Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שהוא מוצא חן בעיניך, פשוט אתמול הוא סגר דיל עם מנכ"ל הרכבת שעוד 4 חודשים הם יפרסמו איזו חוברת מסכנה ובה "נהלי בטיחות" חדשים. ככה הרכבת תוכל לנשום לרווחה וישראל כ"ץ יראה לכוללללללללללם כמה הוא דואג לבטיחות הנוסעים ברכבת, מה שייזקף לזכותו בבחירות הבאות.

ממתי פוליטיקאים מתעניינים או עושים דברים למען הציבור?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממתי פוליטיקאים מתעניינים או עושים דברים למען הציבור?

איתמר.

שר התקשורת כחלון לא מספיק לך? הוא גרם לחברות הסלולר להזיע.

שנית, למיטב זכרוני שר התחבורה אישר העלאת המהירות בכבישים ל100 קמ"ש (אמנם היה צריך להתבצע מזמן אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא).

פורסם

איתמר אם אנחנו ניהיה סקפטים, ביקורתיים, חשדנים ופסימים כלפי כל פוליטיקאי שעושה מעשה חיובי אנחנו לא בדיוק נותנים תמריץ והכרת תודה לאותם "מלאכים " (בהשוואה למה שהולך בכנסת היום) וזה רק יפגע בנו

שר התחבורה בזמן האחרון זה השר הכי אקטיבי בממשלה , יוזם - מעלה לחקיקות - משנה מציאות ! . המניעים שלו לעולם לא נידע בדיוק מה הן אם מתוך הלב או מתוך הכיס אבל דבר אחד אני יודע שהגלגלים החלודים של שרי הממשלה מתחילים לנוע , ואם זה מתחיל בשר התחבורה זה גם יהיה בבריאות ובביטחון וכולם פתאום יזוזו באי נוחות בכיסאותיהם כי יש אחד שלא רק מדבר אלה גם עושה

פורסם

אני לא אתחיל כאן ויכוח, כי הוא יהיה אינסופי. אני רק אומר לכם שאתם נאיבים.

פוליטקאים כשמם כן הם - פוליטיקאים.

הציבור, שאמור להיות בראש סדר העדיפות של נבחרינו, ב 99% מהפעמים לא נמצא שם. נמצאים שם הרבה גורמים אינטרסנטים אחרים, הן מצד קהל מסויים והן מבחינת נבחר הציבור עצמו.

אם מדינת ישראל הייתה חושבת ודואגת לציבור היינו חיים היום ברמת חיים כמו בשוויץ (ולא רק האנלוגייה המטופשת מהפרסומת של המשרד לאיכות הסביבה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כאילו בשוויץ אין בעלי אינטרסים פרטיים, נו באמת.

אין טעם להשוות אותנו לשום מדינה אחרת, כל כך הרבה ממשלות התחלפו בשני עשורים האחרונים שאני מתחיל לחשוב שהציבור דפוק.

סך הכל, שר התחבורה כן עשה כמה פעולות חיוביות, אני לא אומר עכשיו לרוץ ולהשתחוות אבל מעט קרדיט לא יזיק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קרדיט? לישראל כץ? על מה בדיוק?

אם קודמיו בתפקיד מילאו 10 אחוז מחובותיהם לתפקיד ולציבור וכץ עומד על 15 אחוז, האמנם יש לצהול משמחה ולשבחו? לא נראה לי.

איתמר צודק לחלוטין. האם עובדי הרכבת הינם אנשי מקצוע מדופלמים? במקרה הטוב, רק על הנייר. במציאות כנראה שהם קשורים בדרכים כאלו ואחרות למרכז הליכוד. מאיזו מפלגה מגיע ישראל כץ? אה נכון...

תסיקו את מסקנותיכם לבד, זה די ברור...וכך רבותיי עובדת רוב המדינה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני לא אתחיל כאן ויכוח, כי הוא יהיה אינסופי. אני רק אומר לכם שאתם נאיבים.

פוליטקאים כשמם כן הם - פוליטיקאים.

הציבור, שאמור להיות בראש סדר העדיפות של נבחרינו, ב 99% מהפעמים לא נמצא שם. נמצאים שם הרבה גורמים אינטרסנטים אחרים, הן מצד קהל מסויים והן מבחינת נבחר הציבור עצמו.

אם מדינת ישראל הייתה חושבת ודואגת לציבור היינו חיים היום ברמת חיים כמו בשוויץ (ולא רק האנלוגייה המטופשת מהפרסומת של המשרד לאיכות הסביבה).

איתמר.

איתמר כמה אתה טועה מטעה ומגזים והכל בגלל שאתה חושב שכוווולללםםם מושחתים גנבים ונוכלים(כן יש הרבה אבל לא כולם ובטח לא במידה כזו שתשפיע על איך שהמדינה נראת כיום)

בוא נגיד ככה וזה דיי סוגר חלק נרחב מאוד מהסיבות למה המדינה שלך לא נראית כמו שוויץ, אתה במלחמה כבר 60 שנה, ובערך חצי מתקציב המדינה מושקע בצבא, אז...

יחסית למדינה שתחת איום ומלחמות באופן קבוע , אנחנו מסתדרים לא רע בכלל.

אז לתת בראש לכולם תמיד אפשר וגם קל אפילו, ויש תמיד ותמיד יהיו דברים עקומים במערכת. אבל ככה זה בכל מקום ובטח במדינת ישראל , אבל רוב האשמה היא על תקציבי הצבא והמלחמות הבלתי פוסקות שיש במדינה ולכן הרבה כסף נשפך שם ולא במימון הרואין למכורים כמו בשוויץ שלהם יש הרבה כסף עודף.

תנו למדינה הזו חמש שנים בלי תקצוב לצבא ותראו מה יהיה כאן, עד אז אין מה להשוות בכלל את ישראל לשאר העולם.

פורסם

אני בעד לסגור גם את התחבורה הציבורית ולהמשיך ולהעלות את מחירי הדלק.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני יחזק את דבריו של ג'וקר שימו לב לגבי המשבר הכלכלי שהיה עד לפני כמה שנים איך כל העולם נפגע ממנו בדרך זו או אחרת וישראל בקושי והרגישה איזה טלטול חלש

הכלכלה ההישראלית חזקה ! מבחינה חיים שוטפים יומיומים שימו לב חבר'ה אנחנו יציבים , אין אצלנו הפגנות אלימות , אין אצלנו דיקטטור שעושה מה שעולה ברוחו , ההתנהלות בישראל לעיתים מקוממת ומרגיזה אך יחד עם זאת בתור מדינה צעירה שכזאת אנחנו בהחלט מתמודדים לא רע

פורסם
איתמר כמה אתה טועה מטעה ומגזים והכל בגלל שאתה חושב שכוווולללםםם מושחתים גנבים ונוכלים(כן יש הרבה אבל לא כולם ובטח לא במידה כזו שתשפיע על איך שהמדינה נראת כיום)

בוא נגיד ככה וזה דיי סוגר חלק נרחב מאוד מהסיבות למה המדינה שלך לא נראית כמו שוויץ, אתה במלחמה כבר 60 שנה, ובערך חצי מתקציב המדינה מושקע בצבא, אז...

יחסית למדינה שתחת איום ומלחמות באופן קבוע , אנחנו מסתדרים לא רע בכלל.

אז לתת בראש לכולם תמיד אפשר וגם קל אפילו, ויש תמיד ותמיד יהיו דברים עקומים במערכת. אבל ככה זה בכל מקום ובטח במדינת ישראל , אבל רוב האשמה היא על תקציבי הצבא והמלחמות הבלתי פוסקות שיש במדינה ולכן הרבה כסף נשפך שם ולא במימון הרואין למכורים כמו בשוויץ שלהם יש הרבה כסף עודף.

תנו למדינה הזו חמש שנים בלי תקצוב לצבא ותראו מה יהיה כאן, עד אז אין מה להשוות בכלל את ישראל לשאר העולם.

מסכים עם כל מילה, הכי קל זה להתעסק בדברים הרעים, לא קימת עוד מדינה בעולם שעברה ב 60 שנה את מה שמדינתו עברה,

די צריך להתחיל להיות אופטימים ולזכור שבאמת אין לנו ארץ אחרת!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני "מנוי" אצל העיתון המתחרה:

http://www.themarker.com/news/1.627651

שם תוארה הרפורמה שהיתה אמורה להתבצע אלולא היו נבחרינו פוחדים פחד מוות מעובדי הרכבת.

הרפורמה שגובשה במשרדו של השר כץ הבהילה את השר עד עמקי נשמתו, הוא פוחד בדיוק ממה שהוזכר כאן:

הפסקת הנפוטיזם הנהוג זה 30 שנה ברכבת תעלה לו בכסאו, שכן רוב העובדים הם חברי מרכז ליכוד.

גם הרפורמה החליפית, שהציע משרד האוצר, שהיא הרבה יותר "קלה לעיכול" לעובדים,כנראה מדירה שינה מעיניו של השר, ומשום כך הוא הציע את המפלט בצורת "חוברת תקנות בטיחות" כמו שהציע כאן מישהו.

וtphku את זה הוא כנראה אמר בטון שלא מצא חן בעיניו של מישהו ברכבת:

http://www.themarker.com/cars/1.627812

לכל התמימים שחושבים שכץ באמת מתכוון להזיז משהו,כדאי לכם לקרוא היטב בין השורות ותבינו את מי באמת משרת מר כץ הנכבד.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם הייתם יודעים עד כמה חושבים עליכם נבחרינו הייתם יוצאים לרחוב לדרוש דם.

כלכלה חזקה? הצחקתם אותי. המשק והמשטר המוניטרי מווסתים קשות, מצד אחד על ידי משק אוליגופולי ורגולטור אימפוטנט ומצד שני על ידי בנק ישראל שקיבל הוראה למנוע בכל מחיר פיטורים המוניים בתקופת כהונתו של ביבי.

לגבי כץ, לדעתי הוא מתחיל להבין שהנכס האלקטורלי במרכז הליכוד שמהווה ועד עובדי הרכבת הפך לנטל, וזה במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב הוא ייצא עם החוברת שלו ועולם כמנהגו ימשיך לנהוג ולהתנגש ברכבת שבאה ממול.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...