Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין פונטו לבין 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

נתחיל מזה שקראתי הרבה מידע ועשיתי חיפוש בפורום בנושא והאמת רק התבלבלתי עוד יותר אז אשמח אם תעשו לי סדר בבלאגן

בקרוב אני אהיה סטודנט, לכן אני צריך אוטו מתאים .. אני רוצה אוטו בערך עד 25+- אלף שקל אפשר טיפה לחרוג , עדיפות לאוטומט ושנתון כמה שיותר גבוה. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות של חצי שעה לכל כיוון לכן מה שחשוב לי זה חסכון בדלק, אמינות ונוחות בנסיעה (בכל זאת אני אצטרך להיות איתו כמה שנים)

אחרי קריאה מרובה וחיפושים אני הגעתי לשני הרכבים האלה

פז'ו 206 1.4 שנת 02-03 אוט'

או פונטו ספייס דינמיק 04 אוט'

עכשיו פה אני הלכתי לאיבוד כבר, בין ההתחממות מנוע של הפונטו וההגה הבעייתי לבין הגיר האוט' הלא מוצלח של הפז'ו (לפי מה שקראתי)

אז אשמח אם תעזרו לי להחליט לאיזה רכב יש סיכוי סביר יותר שיביא אותי אל התואר מבלי לתפור לי את הכיס יותר מדי :)

תודה !

פורסם

הבעיות של ההגה החשמלי היו בעיקר בדגמים הראשונים,לגבי ההתחממות,אם המערכת תקינה,לא תהיה שום התחממות,גם בימים של שרב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מערכת הקירור של הפונטו רגישה באותה מידה כמו מערכת הקירור של ה-206. במילים אחרות, אם הפונטו תסבול מבעיית התחממות גם ה-206 תסבול ממנה באותם התנאים.

הפונטו עדיפה לדעתי מבחינת הביצועים והגיר האוטומטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפונטו חסכונית יותר והגיר האוטומטי שלה מוצלח יותר.

מצד שני, היא פחות נוחה ופחות יפה (זה עניין של טעם, ככה אני חושב לפחות).

נקודה נוספת - ה-206 יקרה יותר וזה אומר שאתה תקבל על אותו כסף, שנתון ישן בשנתיים כמעט מהפונטו. זה משמעותי.

פורסם

גם אני חושב שפז'ו הרבה יותר יפה במיוחד הדגם של ה3 דלתות

לצערי היופי כאן משחק תפקיד משני יותר, תודה לכם ! אני חושב שאני אלך על הפונטו בראש שקט יותר

• תוכן חדש...