Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי אמיר והנני מירושלים .

אני יבואן בתחום הסטריאו High End לבית , חובב מכוניות ספורטביות , כאשר האחרונה שלי היא מיצובישי איבולושיין

8 שנת 2006 לבנה ומשופרת , המטופלת רק אצל TIG בחולון .

שמח להצטרף לפורום.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום

שמי אבי בן מאור אני חדש בפורום ואני גר בדימונה ליד סוף האולם שמולה יודע לעשות כל דבר ומתעשק עם כל דבר

אוהב לבלות אוהב את הבריות ונוכל להיות בקשר עם אנשים טובים

פורסם

שלום לכולם

שמי זינובי ואני חדש בפורום , נרשמתי כי אני רוצה לדעת יותר על אוטו ( במיוחד כאשר אני נוהג בו כל יום :) ) ת אני ממרכז ונוהג ב יונדאי אקסנט ( כבר מתגעגע ליפנית שלי )

פורסם

ערב טוב, שמי ג'ניה

בן 22 מחיפה

ואחרי שנהגתי על כול רכב שיש בצבא, רציתי להתעניין יותר במה שאני היתי עושה לאוטו ואיך תיקנו את זה ;)

נוהג על סיאט איביזה שנת 94

פורסם

שלום,

שמי נמרוד, עובד בהיי טק.

העניין שלי במכוניות מסתכם בכך שאני צריך לקנות אוטו ומנסה להפסיד מזה כמה שפחות.

חוץ מזה אני אוהב לטייל (ברגל...), לשחות, לצלול.

הייתי מגדיר את עצמי כאיש סולידי שגר בדרום ואוהב את השקט של המדבר...

יום טוב!

פורסם

שלום שמי קובי אני משפץ גירים מעל 20 שנה ובעל ידע נירחב בתום

אשמח לענות ולעזור בכל שאלה עד 10 בלילה בפל 0545410466 [email protected] ואגב קראתי כאן תגובות לגבי המתנה ליד הרכב במוסך בזמן טיפול ברכב אתם לא יודעים כמה זה מפריע לעמוד ליד בעל מקצוע ובודאי לא להטריד בשאלות

שברובם נשאלות ולא הופכות אתכם למכונאים כמו שלא עומדים ליד מנתח ושואלים שאלות ובטח ובטח לא מסבירים לו מה לעשות. מעט מאוד אנשים באמת מבינים בגירים אוטומטיים ולרוב השאלות מטרידות ומוציאות מריכוז.

לא כל בעלי המוסכים הם אנשים רמאים בסוף העבודה או בתחילתה תישאלו את כל השאלות תבקשו עידכונים במהלך העבודה ואין צורך לקחת יום חופש כאשר האוטו במוסך

פורסם

שלום לכם אני מאור!

נוהג בפיג'ו 306 קניתי אותה לפני כחודש וחצי ככה

קניתי אותה ערומה לגמרי ואני רוצה ב"ה להמשיך איתה תקופה ארוכה ולעשות אותה יפייפיה

פנימית וגם חיצונית {כולל מנוע:lol:} ונראה לאן נגיע...

זהו!!!:-D

פורסם

אני רמון נעים מאוד יש לי לאנטיס 323 מודל 2000xl לפני4 ימים שמתי לב ש חלונות הרכב ב נעילת רכב לא עולות בדקתי הכל פיוזים ,מנועים, בכפתורים על דלתות הכל עובד מישהו יכול לתת לי הצעה מה לעשות אוהב אתכם רמון8):oops:

פורסם

שלום אני שרון בן 24 מחדרה, אוהב את התחום ומתעניין בעיקר במערכות PC לרכב, עם דגש על מתעניין.

למרות שמחשבים זה התחום שלי אני לא מבין בחשמל כל כך טוב ולכן חסרה לי הקישוריות הזו לעשות המון ברכב שלי...

כבר חודש שאני הבעלים של ג'יאמסי ונדורה מודל 96 (אומנם דיזל) אך אני מתכוון לטפח אותה (ואת הידע שלי) בשנים הקרובות.

מקווה לקבל כאן עצות ולתת גם שאוכל, שבוע מצוין בינתיים.

פורסם

אהלן אנשים!

שמי מיכה, אני בן 20 וחצי מק"ש לצערי מקווה לעבור בקרוב לקריות לחיות ולעבוד שם ;)

משרת בצפת בחיל האויר בתור טבח =]

חולה על מכוניות ספורט מאז ומתמיד לא מפסיק להתרגש כל פעם שאני רואה אוטו ספורט (יפה) .

זהו 8)

פורסם

אהלן חבר'ה, אני חדש בפורום, אני כבר תקופה ארוכה קורא בפורום ולומד מבלי להירשם, היום החלטתי להירשם ולהשתתף בדיונים ברמת הידע שלי...

שמי שרון מאזור הדרום בן 22, תחום העניינות שלי הם אודיו לרכב בעיקר, מקווה להנות...

שרון.

פורסם

שלום שמי ליאור כץ בן 19 מחולון.

בבעלותי מאזדה 323F אדומה 96' שבקרוב מאוד תעבור לאחי הקטן.

השם שלי כמו החלום הוא KL-ZE על הF חלום שהבנתי כבר שלא כלכך שווה שיתגשם.

תחביבים mma, וslamball dunks שבקרוב יגיע גם לארץ (למי שמתעניין זה שילוב של פוטבול, הוקי, אקרובטיקה וכדורסל ביחד וכן זה מטורף כמו שזה נשמע בקישור הבא תוכלו ללמוד קצת על הספורט החדש הזה:http://www.youtube.com/watch?v=qL8T2IQHy8M )

שמח להיות בפורום ומקווה ללמוד כמה שיותר :)

פורסם

שלום רב,

קוראים לי אסף, מרמה"ש, ברשותי גולף GTI מארק 5 סטנדרטית פחות או יותר.

אוהב לנהוג ולטייל, מקווה להצטרף לפעילויות של המועדון!

בהצלחה לכולם.

פורסם

שלום, אני דן, גר ליד רחובות, כבר נשוי (מנהל הפורום - הבחורות שלך...) ומתעניין בעיקר באופנועים חצי כבדים (למה לא מתעסק עם אופנועים עם יותר מ 500 סמ"ק? סתם נראים לי מפלצתיים בלי סיבה)

יום טוב

• תוכן חדש...