Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

L1PRO או MT23 לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צליל שונה, גרף היענות שונה, התנגדות שונה.

עם מה אתה הולך לשלב אותם?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שני טוויטרים מעולים

שני טוויטרים שונים מאוד זה מזה באופי שלהם וביכולות שלהם.

הMT23 הוא טוויטר פשוט מקסים - אין מה לאמר, הוא נעים לאוזן, יש לו רמת פירוט מאוד גבוהה למרות שהצליל שלו נוטה למה שאנשים נוטים לכנות כ"חם" או "מתוק" וזו בדרך כלל תוצאה של חוסר דיוק או חוסר פירוט.

מה שאני מנסה לאמר זה שהטוויטר הזה הוא לא 100% נקי - אבל זה בדיוק מה שמדבר ברמקולים של מוראל.

הטוויטר הזה מתפקד בצורה טובה באון אקסיס מלא או בסטיה קלה של 30 מעלות אבל הנסיון מראה שגם בסטיה של קרוב ל45 מעלות כשהוא מכוון בכלל למרכז הרכב הוא עדיין נשמע נפלא - לפעמים זו גם התוצאה הטובה ביותר שתשיג ממנו.

-------

הL1PRO

זה טוויטר שרמת הפירוט שלו היא חסרת פשרות - פשוט אין מילים שבעזרתן אוכל להסביר את זה, צריך לשמוע.

הוא יתן לך תוצאה מרשימה גם באוף אקסיס מלא ובמקרים רבים זה בדיוק מה שהיצרן ממליץ.

אבל הוא טוויטר עם אופי חד יותר וברור יותר מהMT23, זה טוויטר הרבה יותר נקי מהמוראל אבל צריך גם להיות מאוד זהיר איתו כאשר אתה בוחר לו נקודת חיתוך וסלופ.

ההמלצה שלי היא להתאמץ עוד וללכת על הרינג רדיאטור - הR2, הוא ליגה אחת מעל כל הטוויטרים האחרים בסדרת הלגטייה, פשוט אין מה להשוות, מצטער - זה עולם אחר.

הוא עוד יותר נקי מהקודמים לו וכתוצאה מכך הוא פחות חד (עדיין חד יותר באופי שלו מהMT23 באופן מובהק) משהו בטוויטר הזה פשוט עובד נכון, יש לי אותו כבר הרבה זמן ויש לי איתו לא מעט נסיון והיה לי גם טוויטרים מקבילי סופרימו לא מעט זמן ויש לי איתם לא מעט נסיון ואני יכול לאמר לך שלפעמים חסרה לי קצת המתיקות הזו של מוראל אבל אני פשוט לא מסוגל להתנתק מהR2 מהרגע ששמתי אותו - התחליף היחידי יהיה רינג רדיאטור של סקאן ספיק או טוויטר שמבוסס עליו.

----- לגביי השידוך למידבאס

הקטע המעניין כאן הוא שבחרת מידבאס פשוט יוצא מן הכלל לסט שני חלקים - L6

בחרת מידבאס שיכול לעלות גבוה ולעשות את זה יפה מאוד - לא יודע מה יגידו לך כאן, שאין מידבאסים שיכולים לטפס יפה מעבר ל2-3K, הלגטיה מטפסים יפה מאוד לאזור ה5K (אני עכשיו עובד עם מידבאסים של אימג'ן בלבד רכב הפרטי, הם פתוחים עד 16K ואני יכול לאמר לך שאני שומע בבירור תדרים הרבה יותר גבוהים מ5K חזק ועדיין מאוד ברור)

בגלל הסיבה הזו - לא משנה איזה טוויטר תבחר מהשניים אתה אמור לקבל את נקודת החיבור בין שני האלמנטים בצורה טובה כי טוויטרים של מוראל לא נשמעים טוב מתחת ל3K בדרך כלל וטוויטרים של HAT בכלל רצוי לעבוד איתם בנקודת חיתוך של 5K ויש לך מידבאס שמסוגל לכסות את זה אז לא צריכה להיות לך בעיה להתחיל עם הL1 PRO מתדר גבוה יחסית למידבאס ועדיין לקבל פירוט נהדר ותוצאה נפלאה מהסט, אני לא יודע איך הוא יהיה בתדר 3K למשל (מעולם לא ניסיתי) אבל אני מתאר לעצמי שהוא עלול לצעוק.

בגדול זה תלוי מה התוצאה שאתה רוצה לקבל

הL1 מותאם באופן טבעי לL6 ואמור ליצור לך סט מאוזן - הסיכוי שתיתקל בתופעות שבנקודת החיבור תקבל פאזות שלא משתלבות טוב או שהחלק העליון של הספקטרום ישמע לך מרוח ולא מדוייק לעומת מידבאס מדוייק ברמה חסרת פשרות - קיים, כבר שמענו ביקורות כאלו על שילובים בין פוקל למוראל, אבל גם שמענו את ההפך...

הטיפ שלי הוא לחתוך את הL1 מלמעלה ב16K - עושה להם פלאים ומרגיע אותם לגמרי, הL1PRO שהוא קצת יותר אגרסיבי מהR2, בכלל יעשה לו רק טוב.

לגבי הMT23 - זה דווקא עלול לסרס אותם ולהוציא מהם כל טיפת אוויר שנשארה בהם אבל עדיין - שווה בדיקה.

--- לסיכום

ההמלצה שלי תהיה או ללכת עד הסוף ולהביא את הR2 - וזו אכן תהיה השקעה מאוד משתלמת.

או להביא את הMT23 וללכת על תוצאה סופית שהיא הרבה יותר LAID BACK, אמנם תהיה קצת פחות נקיה\מפורטת אבל אולי זה בדיוק מה שאתה מחפש.

אני באופן אישי - כבר עשיתי את הבחירה הזו והלכתי על הR2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי ניסיון עם שניהם ואין פה עניין של השוואה מי יותר טוב , טוויטרים מקצוות שונים שפונים ליעדי קהל שונים (כמו החברות שמייצרות אותם)

מחפש טוויטר רגוע וחם? קנה MT23

רוצה יותר פירוט , חדות ו"אוויר" ? קנה L1v2 \ L1PRO

אם אתה חמדן ורוצה ליהנות מכל העולמות אז לך על ה L1PRO R2 , שהם ב level אחר לגמרי , עברו אצלי לא מעט טווטרים ברכב חלקם שלי וחלקם שלקחתי לבדיקה , ללא ספק R2 נשמע לי הכי טוב מכולם. מה שהם גם סקסיים בטירוף!

אני ממליץ לך לשמוע גם טוויטרים של Seas שאותם גם נהניתי לשמוע וגם לא יקרעו לך את הכיס.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני לא מבין מה סקסי בפיטמה מנחושת שפשוט מביטה לך ישירות בעיניים

:-P

הPT27 גם כן מעולים אבל גם כן - עולם אחר לגמרי, הם כמו הMT23 במובן מסויים אבל אולי הם קצת יותר נקיים מהם - לא יודע מה לאמר כאן אבל מה ששמעתי היה נהדר - אני מדבר על הPT27

ואם להיות כנה לגמרי - אני מאוד התלהבתי מהPT27 אבל לא היה לי מספיק זמן בשביל לגבש עליהם דיעה סופית, עד היום מה שהציק בטוויטרים של סיז זה שהם תמיד נשמעו לי "יבשים", חסרי אוויר - זה לא מה שהרגשתי בפעמים האחרונות ששמעתי מערכות עם סיז, דווקא השאירו אותי המום - ממש ככה :shock:

המחשבה של לרכוש PT27 רצה לי בראש הרבה זמן וההתלבטות שלי לפני שעשיתי את פרוייקט ביג-אס-ביץ' היה בין לחסוך קצת כסף וללכת על PT27 או להתחרפן לגמרי וללכת על הR2

אני שמח שהתחרפנתי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה רע להיות מוקף בפיטמות? :)

גם לי הייתה התלבטות בין הPT27 לבין הR2 , מהשמיעה הראשונה של הסיז אצלי ברכב התחברתי אליהם , הם מאוד נעימים ועדינים , סוג של טוויטר שכולם יאהבו.

אבל הם נמכרים כסט שלם וזה לא התאים לי, לכן הם ירדו מהפרק ונאלצתי להסתפק בזוג פטמות ענקיות בתחפושת של טוויטר...

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שמעתי מדברים על פטמות

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אדי קודם כל תודה רבה, וחג שמח לכל חברי הפורום

לא יכלתי לקבל תשובה מפורטת יותר.. שוב תודה!

את ה MT23 יצא לי לשמוע כמה פעמים ולמחיר שלו אין ספק שהוא טוויטר מעולה!

את ה L1PRO לא יצא לי לשמוע אבל אני משער שטוויטר ברמה הזאת לא יאכזב אותי

עד היום היו לי רק טוויטרים של מורל ולא בגלל שהכי אהבתי אותם פשוט לא שמעתי יותר מידי טוויטרים איכותיים

אז אני מתכוון לגוון ואולי להתחבר למשהו חדש!

אני חושב שסגרתם לי את הפינה ואלך על ה L1PRO כמובן אחרי שאשמע וימצא חן בעיני ואני מאמין שכך יהיה.

עדכונים ותמונות בהמשך :)

פורסם

הושק השנה קרוס פאסיבי 2 חלקים, ובקרוב יושק קרוס פאסיבי 3 חלקים.

יש לך פה מידע על כך :)

http://www.hybrid-audio.com/Legatia%20L2x.pdf

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אדי קודם כל תודה רבה, וחג שמח לכל חברי הפורום

לא יכלתי לקבל תשובה מפורטת יותר.. שוב תודה!

את ה MT23 יצא לי לשמוע כמה פעמים ולמחיר שלו אין ספק שהוא טוויטר מעולה!

את ה L1PRO לא יצא לי לשמוע אבל אני משער שטוויטר ברמה הזאת לא יאכזב אותי

עד היום היו לי רק טוויטרים של מורל ולא בגלל שהכי אהבתי אותם פשוט לא שמעתי יותר מידי טוויטרים איכותיים

אז אני מתכוון לגוון ואולי להתחבר למשהו חדש!

אני חושב שסגרתם לי את הפינה ואלך על ה L1PRO כמובן אחרי שאשמע וימצא חן בעיני ואני מאמין שכך יהיה.

עדכונים ותמונות בהמשך :)

אתה מוזמן לשמוע אבל הטישו עליך :-D

one big-assed bitch with two copper hard nipples can't be wrong :-P

אליקו - מה עם הסאבוופרים!!!! :-P:-P:-P

וסרול - גם מקודם, היה אפשר...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...