Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר ואני מחפש לקנות רכב..והכי חשוב זה שהוא יהיה חסכוני..התקציב שלי כרגע הוא בערך 16000 ש"ח.

אין לי הרבה ניסיון עם רכבים אז אני מחפש משהו חסכוני ואמין...

אשמח לקבל הצעות לקנייה

תודה:-)

פורסם

פורד פיאסטה. זולה לאחזקה, יחסית אמינה מאוד, לא צורכת דלק. אם אתה רוצה גם מנוע חזק תחפש את הדגם עם מנוע של 1.25 ליטר, זה עם ה16V (שסתומים) עם תיבה ידנית,כיוון שהאוטומטית מאוד לא מוצלחת.

לי יש את הרכב הזה מודל 98 במשך שנה+ ואני מרוצה מאוד. הוא חזק מאוד ויחסית אמין, צריכת הדלק מחוץ לעיר נעה בין 1/14 ל1/16, תלוי אם יש הרבה עליות :) הבעסה היחידה היא שהיא מאוד קטנה, אז אם יש נוסעים במושב האחורי אני מקבל מסז' בגב (בדיוק כמו במרצדס :) ) מצד שני- היא נכנסת לכל חור חניה שפנוי.

רק חשוב מאוד שתיקח בחשבון שכל רכב בתקציב הזה שתקנה- כבר מזמן לא צעיר, אז יהיו לך תקלות פה ושם. רצוי לקחת אותה לבדיקה לפני קניה לבדוק שהמנוע במצב סביר.

מקווה שעזרתי,חג שמח!

• תוכן חדש...