Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר מחפש רכב בסביבות 60K לשינוע עצמו+אשתו+ילד עתידי. לא מחפש זריזות, כן מחפש נוחות סבירה ובטיחות גבוהה במבחני הריסוק, ומידי פעם נסיעה מת"א לחיפה+. המלצתי לו לחפש פוקוס 5ד', עם אזהרה לגבי נפח אחסון עגלת תינוק.

לאחר חיפושים והמלצות מצד מכרים כאלה ואחרים, קיבל היום לבדיקה פוקוס 5ד' יפה מאוד מאוויס. לשאלתו על תאונות ענה הנציג: רק הוחלפה מראה שמאלית. הסתכלתי קצת על הרכב. אני לא פחח או מבין גדול, אבל מייד רואים שהצבע של כנף שמאל לא 100% זהה לזה של מכסה המנוע, שאין עליו בכלל SWIRL MARKS - לעומת זאת על מכסה המנוע יש גם יש (לא שהם בפני עצמם מהווים בעיה, אבל ההבדל מעיד על משהו) , על פנס שמאל יש שריטות בצבע אדום שמשום מה נפסקות בדיוק בחיבור עם כנף שמאל, והפגוש לא 100% ישר. עדיין, הצבעתי בפניו על הנושא, ואמרתי לו שאם היתה רק תאונת פח - זה לא נורא בכלל.

בנוסף, הנציג דיבר על צמיגים חדשים, אבל מה שהגיע זה צמיג סיני כלשהו, בן שנה (נכון, לא ישן במיוחד) שעבר "חידוש" עם ספריי כלשהו מבחוץ, וגם זה ברמה חפיפניקית לגמרי. מזכיר את האפקט של ספריי "סקאי" של פעם. הצמיג הרזרבי היה בכלל מתחת לכל ביקורת.

ותוצאות הבדיקה בהיבט זה? "תיקוני פגיעות בגוף הרכב סביב פח וצבע, פגיעה ותיקון דופן אחורית ימין ומשקוף חיצוני ומילוי חומר".

האמת? למעט הנושא של המשקוף ומילוי החומר זה אולי עוד סביר, אבל דחילק - למה לשקר לבן-אדם?

חבל, דווקא יצא לאוויס שם טוב יחסית בתחום זה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שלום לך תל אביבי יקר .

רק שתדע לך שאויס אחת החברות אם לא החברה שהכי אמינה בדברים הללו !

לקחתם רכב לאחר תיקונים והכנה כפי שנקרא בשפה המקצועית ומספיק שצבעו 2 דלתות צד הצבע מותז כמובן שלא במתכוון גם על המשקוף תיקח את הרכב לפחח מקצועי ויגיד לך בדיוק מה הרכב עבר .

לא נראה לי שישקרו לך בנוגע לתיקונים של עמודים משקופים וכו' שים לב יש תיקונים צבע ויש תיקון עקב תאונה זה שונה לחלוטין .

שיהיה לך המשך יום מהנה .

נ.ב. : לא אני לא עובד אויס

אני פשוט לקוח מאוד מרוצה שקנה שם כבר 4 רכבים וכול חברי קונים רק באויס השאר נוכלים.

פורסם

ב 2 מההודעות האחרות שלך אתה רושם שאתה עובד באחת מחברות הליסינג הגדולות בארץ, ופה אתה רושם דבר כמו

וכול חברי קונים רק באויס השאר נוכלים.

מעניין מאוד איפה אתה עובד (או עבדת עד לא מזמן)

וגם אם לא, אתה מודע לזה שמה שאתה עושה פה זו השמצה חסרת שחר, כן?

פורסם

בא נעשה שיעור בלוגיקה:

1. סילבר מזדה 3 מעיד שהוא עובד בחברת ליסינג.

2. סילבר מזדה 3 טוען שאויס טובים, כל השאר נוכלים.

3. סילבר מזדה 3 מעיד שהחברה שהוא עבד בה היא לא אויס.

מסקנה: סילבר מזדה 3 מודה שהוא נוכל :twisted::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלום לך תל אביבי יקר .

רק שתדע לך שאויס אחת החברות אם לא החברה שהכי אמינה בדברים הללו !

לקחתם רכב לאחר תיקונים והכנה כפי שנקרא בשפה המקצועית ומספיק שצבעו 2 דלתות צד הצבע מותז כמובן שלא במתכוון גם על המשקוף תיקח את הרכב לפחח מקצועי ויגיד לך בדיוק מה הרכב עבר .

לא נראה לי שישקרו לך בנוגע לתיקונים של עמודים משקופים וכו' שים לב יש תיקונים צבע ויש תיקון עקב תאונה זה שונה לחלוטין .

שיהיה לך המשך יום מהנה .

נ.ב. : לא אני לא עובד אויס

אני פשוט לקוח מאוד מרוצה שקנה שם כבר 4 רכבים וכול חברי קונים רק באויס השאר נוכלים.

אני לא יודע איפה אתה כן או לא עובד, אבל נציג המכירות, כשהופנה לשריטות שצריך לתקן, אמר: "בזה אנו לא נוגעים, חבל לצבוע את זה". מה גם, שלא זכורה לי צביעה לצבע כחול שמשאירה סימני שריטות באדום על הפנס. ומילוי חומר במשקוף זה לא בדיוק התזת צבע עליו. לא יפה להתייחס רק לחלק מהדברים ולא לכולם... אני מניח שלגישתך גם תיקון דופן אחורית זה משהו שקורה בזמן צביעה?

שוב - אין לי (או לבחור המעוניין) בעיה עם תיקונים של תאונות. אבל למה לשקר/להטעות/לדבר סתם? עכשיו הוא פשוט לא ירכוש אצלם. במקום לבוא ולהגיד - הרכב עבר כך וכך, ואז הוא יכול לשקול אם להשקיע עוד 400 ש"ח בבדיקה, מנסים את שיטת "מצליח". לא נאה ולא יפה. לומר לבחור המתעניין שהרכב עבר רק החלפת מראה? WTF ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזוב את אוויס, חבל שאין סניף של הסוכנות הזאת בארץ:

http://www.youtube.com/watch?v=q8UwsffLtNY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חבר שלך קיבל היום שיעור טוב מאוד מדוע כדאי לקנות רק יד ראשונה ממי שנהג ברכב, ככה נמנעים לרוב האי נעימות הזו.

אני לא מבין איך בנאדם שלא נהג ברכב אפילו דקה, יכול לעמוד ולשבח ולמכור את האוטו למישהו אחר.

הסוחרים באוויס לא שונים משאר הסוחרים לצערי, הם בסך הכל מתחבאים מאחורי מדים יפים יותר ומגרשים נוצצים יותר אבל סוחר הוא סוחר והוא בחיים לא יגיד לך משהו רע על הרכב אלא ימכור לך ערימת שקרים במקרה הטוב.

חברות הליסינג לא רואות את הלקוחות ממטר, כל הססמאות של טיפולים במוסך מורשה, תמיד כן וכל החארטה הזה זו סתם תדמית. מה שאתה לא רואה מאחורי המסך זה שמשתמשים בחלפים הכי זולים שיש (גם אם זה נעשה בשטח של מוסך מורשה), צמיגים שלא הייתי מרכיב על עגלת סופר ותיקוני פחחות שאחיין שלי בן 12 יכול לעשות עבודה יותר טובה.

תעשה טובה לחבר שלך ותייעץ לו לחפש רכב פרטי ושמור, רוב הרכבים בליסינג שחוטים. במשרדי ההנהלה של חברות הליסינג יושבים הכלכלנים הטובים במשק ומחשבים עד רמת האגורות עלויות של כל רכב ובשניה שהרכב הופך ללא כלכלי הוא נפלט למגרש מכירות לא לפני שהוא עובר "השבחה" כדי שיראה כאילו הרכב יצא אתמול מהסוכנות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מה באמת חשבת שהרכב עשה 3 שנים? נסע מקצה מגרש התצוגה של אוויס לקצה השני? כשנוסעים הרבה קורות גם תאונות גם אם רק של מכות פח. נדיר שיש מכוניות ממש "נקיות" ובמקרה כזה ישימו עליהן את היד הרבה לפניך והן לא יגיעו למגרש בכלל.

פורסם

לגבי רכבים בליסינג, הכל ידוע, הוא חיפש בשוק הפרטי ולא מצא. עדיין, לאוויס ולאלדן יש שם יחסית טוב בתחום, ואף שברור שצריך לבדוק הכל בשבע עיניים, חבל להיתקל כל פעם במציאות הזו. עוד לא ראיתי פה תגובה מאוויס, נמתין ונשמע מהם.

פורסם
אני לא יודע איפה אתה כן או לא עובד, אבל נציג המכירות, כשהופנה לשריטות שצריך לתקן, אמר: "בזה אנו לא נוגעים, חבל לצבוע את זה". מה גם, שלא זכורה לי צביעה לצבע כחול שמשאירה סימני שריטות באדום על הפנס. ומילוי חומר במשקוף זה לא בדיוק התזת צבע עליו. לא יפה להתייחס רק לחלק מהדברים ולא לכולם... אני מניח שלגישתך גם תיקון דופן אחורית זה משהו שקורה בזמן צביעה?

שוב - אין לי (או לבחור המעוניין) בעיה עם תיקונים של תאונות. אבל למה לשקר/להטעות/לדבר סתם? עכשיו הוא פשוט לא ירכוש אצלם. במקום לבוא ולהגיד - הרכב עבר כך וכך, ואז הוא יכול לשקול אם להשקיע עוד 400 ש"ח בבדיקה, מנסים את שיטת "מצליח". לא נאה ולא יפה. לומר לבחור המתעניין שהרכב עבר רק החלפת מראה? WTF ?

שוב שלום ולכול ה"מייעצים " למינהם לא אני לא עובד אויס .כן עובד בחברת ליסניג אבל לא אויס.

אז ככה:

א. תיגש שוב לבוחן מהבדיקה ותגיד לו שיחזיר את התעודת "בוחן" מאיפה שהוא קנה אותה.

ב. אם תיקון מגיע למילוי חומר זה תאונה די קשה שגם הכנף לא היה לה שום סיכוי לשרוד ולא רשמו לך החלפות חלקי מרכב.?

ג. אין דבר כזה דופן ברכב בלבד דופן היא חלק פנימי אשר עליו נתמכות הכנפיים של הרכב לפני הקורות אורך של השלדה של הרכב זאת אומרת שאם ברכב יש תיקון\פגיעה באחת מהדפנות של הרכב יש גם החלפת כנף במיוחד אם זה אחורה

ד. לגבי השריטות בצע אדום באמת נשמע תמוהה ומוזר.

לגבי ה"רק החלפת מראה" זה ממש אבל ממש נשמע לא בסדר מצידו של הנציג מכירות.

תראה אנשי מכירות "זבלה" יש בכול מקום כנראה שהגיעו גם לאויס.

פורסם

מאזדה שלוש כסופה,אתה מודע לזה שבסעיף ב/ג אתה מבלבל את המוח?

אם לא יודעים לפעמים עדיף לא לענות,ואם לא תבין לבד למה אתה מבלבל תמוח אני אסביר לך..

פורסם
שוב שלום ולכול ה"מייעצים " למינהם לא אני לא עובד אויס .כן עובד בחברת ליסניג אבל לא אויס.

אז ככה:

א. תיגש שוב לבוחן מהבדיקה ותגיד לו שיחזיר את התעודת "בוחן" מאיפה שהוא קנה אותה.

ב. אם תיקון מגיע למילוי חומר זה תאונה די קשה שגם הכנף לא היה לה שום סיכוי לשרוד ולא רשמו לך החלפות חלקי מרכב.?

ג. אין דבר כזה דופן ברכב בלבד דופן היא חלק פנימי אשר עליו נתמכות הכנפיים של הרכב לפני הקורות אורך של השלדה של הרכב זאת אומרת שאם ברכב יש תיקון\פגיעה באחת מהדפנות של הרכב יש גם החלפת כנף במיוחד אם זה אחורה

ד. לגבי השריטות בצע אדום באמת נשמע תמוהה ומוזר.

לגבי ה"רק החלפת מראה" זה ממש אבל ממש נשמע לא בסדר מצידו של הנציג מכירות.

תראה אנשי מכירות "זבלה" יש בכול מקום כנראה שהגיעו גם לאויס.

איזה שעון מעיר אותך פעם בתשעה חודשים כדי להגיב כאן??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לגבי רכבים בליסינג, הכל ידוע, הוא חיפש בשוק הפרטי ולא מצא. עדיין, לאוויס ולאלדן יש שם יחסית טוב בתחום, ואף שברור שצריך לבדוק הכל בשבע עיניים, חבל להיתקל כל פעם במציאות הזו. עוד לא ראיתי פה תגובה מאוויס, נמתין ונשמע מהם.

למה אתה מצפה? שיפטרו את הבחור? שישלחו לך זר פרחים? שיתנו לך פוקוס חדשה במתנה?

הסוכני מכירות האלה אומרים בדיוק מה שהבוסים שלהם אומרים להם להגיד, אחרת הם לא היו עובדים שם. הם גם היו אומרים לך שהאוטו מוציא שטרות של דולקים מהאגזוז במקום גזי פליטה אם זה מה שהיו אומרים להם להגיד.

כשאני קונה אוטו מאוד חשוב לי ממי אני קונה אותו, אם אני תופס את בעל הרכב (בד"כ היחיד) על השקר הכי קטן (גם אם זה על הלחץ אוויר בצמיגים) אני ישר מבטל את העיסקה מכיוון שאם הוא שיקר לי פה בקטנה אז מי יודע מה עוד הוא מסתיר ממני.

לכן קשה לי להבין את האנשים שקונים רכב ממישהו שלא ישב בו אפילו דקה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי,

אם תוכל לכתוב לי מה מספר הרכב, אני אבדוק עבורך ואוכל לתת לך תשובה מוסמכת.

שבת שלום,

גיל מאוויס

חבר יקר מחפש רכב בסביבות 60K לשינוע עצמו+אשתו+ילד עתידי. לא מחפש זריזות, כן מחפש נוחות סבירה ובטיחות גבוהה במבחני הריסוק, ומידי פעם נסיעה מת"א לחיפה+. המלצתי לו לחפש פוקוס 5ד', עם אזהרה לגבי נפח אחסון עגלת תינוק.

לאחר חיפושים והמלצות מצד מכרים כאלה ואחרים, קיבל היום לבדיקה פוקוס 5ד' יפה מאוד מאוויס. לשאלתו על תאונות ענה הנציג: רק הוחלפה מראה שמאלית. הסתכלתי קצת על הרכב. אני לא פחח או מבין גדול, אבל מייד רואים שהצבע של כנף שמאל לא 100% זהה לזה של מכסה המנוע, שאין עליו בכלל SWIRL MARKS - לעומת זאת על מכסה המנוע יש גם יש (לא שהם בפני עצמם מהווים בעיה, אבל ההבדל מעיד על משהו) , על פנס שמאל יש שריטות בצבע אדום שמשום מה נפסקות בדיוק בחיבור עם כנף שמאל, והפגוש לא 100% ישר. עדיין, הצבעתי בפניו על הנושא, ואמרתי לו שאם היתה רק תאונת פח - זה לא נורא בכלל.

בנוסף, הנציג דיבר על צמיגים חדשים, אבל מה שהגיע זה צמיג סיני כלשהו, בן שנה (נכון, לא ישן במיוחד) שעבר "חידוש" עם ספריי כלשהו מבחוץ, וגם זה ברמה חפיפניקית לגמרי. מזכיר את האפקט של ספריי "סקאי" של פעם. הצמיג הרזרבי היה בכלל מתחת לכל ביקורת.

ותוצאות הבדיקה בהיבט זה? "תיקוני פגיעות בגוף הרכב סביב פח וצבע, פגיעה ותיקון דופן אחורית ימין ומשקוף חיצוני ומילוי חומר".

האמת? למעט הנושא של המשקוף ומילוי החומר זה אולי עוד סביר, אבל דחילק - למה לשקר לבן-אדם?

חבל, דווקא יצא לאוויס שם טוב יחסית בתחום זה.

• תוכן חדש...