Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

concept car - volvo ycc תגובות...

Guest gonen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בערך פורסם הרכב הזה (הייתה איזה כתבה בערוץ 2 או משהו).

פרוייקט של וולוו, תכנון ועיצוב רכב ע"י 8 נשים (אל תשאלו אותי למה...).

מה שהכי שיעשע אותי, וכל כך מתאים לנשים:

"the seat covers and carpets come in a variety of swappable stylesfor a customized interior that suits

your mood, your style or your outfit."

מה דעתכם ?

http://www.conceptlabvolvo.com/vcc/ycc/

http://www.autointell-news.com/european_companies/volvo_cars/volvo-ycc-concept-04/volvo-ycc-04.htm

פורסם

הרכב עוצב ע"י נשים בשביל נשים בפרוייקט מיוחד של וולוו שרוצה להראות את טעמן של נשים ודרישותייהן מהמכונית שלהן,קרי עיצוב,תכנון,צבעים וכו'...

דיי מכוערת וחוץ מגימיק אין ברכב הזה שום דבר יותר נשי מב-AUDI A3,בטח ובטח לא מבחיפושית או במיני הסקסיות.

פורסם

אם בערוץ הטלויזיה הזה רק עכשיו שמעו על זה אז אולי כדאי שהם יתנו את המפתחות למישהו שיכול להביא חדשות טריות ולא למחזר חדשות.

פורסם

אל תזלזל.באוטו שלי יש בסך שמש של הנוסעת מראת איפור עם תאורה מסביב וגם מדף קטן שמכסה אותה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כאילו אישה תצליח להכינס ברוורס לחניה כזאת

בגלל זה הן חשבו גם על היגוי עצמי של הרכב לתוך החניה... :lol:

אח"כ הן מתעצבנות כשאומרים להן שהן לא יודעות לנהוג... :lol:

פורסם
כאילו אישה תצליח להכינס ברוורס לחניה כזאת

אולי שיעשו כמו בפרסומת של אלדן:

האישה עם הרכב מגיעה לחנייה, עוצרת ליד, יוצאת מהאוטו ופותחת בגאז' (פגש :roll: ).

מהבאגאז יוצא בחור, נכנס לאוטו וחונה.. :twisted:

פורסם

לפי דעתי מכונית מטריפה!!!!!

הלוואי שבעתיד ייצרו כאלו מכוניות בפס ייצור ולא בתור קונספט.

עיצוב חיצוני+פנימי מרשים וזורם :shock:

למרות ששמעתי על הוולוו הזאת כבר ממזמן (אבא עובד בוולוו :wink: ) באמת שמגיע להם כל הכבוד.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אבא שלי עובד במוסך מורשה של וולוו וכבר לפני כמה חודשים הוא סיפר לי על הרכב הזה, שתוכנן ע"י נשים ובשביל הנשים. ברכב יש שלל תאי אכסון, כולל תא אכסון לנעליים.

כשפותחים את מכסה המנוע, הכל סגור עם פלסטיק אחד גדול, כדי שהנשים לא יתעסקו בדברים שהן לא יודעות. יש אפשרות רק לבדוק שמן, מים ומים לווישרים, כדי שלא יהיו טעויות, כל השאר במוסך.

למה אתם יורדים על העיצוב? דווקא ניראת לא רע.

פורסם
כשפותחים את מכסה המנוע, הכל סגור עם פלסטיק אחד גדול, כדי שהנשים לא יתעסקו בדברים שהן לא יודעות. יש אפשרות רק לבדוק שמן, מים ומים לווישרים, כדי שלא יהיו טעויות, כל השאר במוסך.

גם בסקודה פאביה ובכל מיני VAG אחרים זה ככה. לא קשור לנשים או לא נשים.

לגבי החנייה, נראה לי שגברים ונשים מתקשים באותה מידה, אלא שנשים לא פוחדות להודות בזה, ולכן מוכנות להעזר במערכות עזר שונות, שהן דבר מבורך לבריאות הפגושים.

ולגבי העיצוב- הוא מאד יפה לטעמי, ודווקא אגרסיבי ולא נשי בכלל, דלתות כנפי שחף, קו מותניים כמו ב S80...

מה שבאמת "נשי" במכונית זה האפשרות לשינוי ריפודים בצבעים שונים בקלות, מיליון וחצי תאי אכסון שונים ורצפה שטוחה (שלא יפריע להכנס עם חצאית קצרה)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מה שהכי שיעשע אותי, וכל כך מתאים לנשים:

"the seat covers and carpets come in a variety of swappable stylesfor a customized interior that suits

your mood, your style or your outfit."

מה דעתכם ?

כן....

פעם בחודש הצבעים יצטרכו להיות בצבעים ממש מרגיעים.....

:roll:

• תוכן חדש...