Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נסעתי נסיעה רגילה...החניתי את הרכב,(מדובר בדייהו לאנוס שנת 2000) למשך כשעתיים בערך,חזרתי חזרה לאוטו,

פתאום ההגה ממש ממש קשה...ומנורת מצבר נדלקה,מישהו יכול לתת כיוון לבעיה? ומחיר פחות או יותר..אני במצב על הפנים מבחינה כלכלית..

תודה רבה

פורסם

עוד משהו שבימיים האחרונים רוב ההתנעות היו מלוות ברעש צירצור כזה למשך כמה שניות

מישהו יכול לתת כיוון לבעיה ומחיר במיוחד...זה בא לי בזמן לא טוב בכלל!!

פורסם

לפי מה שקראתי קצת פה בפורום(הלוואי שזו הבעייה)...אם נדלקה גם נורת מצבר אז יכול להיות שנתיך משאבת הגה נשרף...

רשמו גם שחשוב לבדוק למה הוא נשרף כי הוא לא אמור להישרף...אז אני חושב שבגלל שלפני כמה ימים הוספתי שמן מנוע ונשפך לי יחסית כמות נדיבה של שמן,האם זה יכול להיות?

פורסם
נשמע שרצועת אביזרים מחליקה קשות. לא סיפור יקר.

הבנתי,תודה רבה מחר אגש למוסך.

בקשר למנורת מצבר שגם נדלקה ביחד עם הבעיה של ההגה הקשה,יש קשר בין השניים?

פורסם

ודאי. לא מכיר ספציפית את הלאנוס אבל אני מניח שהרצועה משותפת לאלטרנטור ולמשאבת ההגה(ואולי גם למדחס מזגן), כך שאם הרצועה מחליקה\נקרעת אז אין טעינה(נורת מצבר) וכן ההגה קשה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

טוב עכשיו הייתי במוסך...הוחלפו רצועת אלטרנטור,רצועת הגה כח.

המחיר יצא 310 ש"ח האם המחיר הוא מחיר סביר?

תודה רבה

• תוכן חדש...