Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פיח גולף SDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בטיפול האחרון לרכב, הציעו לי לבצע ניקוי פיח מהמנוע.

מדובר בבקבוקון של סולר+תוסף שמכניסים ישירות למזרק (כך הבנתי מההסבר).

מישהו יודע במה מדובר? זה כדאי?

תודה.

פורסם

יש בעיה כולשהי ברכב שבגללה אתה רוצה להשתמש בתוסף הנ"ל?

אני מציע לך(ולרוב בעלי הדיזלים) לנקות את מעברי האוויר ברכב(סעפת יניקה, EGR וכו') משום שרכב דיזל עובד על יניקת אוויר חופשית, כמה שהמעברים יהיו חלקים יותר כך הביצועים מהרכב יהיו טובים יותר.

קובי

פורסם

אין בעיה מיוחדת ברכב, העניין היחיד שבלחיצה חזקה על דוושת הגז (ניוטרל בעמידה וגז עד הסוף) יוצא עשן שחור.

בנסיעה רגילה לא.

פורסם

היה לי פעם רכב עם מנוע SDI (פולו קלאסיק 2000 ).

התוסף שאני ממליץ הוא 44K - התוסף הזה עזר לי לכמה חודשים לבעית כיבוי מנוע בנסיעה ( בהוספה חד פעמית למיכל סולר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה ואתה מוסיף את התוסף K44, שים לב שיש לך מספיק סולר במיכל.

אני לא יודע כמות מדוייקת אבל מתחת לחצי מיכל אני לא הייתי מוסיף.

זה עלול לגרום להריסת המנוע(נק' הבזקה של החומר היא נמוכה יותר מאשר הסולר).

קובי

פורסם

תודה לכולם.

רכשתי את התוסף המומלץ, אכן יש להוסיפו לאחר תדלוק כאשר המיכל מלא.

שבת שלום וחג שמח.

• תוכן חדש...