Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב מכונית יד 2 ורציתי רק לוודא את השלבים בדרך לרכישה (בכנות אני לא בקיא בזה כל כך).

למיטב הבנתי מדובר במציאת רכב שכזה, הגעה ובדיקה שלו, העברת בעלות בדואר ואממ.. זהו ?

אשמח אם תבהירו לי מעט את השלבים.

תודה !

פורסם

אתה מוזמן לעשות חיפוש, היו עשרות שרשורים בנושא.

בעיקרון חסר לך השלב של בדיקת היסטוריית טיפולים שלך הרכב + בדיקה עיקולים/משכונים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש כמה שלבים הראשון הוא למצוא את הרכב שמוצא חן בעינייך

להתקשר לקבוע להיפגש [חשוב לשים לב למוכר אם הוא לא ניראה לך אמין לפעמים עדיף לוותר]

בדיקת הרכב אם אתה רואה ממצאים חריגים [ בקש ליראות רישיון רכב ותעודת זהות בדוק שמספר המנוע תואם למספר שמופיע ברישיון]

בקש מהמוכר ספר טיפולים

אם הרכב אחרי הכול ניראה לך נסה לקבוע איתו במקום ניטרלי שאין לו גישה לעובדים [ למנוע קומבינות ] עדיף מעיר אחרת מהעיר של בעל הרכב]

אחרי קבלת תוצאות הבדיקה , גש למוסך ובקש הערכת מחיר על תיקון הממצאים [חשוב לזכור שיש מקרים שהמכון מכסת"ח את עצמו והטופס ברוב המקרים לא יצא מושלם ]

מבצעים בדיקת שיעבוד לרכב

במידה והכול תקין מעבירים בעלות ומעבירים כסף

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...