Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט כרומה [2010]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזדמנה לי האפשרות לרכוש פיאט כרומה 2010 חדשה, ששכבה בבונדד שנה. בת זוגתי שתחיה חושבת שהרכב מצויין למשפחה (במיוחד לאחר שהתחדשנו בצאצא).

אני חושב שמדובר ברכב ישן שייצורו פסק, עם רצפה,מנוע וגיר אופל מהדור הקודם. בהתחשב שהמחיר ממש אטרקטיבי (115,000 ש"ח) לרכוש או לא. אשמח לראות את דעתכם, למי שמכיר את הרכב.

פורסם

כל מה שאמרת נכון.

מצד שני, יש לך הנחה של כמעט 25 אלף ש"ח על הרכישה. ממש זנות.

אם מחירי הדלק לא מרתיעים אותך, אתה אמור להינות ממרכב הסטיישן שלו עבור הצאצא שלך ומרכב מפואר למדי.

קח בחשבון ירידת ערך מזעזעת - שילוב של כמה גורמים:

א. הרכב לא מוכר בכלל בשוק.

ב. מחירי הדלק הגבוהים דוחקים חלקים גדולים יותר ויותר באוכלוסייה לרכבים חסכוניים ככל האפשר. שלך לא נכנס לקטגוריה הזו.

פורסם

אם בכוונתך להישאר עם הרכב הרבה שנים - זו עסקה מצויינת.

ככל שתוריד מהמחיר יותר - כך הכדאיות עולה.

במחיר של סובארו B3 אתה מקבל רכב מצויין, ושונה מהעדר היפני/קוריאני.

אתה קונה בזול וכנראה תמכור בזול.

וחוצמזה - תקשיב לזוגתך. אם היא רוצה את האוטו - אל תתחכם!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וחוצמזה - תקשיב לזוגתך. אם היא רוצה את האוטו - אל תתחכם!

בשביל משפטים כאלה שווה להוסיף לחיץ LIKE לפורום.

לפותח השרשור: זו הרפתקאה. מיעוט רכבים, מיעוט חלפים וזמינותם. קח זאת בחשבון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפותח השרשור: זו הרפתקאה. מיעוט רכבים, מיעוט חלפים וזמינותם. קח זאת בחשבון.

אכן זו גם בעיה; כפי הידוע לי אין חלפים תחליפים משום מיעוט הרכבים ולמעשה אני קשור בחתונה קתולית עם סמל"ת.

פורסם

ישנה דרישה גבוהה לרכבי סטיישן בעיקר במשפחות מרובות ילדים(דתיים בעיקר) אולי בעתיד כתוצאה ממחסור של רכבים בנישה זו ועקב מחירו המתרסק והזול במרוצת השנים יהווה קנייה אטרקטיבית ,אולי שווה לבחון את הרכב ,כמובן שאיני מנבא דבר.

מנסה למצוא עבורך טיפה של אור.

בהצלחה

פורסם

לפי נתוני היצרן האופטימיים יש לו צריכת דלק רעה להחריד.

8 נסיעה עירונית (ק"מ לליטר) 13.15 נסיעה בין עירונית (ק"מ לליטר) 10.63 נתונים באתר פיאט מדברים על 8 ק"מ לליטר בצריכה עירונית, מה שאומר שזה בפועל משהו כמו 6.5-7.

בינעירוני מדברים על 13.5 לליטר אבל בפועל זה אמור להיות 12-11.5

במחירי הדלק הגבוהים היום עשה את החשבון בהנחה שהאישה עושה ק"מ נכבד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
לפי נתוני היצרן האופטימיים יש לו צריכת דלק רעה להחריד.

8 נסיעה עירונית (ק"מ לליטר) 13.15 נסיעה בין עירונית (ק"מ לליטר) 10.63 נתונים באתר פיאט מדברים על 8 ק"מ לליטר בצריכה עירונית, מה שאומר שזה בפועל משהו כמו 6.5-7.

בינעירוני מדברים על 13.5 לליטר אבל בפועל זה אמור להיות 12-11.5

במחירי הדלק הגבוהים היום עשה את החשבון בהנחה שהאישה עושה ק"מ נכבד.

לא. ק"מ נכבד לא עושים. אולי 10,000 ק"מ בשנה.

שמתי לב לעניין צריכת/שתיית הדלק, ככל הנראה צריכת הדלק הגבוהה עקב שימוש במנוע אופל 2200 סמ"ק ותיק מאוד. אגב, מישהו מכיר את אמינות המנוע הזה ?

פורסם

למיטב הבנתי מדובר באותו בלוק שנמצא ב-159 על נגזרותיה השונות. אם אכן זה כך, מדובר במנוע אמין ולא בעייתי שמצויד בשרשרת תזמון (להבדיל מרצועה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האם אתה יד ראשונה ? ומי המוכר ?

אני אהיה יד שניה לאחר שסמל"ת הינה היד הראשונה וזאת משום שהרכב בארץ מעל שנה. לרכב 0 ק"מ.

פורסם

כמו שכבר נאמר, אם אתה מתכנן להחזיקו זמן רב, בהנחה ותוריד אותם עוד קצת זו יכולה להיות עסקה טובה.

הדבר היחיד שאמור להרתיע זה ירידת ערך, אך כמו שכבר אמרו - תקנה בזול ותמכור בזול.

משכנתא זה קל

פורסם

אם מדובר בצאצא ראשון - לא בטוח שאתה חייב רכב כ"כ גדול. אגב, אני חושב שהוא נראה נהדר, רק שבאמת אני לא יודע למי (ואם בכלל) תמכור אותו, גם בהנחה. דתיים אוהביים סטיישנים עם 7 מושבים בד"כ. אני זוכר שכשהתחילו למכור אותו, ניסו לשווק אותו כרכב מנהלים שונה, אבל גם תמחרו אותו בהתאם. התמחור לדעתי הרג אותו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני אהיה יד שניה לאחר שסמל"ת הינה היד הראשונה וזאת משום שהרכב בארץ מעל שנה. לרכב 0 ק"מ.

חשוב מאוד לדעת באילו תנאים הרכב אוחסן משך כל זמן אחסנתו, האם במגרש פתוח או במבנה סגור והאם מולאו הוראות היצרן בכל הנוגע לאחסנה וטיפול ברכב "עומד" שכזה. אם מדובר באחסנה נאותה ובמבנה סגור, מדובר להערכתי על עיסקה מאוד כדאית, שכן אתה מקבל מכונית גדולה, חזקה, מאובזרת ומרווחת מאוד במחיר "מצוין עד מגוחך".

פורסם

אם אני שם עצמי במקומך אני שוקל מספר משתנים:

1. כמה שנים אני מתכנן להשאיר את הרכב הנ"ל? ככל שנעלה בשנים, העסקה נראית כדאית יותר.
  2. האם אני מוכן לעשות טרייד אין לפיאט חדשה במועד המכירה? אם התשובה היא כן עניין הסחירות מאיים פחות.
  3. כמות הנסועה השנתית: אם אכן כמות הנסועה מסתובבת סביב ה10K בשנה עניין הדלק פחות משחק תפקיד.
  4. האם מתוכננת התרחבות נוספת בקרוב? נושא מאוד אישי, אך כמו שהוזכר קודם, בשביל ילד אחד אין צורך ברכב גדול שכזה.

המחיר האטרקטיבי לרכב ייחודי וסופר פרקטי בהחלט עושים לי את זה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...