Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגאת המושבים נפתרה!-פיז'ו 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגובה על הכיסאות תוכל לקבל רק אחרי שאנהג עליה...

אחרת הם רק נראים טוב, אגב אני הייתי מכסה את בסיס המתכת בשטיח תואם

נגד עיניים לא רצויות...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יצא לי לעשות נסיעה "סמי מבצעית" עם הפיזו, רק סמי בגלל שהמנוע שלי בהרצה אז לא עובר את ה-3000 סל"ד.

והכיסאות מחזיקים אותך יפה, ממש לא אותה התמיכה מהמושבים של האימפרזה, אבל עדיין מספיק לי, אני בטוח שלעומת מושבים מקוריים של 205 GTI התמיכה של המושבי עור של הקופה הרבה יותר טובה.

לא יצא לי להחליק על העור, המושב לופת אותך יפה.

רן- אין לי בעיה לארגן לך נהיגת התרשמות :).

שביט- הסר דאגה מליבך, עשיתי קניה מרוכזת של פלסטיקים (כולל הסמלים של ה1.9 GTI), פנסים מקוריים, גריל מקורי.

אמור לאסוף את החבילה שבוע הבא מתישהו ולהתקין.

הבעיה שאני מתמודד איתה זה שפנסי האיינג'ל אייז מאירים הרבה יותר טוב מהמקוריים, אז אני מנסה לחשוב על פיתרון יצירתי, אולי להוריד את העדשה מהאיינג'ל-אייז ולהתאים לפנס המקורי, למרות שהמקורי בא ב-2 חלקים (איתותים ופנסים בנפרד) אולי אפשר לחבר אותם.

למישהו יש הצעה?

אולי לעזוב את הפנס המקורי אבל להתקין מגבר לאורות שעוצמת התאורה תהיה גדולה יותר?

• תוכן חדש...