לרגע את הוידאו - המכשיר מסוגל לרנדר מחדש ל1080P למסך.

תמיד אפשר להגיד למה אני צריך ... אז נכון - היום אתה לא צריך - אבל עוד חצי שנה - אתה תתבאס.

אם קונים מוצר - במיוחד עם קצב עדכונים גבוהה כמו סמארטפון - והקפיצה בחומרה בין החד ליבתיים לדו ליבתיים (שמתבטאים גם ביותר זיכרון ובכרטיסי מסך משמעותית חזקים יותר) היא כ"כ דרמטית - זו עצה גרועה לקנות את המכשירים היוצאים - כשהמחירים שלהם אפילו לא ירדו עדיין.

חכה שיתחילו למכור פה גלקסי 2 ואז תראה מה קורה למחירים של המכשירים חדי הליבה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אף פעם לא תכננתי לקנות פה.

וכרגע אני נמצא במצב שבו לא יכאב לי להחליף מכשיר אחרי שנה, אז אם תהיה לי סיבה מספיק טובה אני אעשה את זה.

חרא של צלם

פורסם

נשארו מיילסטון 2 ונקסוס אס מה סיכוי למצוא מקום שמחזיק אותם פועלים?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

ומה עם מוטורולה דיפיי?

ד"א, באתר אמריקאי של מוטורולה ראיתי ערב רב של מכשירי אנדרואיד, כמעט לכל כיס ולכל דרישה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...